Jönnek a Teknősök!

Emberek, élőszerpelős Tini Nindzsa Teknősök filmet terveznek 2011-re! Igen, nemrég jrátak a mozikban animálva, de mint olvassátok, ez most más lesz, komolytalanabbra veszik a figurát.

A két fő producer Scott Mednick (300, Superman Returns, 10,000 BC) és Galen Walker (TNMT animált változat) lesznek, akik már vadásznak is írókra, meg nagy nevekre, hogy legyenek már teknősök, mert az olyan jó.

human
írta
2009. 04. 24. 03:27
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Jönnek a Teknősök!” bejegyzéshez

 1. Hát szerintem ez nem lesz valami nagy szám ha tényleg lesz belőle film. Nem tetszet különösen animációban sem Tini Nidzsa…

 2. Én a képregényen nőttem fel, úgyhogy várom ezt is. Az animált is egész jó lett.

 3. imádtam én is a képregényt, mind megvan még most is, és – hüpp – nagyon szívesen néznék egy jófajta élőszereplőst velük. de gondolom cgi-teknőcökre kell számítani..

 4. Volt már vagy 4 élőszereplős filmje a teknőcöknek, amik egész jók voltak a maguk korában (Reszkessetek betörők korszaka).

 5. Na erre már vártam egy ideje, az animált cucc tetszett de nem zavart sok vizet, élőszereplősen sokkal nagyobbat tud majd ütni, akkor is ha cgi lesz félig meddig.

 6. 3 filmje volt a Teknőcöknek, az első fanvfavorit, batomi jó, ott még “damn”-olnak is ami azért akkor nagy szó volt egy fiatalokat megcélzó filmnél, a kettő is okés volt azt láttam is kicsit idétlenebb de jó, Super Zúzóval. :D
  A három, hát az mint a sorozatoknál egy filler epizód, olyan semmilyen, amit egy sorozatnál elnézel merthát majd jön a többi rész, de hát itt most elpazarolni ennyi tekercset a semmire, meg erre kidobni pénzt a moziba még amikor adták, kösz nem kategória. Úgy halottam az animált film is jó volt, bevállalósabb, szóval ha valahol az első rész és az animált közötti szintet céloznák meg akkor én marhára várom, de ha megint egy Turtles in Time lesz, akkor engem felejtsenek el, nem szidom, meg nem bántom, csak akkor nem érdekel.

 7. A képregények nekem is megvannak, ha van rá alkamam börzéken még pótolom is a hiányzó részeket, mert az nagyon jó volt, nagyon szerettem.

 8. Élőszereplőset, DE! Van egyfajta bája annak, ahogy élő embereket robotizált maszkok mögé bújtatnak és távirányítással érzelmeket varázsolnak az arcukra! Fujj CGI, vissza a 80-as, 90-es évek trükkjeit! XD

 9. egyetértek : D (szóval “hybridek” lesznek a teknősök: félig cgi, félig emberi izé)

 10. Én várom.Nekem spec az anime benne van a legjobb 5 ben.Már amiket láttam abból.Az esös jelenet nagyon jó pl.
  Miért ne lehetne jó egy élő szereplős? Nekem anno pont az anime bejelentése volt csalódás.Várjuk mi lesz belöle.

 11. Fú én is erre nőttem fel, de már akkor ki lehetett kergetni vele a világból, nem nagyon volt más amit jobban gyűlöltem volna akkoriban, csak később vette át micimackó a szerepet.

 12. Hát én ha elkapom akkor a mai napig szívesen nézek részeket a sorozatból, úgyhogy jöjjön a film jöjjön csak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.