Részlet a 9-esből

2 pernyi anyag érkezett az első trailer óta várt munkából, a 9-esből. Tudjátok Burton az egyik producer, most újra láthatjátok, hogy miért támogatja Shane Ackert a projectben. Ez furának, de jónak néz ki simán. (meg nehezen kereshetőnek bármilyen siteon.)

Errefelé HD

human
írta
2009. 04. 20. 02:55
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Részlet a 9-esből” bejegyzéshez

 1. nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, de a látottak alapján – és bár az eredeti néma ill. kevésbé hollywoodizált stílus jobban tetszett – ez még akár jó is lehet ;)

 2. Nagyon bejött!
  Burtont munkásságát bírom szinte a legjobban és ez tényleg hasonlít rá.
  Nagyon várós!

 3. Nagyon bizarr.
  Érdekes ötletek ezek a szövet valamik.
  Mit hoz ki ebből, nagyon érdekel.

 4. Oddworld: Abe’s Oddysse hangulatom támadt. Ennek a játéknak volt hasonló a látványvilága. (gyorsan végigjátszom vagy harmadjára) Mikorra várható a film?

 5. “Ez furának, de jónak néz ki simán. ”

  Ez nem hogy jónak néz ki, ez egyszerűen zseniális. Szerintem az év 3 legjobb filmje közt lesz, bár idén el leszünk kényeztetve(aztán jöhetnek a szűk esztendők:P). Fel lehet benne ismerni az Odd Worldöt, de csak a formák hasonlítanak kicsit. Ez egyedi sztem, semmihez sem tudom hasonlítani és bár fura, de nekem inkább meseszerű mint szürreális. Kevés filmnek tud így elragadni a hangulata, mint ennek.

 6. nah az biztos hogy nehezen lehet rátalálni bármilyen siteon..nagyon várós..tényleg végre egy normálisnak tűnő animációs film..Burton meg hát alap hogy jót és egyedit csinál

 7. Ja igaz ..de az nem elég?!:D ha ő valamit támogat akkor biztos lát benne vmit nem?:D

 8. Nagyon szürreál de nekem is inkább valami mesének tűnik. Ettől független persze az idei év legjobb animációs filmjének tűnik, lehet viszi az oscart is hmmm?

 9. Mekkora királyság! :) Már nem tudom, hol fedeztem fel anno a kisfilmet, de nagyon örülök neki, hogy ráakadtam, azóta várom ezt a nagyot.
  Egyedül a zene nem tetszett itt, eléggé sablonos/gagyi rajzfilmes kategória, pedig a 9 percesben azt is mennyire jól eltalálták, sokat hozzáadott a hangulathoz.

  Oddworldhöz való hasonlóságban tényleg van valami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.