Amikor húznak

Mindjárt Wolverine írás, de előtte: olyan idegesítő, hogy betolják a Night At The Museum 2 meg a Terminator 4 előzetest egymás után, a film előtt, amikor tudod, hogy a lényeg a Stiller gyerek miatt lesz 2 héttel később a moziban!

A másik ami mostanában zavar a moziélményben, hogy a filmelőzetesek alatt ég a villany, jönnek-mennek az emberek, aztán lekapcsolják a világítást a pia meg TV2 reklámhoz, amik az előzetesek és a film közé ékelődnek ezáltal. Értem, hogy miért van így — én is megjegyeztem már, hogy Tropicanat vagy mi a fene italt az életben nem fogok venni emiatt —, logikus, de zavaró.

Na kiadtam a moziszívást, lássuk a többit, ahogy mondtam éjjel.

human
írta
2009. 05. 05. 17:28
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Amikor húznak” bejegyzéshez

 1. Szombathelyen csak T4 előzetes meg pár reklám volt, aztán kezdődött is a film. Amin viszont kiakadtam az az volt, hogy a szereposztásnál kikapcsolták a filmet, így lemaradtunk az utána lévő jelenetről. Minimálisan voltam csak ideges.

 2. mestere vagy annak, hogyan csinálj kedvcsinálót a kritikáidnak :) am. miért nem egyből teszed ki, miért vársz vele 10-en x órát? több klikk? csak érdekel.

 3. Magam sem értem és mélyen ellenzem ezt a “villanyfényes” előzetest kész vicc… A másik a felirat, nem igaz hogy nem tudnak egy sötét áttetsző hátteret berakni mögé hogy ha tök fehér épp az írás mögött lehessen is olvasni valamit…ha relative tudsz angolul nem gáz, de egy nem tudó így sok infóról lemaradhat :O

 4. Én Veszprémben láttam kivételesen ezt a filmet, s azt hittem a fentebb felsoroltak helyi szokások csak, de úgy tűnik tévedtem… Csaknem 1 éve voltam utoljára moziban, ennyit változott azóta.

 5. ez most nagyon érdekes volt …

  én meg ha már itt tartunk ritkán vagyok moziba, otthon házimozizok és amit most a moziba átéltem kb egy jobb minőségű CAM-os divix hatás volt!!! ekkroa fosadék hang pff… beszarás… na meg a filmről neis beszéljük hogy az mekkora hányadék. na de hát most itt a kajáról meg az előzetesekről van szo szoval ennyi.

 6. hm, mom-ban ilyennel még nem találkoztam, de az emberek igazán megtanulhatnák időben elfoglalni a helyeiket…

 7. Nálunk a lámpát már akkor felkapcsolták, mikor még vége se volt a Wolverin-nek. Jött a végefőcím, lámpa fel, emberek meg ugrottak is…nemtom, jön ilyenkor a buszuk, vagy mi? 10 sor után meg folytatódik a film… és ha netán merek szólni, hogy ugyan húzzon már el előlem, mert én még szeretném tovább nézni a filmet, akkor én vagyok a bunkó… de komolyan, ezzel az erővel a film közepén is kimehetnének, ha ennyire érdekli az embereket a film…
  Minőség (hangügyileg) nálam is jobb, mint a moziban (egyébként az egri csudálatos vadi új pláza moziról van szó), szóval most megint eszembe jutott miért utálok moziba járni. :(

 8. Itt Angliában az egész film alatt van világítás, teljes sötétséget soha nem csinálnak. Nehéz volt megszokni…

 9. Nálam alap minden főcím megvárása.Ha más nem tisztelem a büfés kocsi sofőrjét, hogy megnézem a nevét:)És persze nem egy filmnél jutalmazzák egy jó viccel vagy akármivel a türelmes nézőt.Utoljára egy délelőtti vetítésen voltam és ott a társaság(mind a négy ember) abszolút kedves volt-kicsit más mint a Fanatikusokon:DA hang, a kép és a többi szarság meg nálam elnézhető,mert a mozinak mégiscak van egy hangulata.Tarantinoék meg ha jól emlékszem épp tavaly a mozizás árny oldalaival teletűzdelt filmel kaszáltak nagyot.Fel kell fogni minden hibát szándékosnak:D

 10. Én meg majdnem fejbevertem a 2 székkel jobbra ülő hülyegyereket aki azon poénkodott a barátnőjének, hogy fikázta a filmet. Minden kicsit scifisebb jelenetnél pofázott valamit.
  Nameg ha szó volt az “adamantium”-ról, mindig beköpte, hogy “atom-anti”… és ezen röhögtek a csajjal.
  Kurvaviccesvolt.

  Az ilyen minek ül be erre a filmre? Na mindegy.

 11. az a tv2 ‘reklám’ akkor vicc :D sztem szánalmas… amúgy NAGYON vártam az új Transformátorok trailerét de a régit adták le :(:(:(:( :'(
  ja és eurocenter(bécsi út) 4es termében néztük barátnőmmel a rozsit, de elég szar volt a szörránd a hátsó sorokba, pedig a többi teremben általában jó hátsó shorban ülni, csak hogy ehhez is hozzá szóljak :)

 12. Otthoni mozizásról annyit, hogy ha van egy HDTV-d, már egy xvid jobb képminőséget ad, mint egy palaceban a mosott nagyvászon. Én a Nyíregy palace-ba járok, a hanggal nem szokott gond lenni, a kép mint említettem elég homály, de megszokható. Warchman-en tapasztaltam olyat, hogy végig remegett a kép, elég zavaró volt.

 13. @Nobele “A másik a felirat, nem igaz hogy nem tudnak egy sötét áttetsző hátteret berakni mögé hogy ha tök fehér épp az írás mögött lehessen is olvasni valamit…”

  Ilyet csak videotechnikaban/digitalis mozinal lehet csinalni. Celluloidos mozifilmnel ugy keletkezik a felirat, hogy az amerikaban mar lefutott kopiat behozzak hozzank (recycle is egyben, draga dolog egy tekercs filmszalag, amibol amugy filmenkent kb. 5-7 db. szuksegeltetik), ahol a felirat van, ott “lemarjak” a festekreteget (regen azt hiszem ez kemiailag ment, most meg azt hiszem lezergravir, de erre senki ne vegyen merget), ezaltal marad a teljesen atlatszo celluloidszalag, ebbol lesznek a feher betuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.