Újabb Centurion képek

A Doomsday meg Descent alkotójától, volt már róla szó többször is. Lesz itt zúzás úgy tűnik, méghozzá minél kevesebb CGI-vel.

human
írta
2009. 04. 22. 14:23
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Újabb Centurion képek” bejegyzéshez

 1. A mai CGI-vel telenyomott filmek világban egyre inkább értékelem a régi technikákat! Ezért is bírom annyira GDT filmjeit, és a mechanikus bábokat.

 2. Mondjuk tortenelmileg eleg ize a plot: a piktek kicsit kesobb jottek, a 9. legio meg Judeaban lett szetverve, nem Skociaban.

  Engem igy a kepek alapjan az Arturra emlekeztet egyebkent.

 3. Az elso baszott jo, a masodik ugyis csak werkfoto, lesz meg rajta fenyeles. remelem, hogy jo lesz, szeretem a CGI mentes, mocskos, saras tortenelmi filmeket

 4. @dinho: csak a te kedvedert kikerestem a Wikipediabol :)

  “It is often said that the legion disappeared in 117. However, recent research has shown that at least a portion of the Ninth legion (a vexillation) was present in the Roman province of Germania Inferior in 121 […] The destruction of the legion is certain however, an inscription of all active legions from the reign of Marcus Aurelius (161-180) has no listing at all for the 9th. It is a strong possibility that the legion (or a reformed 9th) was actually destroyed during the Bar Kochba Revolt in Iudaea Province, or possibly in the ongoing conflict with the Parthian Empire.”

  A piktekrol:

  “Pictish recorded history begins in the Dark Ages (azaz a romai birodalom bukasa utan).”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.