Star Trek promóképgaléria

Hátha valaki a lány/női olvasók közül rákattant a férfi főszereplők egyikére. Meg ez itt pont jó hely lesz kiírni azt az érdekességet, hogy majdnem matt Damon lett Kirk, csak nem ért rá vagy akármi. Mekkora lett volna? Hát alacsony, mert Matt az.

human
írta
2009. 04. 29. 03:25
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Star Trek promóképgaléria” bejegyzéshez

 1. ebbe a gárdába tényleg beleillett volna matt damon, sztem nem hogy nem ért rá, hanem egyenest szemközt röhögte azt aki erre felkérte, most komolyan, nem akarok megbántani egyetlen Star Trek fan-t sem, de azér matt ennél nagyobb név…(kik ezek a színészek?)

 2. lehet hogy így lesz pont jó, ismert arc nélkül.

  Az meg amúgy hatalmas hülyeség, hogy egy 150 millióból készülő közönségfilmet egy A-listás színész képen röhög, mert minimum elgondolkozik rajta, akkor is ha nem illik a profiljába.

 3. azert en simon pegg-et nem mondanam kis nevnek :) eric bana mondjuk mar tenyleg picit eltunt

 4. most még talán senkik, de május 7-én mindez megváltozik. :)

  a film nagyszerű szórakozás: az egyik legjobb blockbuster, amit a 2000-es években láttam.

 5. én úgy tudom, Matt benne lett volna, csak JJ mondta, hogy egy tizessel öregebb, mint akit ők keresnek.

 6. Én spec. ezektől a képektől nem várom kevésbé a filmet :) Szerintem várjuk azért meg, hogy mi sül ki belőle mielőtt elkezdenénk behozni, hogy George Clooney is jobb lett volna a takarító személyzet vezetőjének szerepére stb… :P

 7. Csak hogy a hasznos kis kommentjeim számát növeljem: van valami határozottan idegesítő ezekben a fejekben… :-) Amolyan “dögösen nézek ki a borostám mögül az égő kék szemeimmel”, de közben meg marhára nyálas vagyok… és Spock miért is nem szedeti ki a szemöldökét…?? >:-)

  Lehet h csak azért nem értékelem, mert férfi vagyok..?
  (Nem igaz, mert pl. Simon Baker-ről én is elismerem, hogy rohadtul sármos.)

 8. és mindjárt premier :S
  a franc esne bele, de leszarom, ha kell fekvőgipsszel is elmegyek rá XD

 9. Sylar mekkora állat már:D h néz ki ?!dorkó meg az a szakadt farmer kegyetlen:D Sylar sztem jó színész amúgy,de ezek az első képek elég szarok róla mondjuk.

  Jah de amúgy Sylar mindig is borostás volt és mindig is így szokott nézni(mert máshogy nem is tud kb) de mon-
  djuk nekem sem annyira meghatározó ez a színészgárda viszont abszolut nem vok ST fan inkább ellenekzőleg de
  lehet épp ezért fog tetszeni a film ezekkel az arcokkal..
  hát majd meglátjuk

 10. Hát akárki akármit mond, ezek bizony nem nagy nevek, tévés szemmel sem igazán. Oké, a Heroes csávó. Simon Pegg az egyetlen komolyabb mozis név, de szerintem ő is max épphogy kapaszkodik az A-lista szélébe. Ha mondjuk megkérdezném anyukámat, hogy hallott-e már róla, valószínűleg “nem” lenne a válasz. De nem anyukám a célközönség. :)
  De a film mindettől függetlenül baromi ígéretes, és a Cloverfield is kiváló munka volt viszonylag ismeretlen színészekkel. Valamivel be kell futni. :)
  Egyébként most olvasgattam a wikipédiát egy kicsit, és a Kirk srác bekerüléses történeténél kis Vinnie Chase / Aquaman párhuzamot éreztem. :)

 11. M. Damon is volt egyszer noname, valahonnan el kell indulni! Inkább legyenek jó karakterszínészek, mint nagy nagy sztárok (pl: X-men, Gyűrűk Ura lehetne sorolni dögivel, hogy a legnagyobb és legjobban kaszáló filmekben szinte nincs is “sztár”-Star Wars, ID4, J. Park, Titanic, TDK) sőt inkább a nagy “sztáros” filmek szoktak akkorát hasalni, hogy csak nézel.

 12. sandor igaz nincsenek benne nagy sztárok, viszont kitermelik a nagy sztárokat pl akiket irtál innen Ian McKellen (Gandalf,Magneto) vagy DiCaprio, Hugh Jackman.
  Az meg a studióknak jobban megéri ha nemkell kifizetni 10+ milliós gázsit egy nagyobb névnek…

 13. beezee, ez ennél bonyolultabb kérdés, mert ha a film nem rendelkezik múlttal, akkor kellenek a sztárok, hoyg jobban eladható lehessen. Pl ha ez nem a StarTrek lenne hanem valami más nagy scifi, akkor meg sem próbálták volna nagy név nélkül. Transformersnél Bay volt a név 8meg hát a robotok:), JJ viszont még nem blockbuster rendező, legalábbis nem 400 milliós, így kellett volna sztár

  A cloverfield meg oclsóbb film, így kevesebbett is kellett hozzon, ott lehet kockáztatni + nem ő rendezte

 14. jóó lesz ez, egy jó filmet el lehet adni nagy nevek nélkül is, ez meg mégiscsak Star Trek című vagy mi…human téged nem hívtak sajtóvetítésre azér nincs még kritika?

 15. Hát ezek akkor is elég ismeretlen színészek ilyen sorozatos kis “sztárocskák”, már szkuzi de sylart pl a kutya se ismeri a heroeson kívül alig volt szerepe.
  A film ettől még nagyon is várós, de a nevek elég senkik benne.

 16. ez olyan buzis Star Trek rész lex akkor? Reménykedtem valami jóban, de a trailerek alapján is csak az eset le kurva mű lex model emberkékkel:D Habár a Starship Troopers be is olyan szereplők voltak téve , de jó lett. Igaz én szívesen látnék már egy olyan részt amiben a föderáció már nem a “fedezzünk fel jeee” hanem “baze háború van harci hajókat ide” stílust követné.

 17. Blacksmile:
  Szerintem semmi baj nincs a “fedezzünk fel jeee”-vel. A Star Trek eredetileg egy utópisztikus sorozatnak indult: egy olyan világban játszódik, ahol már minden szép és jó, és a Földről elindulnak új világokat felfedezni, hogy felvegyék a kapcsolatot más értelmes fajokkal, kölcsönösen bővítsék ismereteiket stb. Mára ez kissé átalakult, de szerintem még ma sem a csatákon van a hangsúly, hanem a sok érdekes információn, hogy pl. a Vulkániaknak hétévente van párzási időszakuk, a Klingonok vérbort isznak, amely az ember számára halálos erősségű pia, és hogy a Borg dolgozók legnagyobb félelme a haszontalanná válás. Én nem azért megyek majd el a Star Trekre, hogy űrcsatákat lássak, hanem azért, mert remélem, sok új információmorzsát szedhetek össze a ST univerzumról.

 18. Már nem azért, de Quinto-nak igenis ki volt szedve a szemöldöke, elég sokáig nem is mutatkozott sehol vastagkeretes szemüveg nélkül h ne látszódjon…

 19. Eric Bana elég ütős a trailerben és szerintem jó színész is, csak sajnos nemigen kapott még átütő erejű szerepeket (nagy kár).
  Trójában is elég jól nyomta azt leszámítva hogy maga a film mekkora egy fos, de mondhatnám még München-t és a Black Hawk Down-t is…
  Kirk kapitány szerepére Chris Pine először nekem is furcsa volt, meg talán fiatal is rá, de már a trailerben hozzá tudtam szokni, úh nem lesz gond vele, de majd meglátjuk.
  Spock-ra Quinto meg telitalálat!

 20. Most csereljuk ki a fenti kepeket az 1976-os a kutya-se-hallott-rola Carrie Fisher, Mark Hamill es Harrison Ford csoportkeppel a SW bemutatoja elottrol. Ugyanezt irnatok: kik ezek a senkik stb. Vicces.

 21. egyet kell, hogy értsek sejk-el…
  Mark Hamill és Carrie Fisher szerepeiről nemsokat tudok a SW előtt, de ugye Fordot meg abban fedezték fel…
  Aztán meg ugye a fiatal Chris Pine…
  Hát nemhinném (már a szereplőgárda bemutatásakor sem), hogy túl fiatal lenne, mert Kirk amúgy is arról volt híres, hogy elég fiatalon megkapta az Enterprise parancsnoki hídját…
  Szóval ez úgy ahogy van telitalálat.
  Nem kellenek mindig A osztályú színészek,h ogy egy filmet eladjanak, ha az a film tényleg jó.
  Ha meg nem, akkor lehetett volna bármilyen A osztályú színész, akkor is bukás lenne…

 22. én konkrétan Star Treken nőttem fel, és akkor is megnézném, ha Zachary Qunito-ért nem lennék ennyire oda.

  szerintem talán azért jobb, hogy nem annyira ismert színészek vannak a főszerepekben, mert Kirk is egy elég erős karakter, akit most teljesen fel kellett újítani. így annyira nincsenek konkrét elvárások Chris-szel szemben.

  jelentem, nekem hiányoznak a csapatcentrikus, felfedezős sci-fik. lehet, h a legtöbb ember szerint ez már unalmas, de nekem ez a szívem csücske.

 23. hát sztem Zachary Quinto eszméletlenül jól néz ki ezeken a képeken,bár ő mindig..mondjuk ha csak a szemöldöke lenne felnyírva a promókon,az elég érdekesen nézne ki..akkor már a füle is legyen megcsinálva,meg a ST egyenruha is legyen rajta..

 24. Matt Damon csak elrontani tud egy filmet a köcsög fejével.
  Az ott Szájler? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.