Lovely Bones bepillantás is

Peter Jackson ismét csak sikeres könyvet adaptál, csak ezúttal nincsenek benne tündék meg orkok. Lehet el kéne olvasni a könyvet, ha a rendező szerint optimista hangulatú, annak ellenére, hogy egy 14 éves lányt megerőszakolnak és megölnek benne, aki utána a mennybe jutás előtt figyelheti, ahogy a családja összeomlik (aztán lehet kilábal belől) a halála miatt. Na meg nézhati a gyilkosát is, ahogy bizonyítékokat próbál megsemmisíteni. Biztos több van benne, de nem kell elspoilerezni ha elolvastad.

Két kép is jött a filmből, az elsőn valszeg az látszik, ahova a szelleme jut a lánynak, ahonnan figyeli családját.

Lovely Bones félig már a mennyben

A másodikon meg Stanley Tucci amint épp nem vidám.

Tucci a Lovely Bonesban

human
írta
2009. 04. 20. 12:59
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Lovely Bones bepillantás is” bejegyzéshez

  1. Két Peter Jackson féle “szellemes” filmet (Heavenly Creatures, The Frighteners) láttam, mindkettő igényesen összerakott, látványos volt. Nagyon várom a filmet, bár Mark Wahlberg-et kihagyhatták volna belőle…

  2. Erről eddig nem hallottam, de leírtak alapján jól hangzik, meg újszerűnek is, mármint amennyire manapság bármi is lehet újszerű :) Így elsőre jöhet…

  3. Kicsit olyan a sztori, mint James Herbert egy sikerkönyve, a Senki sem hű hozzád. Na azt kéne megfilmesíteni! Jó kis thriller lenne belőle, megfelelő rendező kezében.

  4. Ha jól gondolom hogy ez az, a könyv Komfortos Mennyország címmel jelent meg nálunk. Tervezem, hogy elolvasom, állítólag tényleg nagyon jó – a leírtak ellenére :) Kíváncsi leszek a filmre is.

  5. “aztán lehet kilábal belől) a halála miatt. Na meg nézhati a gyilkosát is,” Tul gyorsan gepeltel sztem.. egymas utan ket hiba.. ha gondolod javitsd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.