Deadpool spinoffot a népnek, kiáltott a nép

A FOX pedig úgy döntött, hogy hallgat a tömegre, meg hát a Wolverine film is sok pénzt lapátol majd be összesen, így igen, lesz Deadpool film! Azt mondják, hogy rá fognak feküdni Deadpool szerethető értékire, ami körülbelül a humorában merül ki, de abban rendesen. Egyelőre Reynolds még nincs megerősítve, de reméljük meggyőzhető lesz valami emberi összeggel. Adja az ég, hogy rendes forgatókönyv író–rendező párost rántsanak össze, és kicsit koherensebb munka legyen, mint a Far (brr) Rozsomák-film.

Magneto-ról nincs hír, ez a hír. Én nem fogadnék rá, hogy tényleg lesz, bár ha megnézem melyik korosztály ment a Wolverine-re, akkor lehet mégis van rá esély. Meg fogtok lepődni, marhára nem csak a tinik nézték, amint i’m gonna cut your goddamn head off.

human
írta
2009. 05. 06. 13:02
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Deadpool spinoffot a népnek, kiáltott a nép” bejegyzéshez

 1. IGEN!!! kiáltott a nép. összeroncsoltfejű, skizofrén, cinikus, gyerekes gyilkológép. akarjuk! most!

 2. na ez az, tartok tőle, h nem lesz jó. és önmagában az, h “lesz”, meg amikor majd készen lesz, akkor “van” ez a film, az még nem érték.. hát sikerüljön jobban mint wolverine, ja.

 3. Ja és aki azt mondta az elözö cikkben hogy Deadpool jelenet a stáblista után az kamu volt. Az rohadt nagyott tévedett :D Sokan mondták külföldi oldalakon hogy ők is látták azt a jelenetett moziban, meg a youtubera is felrakták már páran.

 4. Lenne egy kérdésem az X-Men fanatikusokhoz.

  A 3 előző film annyire kimerítette az X-Men-ben lévő lehetőségeket, hogy azt nem folytatják, és helyette kapjuk az előzményeket dögivel?

  Csak mert nekem ez így egy kicsit kusza.

  Vagy a képregényben is így jöttek az események?

 5. “A 3 előző film annyire kimerítette az X-Men-ben lévő lehetőségeket, hogy azt nem folytatják, és helyette kapjuk az előzményeket dögivel?”

  Erre én is kíváncsi vagyok. Miért nem jön egy X-Men 4 a Wolverine meg más spinoffok helyett? Meg ír a wiki is valami First Class-ról is, ez mit takar?

 6. EZ KURVAÉLET, HOGY NEM TUDTAM JELÖLNI A FILM VÉGE SPOILERT

  X-man First Class onnan folytatja a történetet ahol a x-men origins wolverine abbahagyta. Szoval emlékszel hogy a végén mikor kimenekül a sok fiatal mutáns és megjelenik Xavier professzor és magával visszi öket. <-- ezt a történeti szálat viszi tovább hogy mit csinálnak majd Xavier iskolájában, hogy képezik öket stb... (Én se értem miért nem lesz X-men 4 hiszen a végén Magnetto visszanyerte az erejét az utolso jelentben. és a stáblista után meg kiderült hogy Xavier professzor sem hallt meg. Szoval ez eléggé folytatásra utalna)

 7. Nyugi, majd a Deadpoolt is elrontjak. Lesz belole egy buta poenokkal teli PG-13as film.

 8. csak pg13-at ne, meg a vegen valami i kick your woowoo, butterface szeru filmet kapunk…

 9. Hát a Wolverineben az az 5 perc volt a legkirályabb amiben DP benne volt. IGEN!t kiáltottam

 10. Így igaz! Deadpool menti meg a filmet! De,hogy ez a rakás idóta mit csinált szegényből a film végén…

  A pg13-ról meg csak annyit,hogy az egész mozi (engem kivéve) végigröhögte a filmet. Lehet velem van a baj de én konkrétan nem vígjátékra ültem be!

  Szóval várjuk nagyon Wade bácsi kaladjait! Ha nem Robin…akarom mondani Gavin Hood rendezi akkor mégjobban várom! Sajnos az AvP 2 óta tudjuk,hogy az,hogy a rendező fanatikusa az adott témának még nem garancia a sikerre. Szóval ha meghallom azt,hogy “a filmet xy rendezi ,aki mellesleg nagy rajongója a témának” én már elkezdek félni…

 11. Ez fasza hír, de akkor ez egy sima szamurájkardos emberke mozija lesz, mert a Wolverine film kapcsán mást nem tudok elképzelni?

 12. Pedig én amikor először hallottam wolverine spin-offról akkor úgy olvastam hogy ez egy ilyen “duálkombó” lesz és a wolverine film után egyből jön a magnetós.

  Mivel ő a kedvenc x-menem ezért meglehtősen elszomorít hogy egyelőre úgy tűnik nem lesz:'((

  Csináljanak akkor deadpool filmet (mert az is jó) de akkor utána nyomassanak egy magnetós originst is. azért az ő háttérsztorija (+ genoshás jövője) szerintem több mindenre elegendő mint a deadpool (bár már itt is ultimate volt, szóóval…)

 13. ryan reynolds erre a szerepre termett. nagyon remélem, hogy ő fogja játszani, igazán jól áll neki az a lazaság :)

 14. úgyis fanyalogni fog mindenki mert gondolom akkor ezt a Deadpoolt adagolják még ami a Wolverine-ben volt, vagy legalábbis ez lenne a logikus, hogy magukat legalább ne szúrják tökön, ez meg ahogy kiveszem nem nagyon tetszettt a képregényolvasóknak…mindenesetre ez jó hír, remélem lesz Gambit is, de Magneto is érdekes lehetne…és a Wolverine 2-ről nincs szó? mert az origo már lehozta h lesz folytatás… akkor gondolom semmi hivatalos

 15. spoiler
  ipropp, szerinted egy bevarrt szájú 10képességgel rendelkező mutáns lesz végig a filmben?
  szerintem nem

 16. Ha legalább akkor nem kell a szinkron hangokkal foglalkozni, ha egy bevart szájut kell végig néznünk a filmben :D

 17. mondjuk egy fasza X-men 4et én is el tudnék képzelni Apokalipszissel, Cable-el, R besorolással. Igaz ilyet sosem fognak bevállalni, de azért álmodozni mindig szabad.

 18. Istenem itt egyesek mennyire nincsenek tisztában Deadpool valódi történetével ajánlom mindenkinek ha kiváncsi rá akkor menjen a Rozsis topikba ott röviden tömören leírtam!

 19. “mondjuk egy fasza X-men 4et én is el tudnék képzelni Apokalipszissel, Cable-el, R besorolással. Igaz ilyet sosem fognak bevállalni, de azért álmodozni mindig szabad.”

  ha az isteni Sin City-t bevállalták akkor még történhetnek csodák :P

 20. Csakhogy itt is legyen és elkerüljük az okoskodást/félreértéseket: Deadpool Wade Wilson, aki rákja miatt csatlakozik a Weapon X prejecthez, melynek keretein belül megkapja Rozsomák gyógyítóképességét, azonban mellékhatásként eltorzul és megőrül, ami többek között abban nyilvánul meg hogy tisztában van vele, hogy egy képregényben szerepel. Egyfolytában dumál, profi gyilkos, egy öregasszonyt tart fogva a lakásán.

  Ezen bármit változtatni vétek!

 21. Ki gondolta volna…
  Az wolvieban is elszúrták Deadpoolt, és valszeg a különálló Deadpoolban ugyanez az elk*úrt marad, azért várandós, mint a TPSZ(társadalmi perifériára szorult) luvnya a hatodik gyerekkel.

 22. ForgerON

  több variáció lehet:
  1. simán elcseszik
  2. szembe hugyozzák magukat és a wolverine filmet, aztán megcsinálják a képregényes sztori valamilyen többé kevésbé passzolós verzióját
  3. jön a magyarázkodás, hogy az itt most nem is úgy volt, csak mást hívtak úgy, csak klónoztá, csak… ás lásd előző pont második fele
  4. valami lesz

 23. sokan nem bírják Reynolds-ot, de én bírom az ipsét. komoly szerepekben elvérezne, de az ökörködés nagyon jól áll neki. szerintem kiváló deadpool lenne belőle.

 24. Ezt a Deadpoolt kb. azóta ismertem meg mikor haveromtól elkétem a Marvel Ultimate Alianct :) azt ott tetszett meg a karakter ezután neten pár dolgot még megtudakoltam róla és egyre jobban tetszett mikor megtudtam ,hogy bennelesz a kövi x men ben nagyon megörültem majdhogynem csak ezért néztem meg a filmet (najó azért nem :)Rozsi is érdekelt) de film végén felment a pumpa majdnem egész napra felbaszta az agyam szóval ku*vagyorsan rakják hejre a karatert mert a Deadpool fanok deadpoolosat játszanak majd a Foxal.

 25. Azureus:

  Azért a Sin City teljesen más tészta, ugyanis ott Frank Miller keze is benn volt a dologban, ráadásul ugye Rodruguez és Tarantino rendezték (igaz az utóbbi csak egy jelenetet) akiket nem nagyon érdekel, hogy milyen besorolást kap a filmjük. Ha csinálnának egy jó x-men 4et, az tényleg csoda lenne sajnos…

 26. SPOILER, LEGKÖZELEBB JELÖLÖM, NEM LESZEK F*SZ

  ha már a bevarrt szájnál tartunk, abban a bizonyos pluszjelenetben már belesusog a kamerába, varrásnak se híre-se hamva (de hogy hogyan??? a szemsugarakkal pofáncseszte magát? vagy rozsomák a fejlevágásnál azt is átvágta??)

  valaki világosítson fel, DP ugye nem tud teleportálni?

 27. Van valami kütyüje amivel tud tehát én még elviselném ,hogy az a képesége is marad de mit csinál a kardokkal kitépi magából…hát ezt nagyon nehezen fogják normális DPvé faragni .

 28. Daprince szerintem amit leírtam ua, mint amit te még rövidebben leírtál, szal sztem nincs itt semmi félreértés sem okoskodás! De ezen inkább ne vesszünk össze vagy szted az írásomban volt valami hiba? Javíts ki ha tévedek!

 29. pont még az Rozsomák film bemutatása előtt olvastam hogy DP szerepére azért ryan reynolds-t választották hogy a filmben szerethető karakter legyen és egy esetleges Rozsomák siker után DP is kapjon egy Előzményfilmet:)

 30. spoiler
  de most konkrétan hol van a fejvisszarakós jelenet? mert a film végén rozsi iszogat a bárban, vagy két verzió jött ki a filmből és mi kaptuk a langyi változatot, vagy mi?

 31. SPOILER

  Egyszerűen kizárt hogy ez bejöjjön, halva született ötlet, ha “merc with the mouth” helyett egy ilyen szkinhed Rozosámk klón az alap, azt én nem akarom látni, egyszerűen ha már magyarázkodni kell az szar, egyébként meg ezt a Deadpoolt hívnám inkább Dakennek, vagy X-23-nak. :)

 32. Venom: dehogy, nem miattad, jól összefoglaltad. Csak gondoltam legyen itt leírva, hogy más ne kérdezősködjön mindig.

 33. Gabesz83, az X-Men képregény a tie-inekkel és spinoffokkal együtt elég bonyolult, mind történetileg, mind idővonalat tekintve :) Ott is rengeteg a flashback, az időutazás minden irányba, a klónozás stb.

  A First Class elvileg az X-Men megalakulását fogja nyomon követni, amikor Xavier elindítja az iskolát – ezért az a címe, hogy “Első évfolyam”. ne felejtsük el, hogy az X-Menben jön ugyan Rozsomák és Vadóc, de a többiek – Küklopsz, Jean, Vihar – már rég ott tanulják, hogy használják a képességeiket.

 34. “23. Llew
  2009. 05. 06. 16:59

  ForgerON

  több variáció lehet:
  1. simán elcseszik
  2. szembe hugyozzák magukat és a wolverine filmet, aztán megcsinálják a képregényes sztori valamilyen többé kevésbé passzolós verzióját
  3. jön a magyarázkodás, hogy az itt most nem is úgy volt, csak mást hívtak úgy, csak klónoztá, csak… ás lásd előző pont második fele
  4. valami lesz”

  Llew a 4-dik pont halál biztos :D

 35. először is bocs human, legközelebb tényleg nem leszek f*sz

  Wolverine, az mondjuk vicces lesz, hogy a First Classban elvileg Bestia, Angyal és Jégember is benne van, az eddigi X-Menekben pedig az utóbbi kettő az új generációt erősítette (Bestiát majd kidumálják vhogy, de maradék kettőre kiváncsi leszek…)

 36. Amúgy nem tom hányan olvastak Deadpool képregényeket(neten is taláni magyarul) de kétségtelen hogy nagyon nagy potenciál van a figurában,remélem kategóriákkal lesz jobb a Rozsomák filmnél…

 37. x-men 4 sztem azért nem lesz egy darabig vagy már soha mert már a 3. rész is kibas*ott sokba került és nem hozott olyan sokat a konyhára és a 4. részre már újból kéne leszerződtetni a színészeket, ami eléggé drága mulatság lenne (Jackman, Berry, McKellen) + még a filmet is csináld meg és a Fox fo*ik nem bízik annyira a franchiesban pl: a Wolverine mozinál is spóroltak rendesen (sokkal kevesebbe került mint a X3), talán a “legolcsóbb” blockbuster a nyári filmek közül! Persze ez csak az én fejtegetésem, de halivúdban csak egy dologra kell visszavezetni a dolgot és az a pénz!

 38. ezért nem X4 hír van itt, meglepő, tudom, de tényleg azok vannak megírva amik biztosak, ezért nem értem mit lovagol még mindig mindenki az X4-en (kezd elegem lenni), amikor láthatóan a Wolverineből ágaznak most el inkább, jöhet a sok eredetsztori…

 39. Deadpool spinoff ebből a Wolverinből? ennyire azért csak nem mennek rosszul a dolgok Hollywoodban…..

 40. szerintem jobb lenne egy x-men 4 mint mindenkinek külön film ha lenne is x-men 4 azis 2015-be ott ian mckellen magneto nagyon öreg lenne 3a 3-részben aki játszotta búldózert meg aláírta szerződését a 4-5 részre.úgy hogy jöhetne már az x-men 4.

 41. Hát erre annyit tudok mondani h megis néznék egy filmet mostmár Deadpool-ról, merthogy a Wolverine-ben nincs is benne az is tuti.

  Az elején az még csak Wade Wilson, a film végén meg valami elcseszett hálívúdi Weapon XI – ennek semmi köze sem volt Deadpool-hoz… részemről ennyi.

 42. hát én kíváncsi lennék erre a filmre.
  AMúgy engem is érdekelne az a stáblista után deadpool jelenet, amit itt néhányan emlegetnek, mert én nem találtam ott semmit, csak azt, hogy rozsi iszogat egy bárban, ahol egy “sárga” csaj a pultos…
  Két verzió készült volna belőle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.