The Box-poszter

Ez milyen már, hogy Richard Kelly neve nincs is nagybetűvel a poszteren, pedig hát a kultfenománé Donnie Darko-t és a szerintem marhajó Southland Tales-t tette az asztalra. Ehelyett Cameron Diaz, aki azért mostanra már nem filmeladó név. Nem kell izélni, neked még az, oké, a többségnek már nem az. A lényeg, hogy lassan érkezik a következő Kelly–film, és hát kell.

A small wooden box arrives on the doorstep of a married couple, who open it and become instantly wealthy. Little do they realize that opening the box also kills someone they do not know.

Mellesleg a horror/thriller/scifi kategóriákba lett sorolva, és hát a történetet elnézve oda is illik.

The Box poster

human
írta
2009. 04. 14. 14:16
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “The Box-poszter” bejegyzéshez

 1. Ebből másfél órás filmet? A Matheson-novella rövid és frappáns, az Alkonyzónában anno félórában simán megoldották. Vajon milyen hülyeséggel tömik tele?

 2. “Cameron Diaz, aki azért mostanra már nem filmeladó név. Nem kell izélni, neked még az, oké, a többségnek már nem az.”

  Lesz.rom cameron diazt, nem szeretem, de azert kivancsi lennek, hogy ezt a tobbseges infot honnan szedted!

 3. Mondjuk van benne valami, a What happens in Vegas qrva nagyot kaszált. Másrészt már én is régen hallottam, hogy valaki pozitívumként emlegette volna Cameron szereplését egy adott filmben.

 4. lol
  egyszeru, nezd meg az imdb-n az utolso filmjeit, es a Shrek-eket ne vedd, mert ott nem adja az arcat a filmhez
  What Happens in Vegas (2008)
  The Holiday (2006)
  In Her Shoes (2005)

 5. Engem is azért izgat a dolog, hogy mivel tudják majd kitölteni a játékidőt, mert a novella nem valami terjedelmes és hiába a húzónév (Richard Kelly) nem biztos, hogy meg lehet ezt igényesen oldani ekkora terjedelemben. Anno hiába volt Johnny Depp zseniális, a King féle “Secret Window, Secret Garden” is abba fulladt belle, hogy nem tudták érdekfeszítően kibontani a sztorit. No meg az is érdekel, hogy a novella vagy a TZ befejezését kapja-e majd, vagy esetleg egy harmadikat… Azért én szurkolok.

 6. na, nem is kell válaszolnom, más már megtette. És a Vegasban már Kutcher nagyobb név volt, ami tényleg lol, elég csak megnézni a twitter sikerét is a srácnak.

 7. Kutcher egyelőre csak ismert és nem elismert. Cameronnal ellentétben. mondjuk.
  Ez elég ok lehet a nagybetűre.
  A film várós.

 8. hehe, mindenki cameronnon akadt ki?
  nekem inkább richard kelly neve kell, donnie darko miatt; sothland annyira nem jött be (bajom vele mint donnie darko rendezőivel , túlzott káosz ami már zavaró tud lenni egy ponton túl)
  story érdekes, novellának utána nézek

 9. Nekem mindig is a rendező neve volt fontosabb (persze én is elgyengülök a Zooey filmeknél), de ez esetben meg főleg kijárna a rendezőnek a nagybetűs poszternév, diaz mellé. Ki ezért, ki azért nézze majd meg :)

 10. Ezek után azt hiszem én is a novellát csekkolom, mert a bevezető szöveg után ezt filmként el sem tudtam képzelni…

  Persze valószínűleg be lesz próbálva mert elvontnak és betegesnek tűnik ami mindig felüdülést jelent a sok azonos témájú film közepette.

 11. miért, Richard Kelly neve filmeladó? Szerintem még mindig 20x többen ismerik Cameron Diazt, még mindig jobban el lehet adni az ő nevével, mint Kelly-ével. Elképzelem ezt a posztert úgy, hogy nem Diaz neve van odaírva, hanem Kelly-é. Az is érdekes lenne.

  [a személyeskedés kivágva, a következő alkalommal a komment értelmes része is megy vele – a zerk]

 12. Cameron D. akkor volt utoljára jó filmeladó poszteren, mikor a Charlie’s Angels 2-re kirakták a seggét.

 13. Cameron Diaz-os témához annyit, hogy akik most lettek nagykorúak, azoknak nem sokat fog mondani már ez a név. 94-től 98-ig volt egy-két kisebb szerepe, néhány nézhető filmben. Aztán jött a “There’s Something About Mary”, ami valóban egy kiemelkedő vígjáték volt a maga idejében, és kellően szét is volt hypeolva. Erre rájött a Very Bad Things és kész volt a neve. Őszintén szólva még bírtam is, főleg azért mert a köv években bevállalt olyanokat a vígjátékoktól elrugaszkodva, mint a Being John Malkovich, a Vanilla Sky vagy a Gangs of New York. Ő lett az egyik legdrágább színésznő Hollywoodban, aztán ez tartott 2002-ig kb, és onnantól filmszakadás…

  Az utóbbi 6-7 évben a legnagyobb teljesítménye, hogy egy ogrelányt szinkronizált. Mondom, a két első komolyabb vígjátékát kedveltem, meg a csajt is, de mióta hanyagolják abszolút neutrális lett, sőt szerintem a teenager éveik végét taposó korosztály számára közel sem mond más annyit, mint azoknak, akik már a 90-es évek elején és a közepén is jártak moziba.

  Egyébként meg kultfilmes vonalom az író/rendező neve mindig is nagyobb húzónév volt, mint a színészeké. Nem azt mondom, hogy a filmfanatikusoknak nem lehetnek kedvenc színészeik, de náluk jellemzőbb, hogy inkább rendezők és írók alapján válogatnak, míg a színészek neve főleg a kocamozis popcorn-közönséget hivatott a vásznak elé vonzani, ami tény, hogy bevétel szempontjából jobb stratégia. Erre viszont Cameron Diaz már nem akkor név. Olcsóbban lehetett volna jobbakat is találni erre a szerepre, míg Richard Kelly a Donnie Darko és a Southland Tales óta azért eléggé garancia arra, hogy nagyon szar nem történhet a képernyőn.

  Nem azt mondom, hogy ez az igazság, csak egy vélemény, avagy talán elfogadhatnátok, hogy van egy ilyen álláspont is :S

 14. A novellát nem ismerem, de a leírás nem keltette fel az érdeklődésemet, csak az, hogy Richard Kelly fog ehhez a történethez nyúlni, így biztos, hogy nem egy megszokott horrort, thrillert kapunk, sem egy szimpla adaptációt. És épp ezért kellene Kelly nevével is reklámozni. Az ilyen “rendezők-alapján-filmet-válogatók” miatt, mint én.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.