I’m back

Erősebb vagyok mint Swarci, mert ő csak ‘ll. Majd valamikor pótolom a napok alatt kimaradt híreket (igen, eddig az időzített program ment, mert elutaztam picit)

human
írta
2009. 05. 03. 15:46
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “I’m back” bejegyzéshez

  1. Vagy hogy itt voltál végig, és nem tudta időzítve jelennek meg a hírek.

  2. Bizony Human, iszom szavaidat, de pont most nem írni mikor Blockbuster szezon van? Ejnye bejnye. Wolverine kritikát várom, meg az elmaradásokat.

  3. “Lesz Star Trek kritika? Jó lenne…”

    ja. human kiugrott amerikába csak az ST miatt, de kint kellett rádöbbennie, hogy még ott sem mutatták be.

    dolgavégezetlen vosszatért hát hozzánk.

  4. pár blogon van talán, de ők kisebbek mint a filmbuzi, ezért őket elismerik a forgalmazók :D

  5. jaj, talán válallhatnád a rendes nickneved, meg nem kéne komolyan venni, ha ott van direkt a smile, pedig ritkán használok, hogy nehogy félreérthető legyen, miszerint viccnek szántam.

  6. rozsomák kritika jöhet, egyenlőre elég lehúzósokat olvastam csak, bár ettől még tuti nézős…
    ST ráadásul nem is májusi bemutatós nem?

  7. további törölt kommentek: aki a fikkantáshoz még a rendes blognevét sem vállalja fel, az ne fárassza magát szerintem, főleg ha nincs humorérzéke.

    És nem, még mindig nem hiszem, hogy a filmbuzi egy empire/filmvilág vagy akármilyen nívós magazin, mert nem is annak készül, ettől még poénkodhatok vele. De most már tényleg ennyit a témáról, mert ezeket már többször mondtam, és többször nem fogtátok fel. Ilyenkor röhögök Ae egyközösség vagy milyen megjegyzésén, amit a filmes blogokra mondott.

  8. Jól van na, nem voltam teljesen tisztában a bemutató dátumával, csak hogy mostanában lesz. Azért nem kell leharapni a fejem.

  9. tényleg USA-ban voltál? Melyik államban? (tudom semmi közöm hozzá, csak kiváncsiskodok)(az első kommentem meg csak viccelődés volt, hogy itt sem voltál. néha szoktam viccelődni. elég vicces vagyok. annyira, mint senki más.)

  10. human, az én kommentjeim vajon milyen rejtélyes oknál fogva tűnnek el állandóan?…:F

  11. könyörgöm, milyen nevet vállaljak fel ha néhanapján “megszólalok” (magyarul nincs bejáratott nicknevem..) kész.. mellesleg nekem is ott volt a szmájli és gondoltam, hogy poén viszont a jópárszor előforduló arrogáns megjegyzésekből, visszakaffantásokból kiindulva semmi se biztos :)+nem hiszem h fikázok/tam és nem tudom miért kellene mindenkinek fogékonynak lenni erre a “humor”-ra, persze másra nem.. mi van ha én is csak vicceltem? (mégha szar vicc is lenne)

  12. hozzáteszem, régóta olvasom a blogot/oldalt és nagyon szeretem plusz szerintem az egyik legjobb ilyen témájú, csak néha a modor nem igen tükrözi az igazi minőségét….

  13. Csak egy kérdésem lenne:hogy a régi bejegyzésekhez miért nem lehet írni?!vmiért nem engedi meg egyfolytában a moderált komment-el jön de fogalmam nincs miért..pl most akartam írni a Hazugságok hálójához,de nem engedi,meg pár napja meg egy másik filmhez szerettem volna de ahhoz sem leehet..human ha van időd lécci válaszolj..köszkösz

  14. Annak örülök, hogy legalább itt nem farkasoznak a kommentelők. A falra mászok ettől a X-menes Farkasozástól. Arról nem is beszélve, hogy a Farkas a kutyafélékhez tartozik, míg a Rozsomák a macskafélékhez. Tudni akarom a nevét, aki kitalálta a Farkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.