48 hozzászólás a “Ez a trailer lesz a végső, Potter kölök” bejegyzéshez

 1. az a baj h tudom h mindig elk**ják a filmet, de én mindig bizakodom és megnézem moziban :)
  ez is várós nagyon!
  elég látványos lesz!

 2. Látvány ügyileg nagyon ott van, de a történet rég hitelét vesztette, nem adják vissza a könyvet! De mivel én effekt párti vagyok alig várom! =D

 3. Én már rég letettem arról, hogy a filmek hűek legyenek a könyvekhez. Néha már az volt az érzésem, hogy el sem olvasták a könyvet, csak valakivel elolvastatták(és ennek a valakinek a példányára is ráömlött a kávé, meg néhány lapja kiszakadt, ezért a hiányzó részeket ő egészítette ki a saját fejéből), és aztán az ő vázlatos elmondása alapján készítették el a filmeket.
  Szóval, kb. a harmadik film táján eldöntöttem, hogy van a könyv, és van a film, és két külön világként kell kezelni, és szigorúan tilos előtte az adott könyvet elolvasni!Az első kettőnél elkövettem ezt a hibát, de a többit már úgy néztem, hogy csak nagyjából emlékeztem a cselekményre, ezért fel sem tűnt, amikor nagyobb eseményeket kihagytak, vagy egy-egy szereplőt átírtak.
  Én már nagyon várom a filmet, szerintem egyre jobbak lesznek, lehet, hogy azért is, mert már nem ragaszkodnak görcsösen a könyvhöz. Meg persze azért is jobbak, mert több pénz van, nagyobb a hype, a szereplők is felnőttek, a sztori is durvul. Várós nagyon!

 4. Hát.
  Bazi látványos.
  És hihetetlenül spoileres. A tesztvetítések rossz hírét akarják, gondolom, elvenni azzal a bemutatóval, amelyben csaknem az összes effektusos felvételt ellövik (a látványos jelenetek szinte mind az utolsó fél órára jutnak, ha a könyvből indulok ki). Szerencsére a könyv két nagy “meglepetését” nem lövik le, de jobb’ szerettem volna, ha a látványt sem lövik el rögtön itt. Azért nem rossz.

 5. 15. Lacxox – hát nézd, a nagy többség aki megnézi a filmet sztem úgyis olvasta a könyvet szal nagyon nem tudják ellőni a spoilereket csak a HP-szüzek lepődhetnek itt meg valamin :)
  egyébként meg egy könyvadaptációtól soha nem lehet elvárni, hogy teljesen hű legyen a könyvhöz, hiszen két teljesen más formanyelvről van szó, az a lényeg, hogy csináljanak egy nézhető filmet, és itt úgy tűnik a látvány legalábbis rendben lesz

 6. Azért ennyi trailer meg plakát mellett szerintem már össze is lehet rakni kb a filmet… Félek nem sok meglepetés lesz. Viszont ezt az első vicces trailer után nem gondoltam volna :D:D Arra 10-20 másodpercesre gondolok :)

 7. Sok kis Gollum=inferusok, majd megtudod bővebben a filmből, ha megnézed.
  A trailer valóban nagyon jó lett. Egészen sokkolt. Főleg a “Hermi elkezdi püfölni Ront a könyvvel” rész tetszett :D
  Amúgy én úgy tudom, hogy ez NEM az utolsó trailer.

 8. És mennyire könyvhűnek néz ki… azt kell mondjam elég sok helyen. Bár az asztalon poharakat rugdosok meg az odú felgyújtása kicsit sok lesz, de talán még belefér… És ez csak PG? Nebasz!

 9. Hát igen, itt azért látszik, hogy már nem a pénz a korlát. Remélem a könyvhöz hű maradtak és nem estek bele abba a hibába, hogy tömjük tele effekttel a történet pedig hagyjuk.

 10. Nagyon várós már a film.
  Egyébként szerintem vannak olyan részek amik csak könyvben élvezetesek,de már filmen unalmasak lennének.
  A látványos jelenetek pedig filmen ütnek igazán(meg a trailerben).

 11. Piton nagyon komoly!:)) Remélem, a trailerekben nem lőtték el az összes pitonos jelenetet. Bár, már így is többet szerepel majd, m az eddigi 5 részben összesen:) Nekem a hatos volt a kedvenc könyvem:)

 12. Én azt olvastam hogy a film tesztvetítése hatalmas égés volt, állítolag a nézők több mint 90%-a szerint unalmas, túlságosan csöpögős volt, meg minden lényeges dolgot kihagytak a filmből, volt aki azt mondta hogy végig aludta az egészet:) De trailer legalább ütős lett:)

 13. Wooowwww :) kb két percig csak azt hajtogattam, hogy igenigenigenigen és őrült módon riszáltam a sejhajomat :P pedig már lassan XXX leszek. De van amiből sosem lehet kinőni! :)
  Nagyon ütős lesz, bár én is nagyon remélem, hogy valamennyire könyvhűbbek lesznek nem úgy, mint az ötödik résznél. Mert azt totálisan elszúrták. Pitont úgy ahogy volt szinte kihúzták az eseményekből, pedig kulcsfigura, mint ahogy ebben a részben is… Nagyon, nagyon remélem, hogy ha nem is fullra, de azért rá is építettek.

 14. Öhm…Homer, az a hír kacsának bizonyult. A WB szerint egyetlen tesztvetítés volt még szeptemberben. Amelyikről te beszélsz az elvileg márciusi.

 15. húú hát ez sokkal jobb volt mint az eddigi trailerek.
  Szeritnem ez a film nagyon várós… Kár hogy még 2 hónap…ááá nem bírom ki.

 16. EZ TOTÁLISAN JÓÓÓÓÓÓ!!!!! AKAROM AKAROM AKAROM….:D:D:D
  Piton a “legjobb”, bár azt a metrósat én sem értettem, a könyvben nem is szerepel a metró… sem az, hogy néhány halálfaló Bellatrixal az élen felgyújtják az Odút…, de ez az a + jelenet amit említettek nem, hogy nincs benne a könyvben, de belerakják a filmbe, vagy pl. az a rész amikor Fenrir Grayback az Abszól úton hurcolja az embereket, a trailer valóban ütős lett, remélem a film is az lesz. A Katie Bell-es jelenet amikor felemelkedik az nagyon ott van, az nagyon tetszett kicsit hasonlított az Átokból a csajra aki gyilkol…:D

 17. Potter és Dumbledore azért vannak a metróban, mert a Dursley-ék nem szerepelnek ebben a részben sem. Gondolom, ott fognak találkozni.

 18. Ez most komoly?????? Miért nem?? Imádom azt a részt amikor Dumbledore udvariasan szívatja Dursley-ket:D Am meg láttam neten kis videót ahogy készült és ott mutatták h a kandalló előtt járkál Dumbledore és Dursley-ék ott ülnek a kanapén…:S

 19. Benne lesznek Dursleyk és Vernon bácsi is. Ott vannak a szereplők között az IMDB-n is.

 20. Bob, én is úgy tudtam, mivel a szeptemberi tesztvetítésről egy lány (Racheeze) már beszámolt, és ha jól emlékszem mondta is, hogy nincsenek benne Dursleyék. Szerintem az imdb nagyon elszúrt valamit (összekeverte a 6. és 7. részt), mert nem találtam sehol olyasmit, hogy Richard Griffiths elvállalta volna a szerepet, az viszont tény, hogy a 7esben szerepelni fog, ami nincs feltűntetve az imdb-n. Fiona Shaw viszont határozottan lesz. Hümmm…egy kicsit azért fura…

 21. Utánanéztem egy kicsit. És találtam egy “Fiona Shaw szerepel a HP6-ban” hírt, de az is az imdb-re hivatkozik, máshol nincs erre utalás. Ráadásul már minden noname figuráról láthattunk képet. Ha benne lennének Dursleyék, már láthattuk volna őket képen vagy traileren, de én nem emlékszem ilyesmire. Szóval kétlem, hogy benne lennének, bármit is ír az oldal. (bocs a dupla postért, nem tudok módosítani)

 22. hát hogyha nem lesznek benne Dursleyék akk csalódás lesz mert az elején az a szivatós rész qrva nagy :Dde attól nagyon durva lesz a film :D lenne már július :P

 23. Már tudom min gondolkoznak meg mit néznek az elején. (Harry meg Dumbledore)És azt is, hogy mit fognak mondani:
  Dumbledore: Wooops. I’m mislocated the finish!
  Harry: Now what?
  Dumbledore: Don’t wory. We’ll gonna swim a few miles at this perfect storm.
  Harry: Where’s george Clooney then?
  Dumbledore: Bollocks Harry! You are the chosen one!
  Harry: I’m not!

  Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy ez a jóslat dolog a végletekig le lett egyszerűsítve, mert vagy négyszer ellövik a trailerben, hogy You are the chosen one, közbe meg dehogyis!

 24. Bob, szerintem nem csak ez van leegyszerüsítve sajnos. A jóslatos rész valahogy az 5ös filmben sem volt az igazi.
  Hát “chosen one”-nal kapcsolatban igazad van:) Egy “chosen one” mind felett:)))

 25. Minden idők legsikeresebb franchise-a, minden idők leggazdagabb írónőjével. Nincs igazság a Földön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.