A tenger vadjai (Into The Blue)

Nos, ez egy iszonyat hülye film. Itt a legelején simán elismerem én is. Ami miatt nekünk férfinézőknek egyedül figyelmet érdekel az az, hogy a Tenger vadjai A Jessica Alba film. Nagy a betűvel bizony. Itt peakelt. Másol is jól nézett már ki, nem az, de főszerep amit 90%-ban bikiniben játszik? Hát kihagyhatatlan HD-ben. Nyilván azért nem a filmről pörgetem a karaktereket, mert mint mondtam, buta. Na jó, azért mégiscsak ejtsünk róla pár bötűt.

Alba úszkál

A történet röviden annyi, hogy a tengerbe zuhan egy kokaincsempész gép. Főszereplő négyesünk (Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott) pedig ráakad a tenger alján erre a gépre, miközben egy ősrég elsüllyedt hajót keresnek. Ha bejelentik a zsaruknak a roncsot, akkor soha nem tudják maguknak megszerezni a kincset, hiszen bűnügyi helyszín lesz a területből, nem az övék lesz a lezuhant repülőtől nem messze lapuló kincses hajó. Nyilván a drogbáróknak meg hiányzik az a több száz kiló kokain, ebből lesz a bonyodalom. Na, ennyit a történetről.

A film nagyjából két részre oszlik. Az első felében rengeteg jókedvű könnyűbúvárkodás található, csodálatos képsorokkal, és bikinis Jessica Albával meg néhol fél bikinis Ashley Scottal van tele. Lányoknak pedig Paul Walker izmozik, de azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire bejövős a hölgyeknek. Tehát búvárkodnak, és tulajdonképpen alig történik valami. Csapaton belül kis feszültség, de semmi komoly. Aztán feltűnnek a kokót vadászók, ami a film addig felépített hangulatát egy egészen véresre sikeredő fináléra vezeti fel.

Mindenképp a cucc fényképezése az ami még a nők mellett figyelmet érdemel. Bocs, hogy a nőket ennyit hangsúlyozom, de hát tulajdonképpen arról szól a film, nem a csavaros történetről, nyilván. Tehát a fényképezés az amin még el lehet olvadni. Olyan gyönyörű kék a tenger, szépek a vízalatti élőlények, hogy ugranál bele a vízbe te is. Napfényes, lazítós.

Tenger vadjai értékelés

Én erre bizony egy 6/10-et adok, de teljesen pozitívan értendő. Nem maradandó, de egyszerűen szemrágúgumi az egész. Kicsit szét van nyújtva, feszesebbre vágva talán ütősebb lenne, de akkor meg a csendéleteknek nem jutna annyi játékidő, szóval igazán a megvágás sem tenne jót a filmnek. A végkövetkeztetés: picit jobb forgatókönyv kellett volna. Na mindegy, ez van, ezzel érjük be.

11 hozzászólás a “A tenger vadjai (Into The Blue)” bejegyzéshez

 1. pedig én sem vártam tőle semmi, csak eyecandy-t, szép képeket, miegymás, de sajnos még ez sem mentette meg a filmet, ami a pocsék kategóriába tartozik. mondom ezt annak ellenére, hogy más hasonló filmek pedig vannak, hogy bejönnek, de ez nem.

  2/10, talán 3/10.

  ziccer maradt ki.

 2. A hölgyeknek nagyon bejövős Paul Walker…

  A filmre én olyan 5/10-et adnék, egyszer elég volt.

  “Olyan gyönyörű kék a tenger, szépek a vízalatti élőlények, hogy ugranál bele a vízbe te is. Napfényes, lazítós.” teljesen egyetértek.

 3. A film 4/10 szerintem, Jessica Alba pedig 10/10, egyértelműen. Viszont ez az egyetlen 1080p-s film a vinyómon, hmm.. :)

 4. történet nulla. vagy már nem emlékszem.
  Alba rohadt keveset szerepel benne, Walker meg túl sokat
  10/2

 5. ez tipikusan az a film, amit a hangulatáért és a látványért – és ebben benne vannak a csajok is:) – lehet szeretni, viszont otthon csak minimum HD környezetben, mert csak úgy jön ki igazán. Viszont úgy tényleg lehet élvezni. A többi nem is érdekes, mint a legtöbb tengerben kincset kereső témaközpontú film esetében.

 6. a nagyon 1x nézőst úgy értette, hogy semmi esetre se nézné meg mégegyszer, mert unalmas.
  nálam 5/10, ugyanemiatt.

 7. Én ahogy visszaemlékszem rá, mikor pár éve láttam kellemes szórakozás volt. Meg is lepődtem.

 8. Te jó ég,ez mi régi film! Egy féléve dolgoztam a moziban,mikor hozták az óriás plakátját, és nagyon sokáig,vagy egy évig ott porosodott a raktárban. Valahogy senki nem kereste a filmet, illetve, senkit sem érdekelt. Nem is játszottuk. És hogy tisztázzuk, 4 éve vagyok mozis. :)

 9. olyan verzió nincs, ahol csak az albás jelenetek vannak egymás után fűzve? mert úgyérzem, erőm nem lenne megnézni, de alba érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.