20 hozzászólás a “Brüno poszter” bejegyzéshez

  1. Nem büziztam. A keritést jól benéztem, a gügle javitott ki, fense helyett. Akkor szerintem mehet az ü és ö mém…

  2. És ez a poszter mennyire passzol a blog színvilágához… Goodman asszem mehet a levesbe:)

  3. szerintem nem passzol a filmhez, legalabbis en azthittem hogy azt akarja megmutatni hogy menyire idiotan viselkednek az emberek a melegekkel es nem azt hogy mennyire idiotak a melegek.

  4. Ez a fickó a saját anyját is eladná egy marék apróért, ha abból botrányt tud csinálni. A Borat film alapötlete tetszett, hogy egy kultúrális értékek nélküli országból érkező ember furcsamód nem tehet szert olyan nagy kultúrára Amerikában sem. Elvégre mennyivel jobb ország az, ahol a tömeg üvöltve éjenzi azt a kijelentést, hogy “George Bush igya meg a vérét minden iraki nőnek.férfinak és gyereknek”? De ez a rész már inkább pénzre megy mint nevettetésre. Természetesen akit továbbra is érdekel, annak váljon egészségére.

  5. Hát sztem ez undorító, tuti nem fogom megnézni, pedig SBC-t bírom, a Borat és az Ali G is tetszet nagyon, de ez eddigi trélerek alapján nem jött be, meg ez a buzit alakítok vhogy számomra amugy is visszataszító…

  6. érdekes, tünetjellegű, a kommentek is azt támasztják alá, hogy MO-on a rasszizmuson még / már nevetnek az emberek (Borat), de a homofóbia kifigurázása még mindig érthetetlen (Brüno).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.