Robin Hood feltűnt

A Ridley Scott féle Robin Hoodból jelentkeztek az első fotóval. Mivel Russel Crowe és harcolós film így brute Robin lesz ez, nem érzelgős, yo.

Russel Crowe azaz Robin Hood

Az USA Today-en olvashattok arról, hogy miben más mint a régi Robin.

21 hozzászólás a “Robin Hood feltűnt” bejegyzéshez

 1. Scott bácsi nem nagyon szokott hibázni. De remélem a történetet kicsit átírják, mert a Costneres úgy volt jó ahogy volt. Ha kapunk egy brutális kaszabolós igazi középkori koszban fetrengő filmet, akkor jöhet, de tuti, hogy PG-13 lesz, ezért nem számítok sok brutalitásra. Nem értem őket egyébként, az egyik legjobb mai rendező, az egyik legkeresettebb sztárral, miért nem nyúlnak valami újhoz? Ott van 100 meg 100 dolog a történelemben, amit meg lehetne filmesíteni.

  Kíváncsi vagyok rá, de szkeptikus vagyok.

 2. Russel Crowe, a Halhatatlan, aki volt gladiátor az ókori Rómában, volt Robin Hood a középkori Angliában, volt kapitány a napóleoni háborúkban, volt a vadnyugaton, s volt nyomozó, boxoló, túsztárgyaló, John Nash, CIA-ügynök stb. a jelen kori Amerikában… :)

 3. Hát, a Costner-es Robin Hood film nálam is etalon, nem is értem annyira minek még egy. Viszont ha tényleg valami újat próbálnak, és nem azt lemásolni, akkor akár jöhet, a rendező és a főszereplő neve elég ahhoz, hogy reménykedni lehessen a minőségi szórakozásban.

 4. (Nem itt volt …?) Nem itt volt, mert itt nem találtam a keresőben, de valahol magyar oldalon olvastam, hogy az eredetileg tervezett Crowe lesz Robin is meg a bíró is féle új koncepciót elvetették, és már csak egy “sima” Robin Hood mozi lesz.

 5. Llew: az egész pontosan úgy volt, hogy Crowe játszotta volna a nottinghami bíró szerepét, de helyette inkább Robint alakítja. Hogy az eredeti esetben ki lett volna Robin és most ki lesz a bíró azt nem tudom.

 6. A sötét középkor a 6. és a 9. század közé tehető,és azért sötét, mert lényegében mindenféle kultúrális esemény (írás-olvasástudás) eltűnt ezért sokat nem is lehet tudni arról a korról.Én személy szerint éppen ezért nem értem,miért a Robin Hoodot kell folyamatosan erőltetni. Elnézést mindenkitől,de én úgy vélem egy “Rettenthetetlen” kaliberű és témájú filmet aligha fogunk látni újra a közeljövőben. Pláne,hogy hitelesen eddig a középkort csak a Monthy Python tudta a “Gyalog Galopp-ban” és a “Jöttünk,láttunk,visszamennénk” ábrázolni. Ez a kép is…rövid,szabályosan lenyírt,egészséges fogsorral és bőrrel megáldott Robin Hood.

 7. Kurvajó szemed van, hogy látod a fogait Crowe-nak…
  Egyébiránt valszeg nem lesz rothadó, fekete foga a filmben tényleg, node azért régen is éltek emberek, akiknek nem romlott el a foga hiába csináltak akármit.Ma is élnek ilyen emberek-genetika.

  Tiszta sor, Én is örülnék egy olyannak, hogy mindenki koszos, mocskos, sár van mindenhol, igazi fasza középkori rothadó érzéssel, vérrel, brutalitással…

  Majd meglátjuk.

 8. – Isten nem megy szabadságra!
  – Vagy igen?
  – Mit gondol miért sötét a középkor…? :D
  Na ezért sötét a középkor XD
  Amúgy meg jöjjön a fuszeklik fejedelme :D XD
  Na de a viccet félretéve Crowe egy nagyon jó színész sok filmje van, ami tetszett és ha nem cseszik el, akkor nagyon jó választás lesz a Robin Hoodnak.

 9. Jáj ne már. Szeretem Russell Crowe-t, de Robin Hood?? Nem öreg egy kicsit ehhez a szerephez? Hajóskapitány meg gladiátor oké, de egy ilyen fákon ugráló figura nem illik hozzá szvsz.

 10. “Szarban van a haza, morál meg nincs, a lelakatolt szüzesség a legnagyobb kincs.”
  Sztem ezzel Mel bácsiék el is mondtak mindent a sötét középkorról:P

  Egyébként valakinél olvastam, hogy belekötött a rövid frizurába meg a fogakba. Azért valljuk be őszintén, hogy jobbak azok a filmek amik a maximális történelemhűségre alapoznak. Ilyenből viszont kevés van. Igenis ápolatlan csapzott koszos emberek voltak akkoriban, és nem a 90-es évekbeli sovány hosszú barna nők voltak az ideál. Ez sztem nagy kapufa lesz ismételten a Mennyei Királysághoz hasonlóan. Nembaj az ilyenek után jönnek mindig Scott jó filmjei.

 11. az nem baj ha “kapufa” lesz, ha a rendezői változat majd annyival jobb lesz, mint a mennyei királyság esetében volt, csak majd valahogy ki kell bírni a várakozást:)

 12. Balee az én írásomat olvastad:). A Gyalog Galoppban volt hogy:- Te ez nem valami király? Mire a másik:-Miből gondolod? Erre:-Mert nem olyan fülig szaros mint mi. Ilyen egyszerű. Egyébként aki belekötött abba amit írtam az ápolatlanság felvetéséről, annak ajánlom a “Katedrális” című könyvet, amiben benne van, hogy átlagban évente 2-szer mosták le teljesen magukat is a folyóban. Noha a folyó is szennyezett volt, hiszen mindenki oda öntötte a szemetet.

 13. azért az is vicces, hogy minden buksza frissen borotvált lábbal hónaljal (és még kitudja mivel) meg szolizott ápolt bőrrel mászkál a koszos pasik között :)

 14. Nekem az egyetemen azt mondogatta a tanárom, hogy “sötét középkor” nem létezik.(És valamennyire hitelt is adok Heribert Illig elméletének.)

  Nem fogom megnézni a filmet, mert ez már lerágott csont, mind a tévében, mind a moziban, újat nemigen fognak mutatni.

 15. Mellesleg ködös fogalmaitok lehetnek a középkorról, mert a korszak negatív ábrázolásmódja többnyire a romantika korszakából ered.

 16. #7

  “Llew: az egész pontosan úgy volt, hogy Crowe játszotta volna a nottinghami bíró szerepét, de helyette inkább Robint alakítja. Hogy az eredeti esetben ki lett volna Robin és most ki lesz a bíró azt nem tudom”

  Eredetileg Christian Bale alakította volna Robint, de gondolom számos elfoglaltsága miatt nem vállalta. Pedig a Bale – Crowe kettős number one lett volna … :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.