Carousel reklám

Bár a reklámokat a yummiera szoktam, ezt mégis muszáj ide, hiába csak picit kapcsolódik a filmekhez. A Pihilips új, mozizásra kihegyezett tévéjének a kampányához egy olyan kisfilmet készítettek, hogy az agyad eldobod.

Ezt a fentebbit csak amolyan mutatóba tettem be, tapadjatok az eredeti oldalra a HD változatért. Mellesleg ott láthatjátok, hogy mi a termékben a pláne, de azért ide is megemlítem: tényleg a filmek szélesvásznára kihegyezett tévé, nem pedig az amerikai tvadók által használt 16:9-es szélesvászonra, ami ugyan széles, de nem mozinyi.

human
írta
2009. 04. 19. 02:57
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Carousel reklám” bejegyzéshez

 1. Pár nappal ezelőtt olvastam az egyik hírportálon a tv-ről és mondom megnézem a demót. Gondoltam magamban ez is egy a sok kamu újdonságok közül. LCD tévén néztem meg HD-ben és padlót fogtam. Ha ez elterjed mehet az LCD a hálószobába másodlagos tévének! Magából a reklámból egy “A” kategóriás filmet is megérné leforgatni. Csodálatos…

 2. nagyon meggyőző a “reklám”, vagy nem is tudom mi, kell az ez a cucc, azonnal

 3. Hát nem tudom, ez az Ambilight elég ötlettelen újítás, a képarány meg várható volt.

 4. Gondolom nem moondok újat de az elején és végén mutatott rendőrnek öltözött mutogató szakállas fickó valójában az épületből kiugrott és megszökött bohóc…Ez egy TOP Minőségi reklám,nagyon jó,ilyen ötletes képanyag kéne még sok-sok a reklám bizniszbe.

 5. az a jó ebben tv-ben, hogy 2560*1080 a felbontása, a blu-ray-é meg 1920*1080, tehát ha eredetiben vásárolsz hozzá blu-ray filmeket azok is ocsmányul fognak rajta kinézni, mert igaz, hogy levágja a fekete csíkot a film aljáról meg a tetejéről, de aztán megnyújtja a videot. szóval ok hogy megvan 1 milláért a mozi-tv, csak ilyen felbontásban nem adják ki a filmeket.

 6. brain: ott a sitera a link, ha az inda nem megy végig (nekem és sokaknak végigment), a siteon mindenféle minőségben fennvan. Felesleges kommentből most mrá kettő is így, ahelyett h nyugiban a linkre kattintottál volna.

 7. Ez a videó nem semmi! Ez már valami!

  Először azt hittem, hogy az egész film számítógépes-grafika, de csak részben az. Egyébként le is lehet tölteni a youtube.com-ról. Nekem már megvan! Április 16-án tették fel és már közel 70.000 ember látta. Nem semmi, ahhoz képest, hogy reklám!

 8. Valós díszletek, statiszták vannak benne. A hivatalos honlapon is meg lehet nézni ezt a remekművet, sőt bizonyos időközönként be lehet kukkantani a forgatás menetébe.

  Lassan töltött be, de megérte. Sőt, ami azt illeti egy végtelenített felvételről van szó, ha nem kapcsoljátok ki a lejátszót, feltűnés nélkül kezdi előről az egészet. Ismét bejárhatjuk a házat! Ez nagyon tetszett.

 9. mesteri, külön élvezet amikor az ember előre hátra csúszkálhat egy egérmozdulattal a kamera nyomvonalon, elidőzve egy egy képkockán.
  Bravo!

 10. a megvalósitás kétségkivül szép. viszont az ötlet nem túl eredeti. aki látta a Hostage opening credit-ét, tudja miről beszélek.

 11. demon: gondolat 5-ös, technikai tudás 1-es.)
  semmi alulfelül fekete csík. 16:9 (1920*1080), eleve nicns semmi fekete, az benne a pláne. Viszont ezzel a felbontással pont hogy lesz, de nem alul felül, hanem 2 oldalt. (vízszintes*függőleges)

  Abban viszont teljesen jogos h minek ha nincs hozzá anyag?
  Ahoz hogy legyen,
  A, uj medium-ot kell létrehozni (majd biztos örülnek h elvan döntve a BluRay, drága bénzért beleruháztak, mostmá hozzonis valamit)
  B, BluRay-en uj felbontás születik (nah ja, azért harcol minden gyárta h a nagy nehezen emberek fejébe vert két betűt/HD/ kidobják a kukába)
  C, ujabb réteg jön a BluRay-re, így egyszerre lesz rajta mind2 változat (ebben van ráció, de akkor már minőség javításnak lenne értelme.)
  D, lesz belőle ilyen és olyan változat is (extra kölcség legyártani, kevesen fognak belefogni, nemfog elterjedni, gyorsan kihal)

 12. Anakin: Vagy E, online vásárolható/letölthető lesz :) No költség (gyártási oldalon), aki meg megengedheti magának a tévét annak meg csak futja már pártíz megabites netkapcsolatra :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.