A legújabb GI Joe trailer

Hát, ez még mindig egy veszett jó popcorn cuccnak tűnik, over the top akciókkal.

human
írta
2009. 04. 30. 23:50
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “A legújabb GI Joe trailer” bejegyzéshez

 1. nem is tudom. helyenként bizony kilóg a lóláb. az effektek nem túl meggyőzőek. egy ilyen filmtől pedig ennyit azért elvárna az ember.

 2. Kicsit rámentek a Baroness-re a promóban :D Nem a legvárósabb, de az 1 akciófilm/hónap adagomba szerintem bőven bele fog férni. Szurkolok, hogy ne valami banális köntösbe öltöztessék fel az akciójeleneteket és üssön a cucc :)

 3. Előző trailerhez képest ez valami ultra sz_r. El is ment a kedvem a filmtől :p

 4. Jó lesz ez, nagyon jónak nézz ki! Külön + pont, hogy nem akarták realisztikussá tenni, spéci repcsik, spéci ruhák, tenger alatti központ, fúrok stb. gonosz cobra bácsi kifejleszt valami csúnya cuccot és a jók helyre teszik őket, GI JOE “feeling” ezerrel. Azt szeretem ezekben a filmekben (Transformers, Múmia stb.), hogy azt kapja az ember amit vár, Cg, eksön, pörgést, jó dumákat stb. nem lesznek a kedvenc filmjeim, de jól szórakoztat és az ilyen filmekről kevesebbszer jövök ki csalódva mit a “nagy” filmekről. Nálam nyári top 3 -ban benne van a Star Trek, T2 mellett. T4 meg a “nagy” film, kíváncsi leszek az megfelel-e vagy megint egy csalódás strigula. GI JOE-ban szerintem nem csalódok, mert amit ez a trailer ígér és amire számítók az filmművészetileg nem sok, de egy biztos a jegy árát nem fogom sajnálni! Snake Eye odabas*, D. Quaid mindig jó, Baroness kerekedik ahol kell, robbanás eksön ezerrel mi kell még :-D

 5. Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy most ebben a trailerben minden egyes akció jelenetet lelőttek…..

 6. De jó erre kelni, basszus! Eddig nem vártam nagyon ezt a filmet, de most valahogy kedvem lenne beülni rá a moziba egy nagy adag popcornnal a kezemben.

 7. Hát Feji az tényleg elég gáz lenne, ha egy 1:30 órás filmben csak ez az 1 perc akció lenne.

 8. Tényleg baró meg minden, de mintha egy kicsit sokat mutatnának. A GI JOE érzés azért egész jól benne van.

 9. Jó a trailer és tényleg nem lehet komolyan venni a filmet, ezen bizony szórakozni kell, de nekem ez így nem G.I.Joe. Nekem hiányoznak a karakterek, régen a mesében az volt a feeling h voltak különböző etnikumú emberkék akiknek volt egy bizonyos jellemző ruha-kocsi-fegyver kombó. Itt van egy rakat droidkinézetű faszi egyforma testhezsimuló göncben és kb olyan az érzés, mintha egy X-men részt látnék. Hol van a cowboykalapos csávó szivarral, az indián félvér meg ki tudja hány arc még. Hol vannak a lézerfegyverek?:)) Az volt a legnagyobb dolog akkoriban, hogy komoly lézerfegyverekkel hadonásztak, meg terepszínű átalakított autók százai rohangáltak mindenhol, ráadásul minden katonának volt egy csak rá jellemző járműve amivel komoly csatákat vívtak. Itt vannak szép ezüst telekjárók meg faszán Terminatorban látott repülő szerkezetek de semmi egyedi. Mondom tetszik a trailer meg tuti jó film lesz, de nekem pont a G.I.Joe egyedi elemei hiányoznak belőle.

 10. ezek a ruhák tisztára olyanok mint a SWORD suitok a vexille-ben. már ott is király volt :))

 11. Nagyon zsír ez a trailer, csak kicsit olyan érzésem van most utána, mintha láttam volna az egész filmet, de remélem nem. Várós nagyon.

 12. Sztem fasza. Nem mélyülök el benne mi jó és mi nem.. Megteszik mások, én viszont megfogom nézni.

 13. Hát azzal cseszték el volna a legjobban, ha realisztikus lenne. Szerintem jópofa lesz. A hideg rázott mikor eldőlt gusztáv.

 14. Balee teljesen igazad van.

  Nekem is hiányzik a GI Joe feeling. Biztos nem lesz rossz, de ehhez nem kellett volna GI Joe nevet adni nekik. Semmi sem maradt meg a karakterekből. Robotruhák, biciklis ruhák, jó popsik, de nem egyedi.

  Bizots nézők, de nem azért mert GI Joe a aneve, hanem mert pörgősnek tűnik.

 15. Beszarás lesz amikor kiderül hogy a G. I. Joe jobb popcorn mozi lesz mint a Rozsomák, vagy ne adj Isten a Terminátor. :D

 16. Jaaaaa az lesz, vagy mégsem inkább. Egy közepes akciófilm lesz szerintem az éves kínálatban.

 17. a trailer legvégén a rakétás jelenet elég transformers koppincs! de nem lesz rossz cucc

 18. GI Joe feat IronMan feat Transformers.
  Talán lesz egy nagy ütés mint az előzőleg felsoroltak.

 19. mar kezdtem hianyolni egy trailert. epp tegnap neztem, hogy nyakunkon a film premierje, errefel se egy trailer, semmi, csak a superbowl tv spot. erre tessek.csak kerni kell…:D
  nagyon utos amugy, alig varom, csak azt sajnalom hogy nincs nalunk mozi(transformers,terminator,gi joe,wolverine… varhatom a dvdt, na sebaj, tavaj is kivartam a tdk-t,vasembert…)

 20. sztem teljesen úgy néznek ki, mint a Crysis-ban a faszagyerekek- nekem bejön!

 21. bakter idén nyáron a szememet is fogkrémmel kell majd mosni, mert be fog szuvasodni a sok eyecandy-től

 22. Nem tudom,miért,de engem nem nagyon érdekel.Majd betépve talán megnézem:D

 23. Pofásnak pofás, de addig nem lelkesedek be míg nem látom Serpentor-t, és Cobra Commander-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.