Egy kicsit a Rozsomákos játékról

A filmhez készült mellékanyag is, hoyg több pénz szivárogjon a kasszába, gondolnánk, és bár a játékot még nem toltam, de az első 3 perce alapján sokkal véresebbre vették, mint amilyen a film volt. Durva.

Ami még durvább, hogy az alábbi videóval reklámozzák, hogy kapható a játék, és a reklám így kb. veri a film akciójeleneteinek a felét. Valami ilyesmi doku hangulatú és R besorolású filmet kellett volna csinálniuk.

Aki tolta a game-et, az most nyilatkozhat.

human
írta
2009. 05. 07. 03:30
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Egy kicsit a Rozsomákos játékról” bejegyzéshez

 1. A Raven Software-es srácok sosem spóroltak az eksönnel meg a vérrel (lásd: Soldier Of Fortune), úgyhogy náluk kb minden játék jó kezekben van :)

 2. PC-re is megjelent már? Ha nem mikor? Mert azt tom hogy psp-re meg box-ra már van és pont tegnap néztem de még nem találtam sehol.

 3. Megjelent,én tegnap toltam végig és csak pozitívumokat tudok róla írni! Grafika nem rossz 7/10 játékélmény nekem meg volt rendesen 9-es! Tele van jobbnál jobb combo-kal. A történet szinte a film csak jobban ki vannak vesézve a karakterek. Számomra 8/10-es gama. Mindenkinek nagyon ajánlom!!!!!

 4. Jóhogy van már pc-re is. Nagyon király játék, jó akciók és durva vérengzések vannak benne. Mikor elkezdem vele jáccani egyből arra gondoltam, hogy mértnem tudták megcsinálni a filmet ilyenre. De halottam valami olyat hogy Jackman ragaszkodott a pg-13hoz. Na mind1 a lényeg az, hogy a játék nagyon jó és én mindenkinek csak ajánlani tudom. És persze ne higgyétek, hogy csak a filmet játszátok végig, mert azt kell mondjam hogy a filmhez nem is olyan sok köze van, kb csak a szereplők. :)
  Na jó meg azért pár helyszín.

 5. A játék eléggé durva, ömlik benne a vér, lefejezés, végtag csonkolás powa. A történet teljesen más, csak nagy vonalakban követi a filmet, és néhány olyan x-men karakter is előkerül benne ami a filmben egyáltalán nem volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom legalább 8/10

 6. Ja tényleg nagyon állat.
  Majd 2 hónapja az interjúkban áradoztak a készítők, hogy a legjobb film adaptációt készítették el, akkor nem értettem, meg egy kicsit
  hülyéknek néztem őket, de a demo meg az első 2 videó után… Hú azanya, IGAZAI ROZSOMÁK game!!!

 7. nem is tudom mit mondjak.
  ilyenkor látszik igazán, hogy mennyire arcátlanul vértelen volt a film. átdöflek és vér sehol.
  komolyan mondom, szerintem ez rosszabb hatással van a gyerekekre, mert nincs visszatartó ereje.

 8. A game iszonyat, az első 15 percben szó szerint visítoztam. Egy kurva nagy adrenalinlöket az elejétől a végéig. FRÖCSÖG A VÉR! Durva kombók! Nagyjából a filmet követ – a történések ugyanazok – de a környezet teljesen más, szóval az is tolhajta aki nem látta a filmet. Grafikailag is rendben van, látszik hogy konzolport, de régebbie portokhoz képest nagyságrendekkel jobb. AJÁNLOM!

 9. God of War PC-n, ez a legjobb kifejezés rá :-) Durva kombók, vér, kivégzések tereptárgyak által, übercool beszólások, az IGAZI Wolverine játék, a filmet nem láttam, de a játék után már nem is akarom :-)

 10. Jónak tűnik a játék, a youtube-on láttam pár videót, és az zárójelenet a játékban is jobban kidolgozott, mint a filmben.

  SPOILER

  nincs benne 10 méterre felugráló Gambit meg hasonlók, csak szomorú halál és kegyetlen jövő.

 11. Nekem a Raven Software-től az maradt meg, hogy a békasegge alól hozták vissza a Star Wars-os PC játékokat a “nagyon cool” játékok közé.
  Az, hogy ,,valami gyökérséget kapunk” náluk nem kell félni.

 12. Nagyon kemény a gáme annyi vér fröcsög benne hogy szinte már átfolyik a monitoron. Szerintem grafikára is ott van és mégse kell hozzá egy erőmű hogy fusson a játék.
  !!!X-men fanoknak kötelező!!! és más sem bánja meg ha kipróbálja.

 13. Hat ez qrvayo. Nem a film felet veri ez a trailer, hanem az egesz elcseszett limonadet. Ha ilyet csinaltak volna, akkor instant classic. Igy meg csak egy matine…

 14. Engem anno Quake 4-gyel megvettek kilóra. Azóta csak jót tudok róluk mondani. Sok brit fórumon olvastam, hogy messze jobb a játék mint a film. Szóval gondolkodom a megvételén.

 15. nem tudja valaki, h ennek milyen a rendszerkövetelménye, mert nekem elég tré a gépem, de jó lenne ha elmenne rajt ez a kis ínyencség

 16. Parancsolj

  System Requirements:

  * OS: Windows XP Sp2/Vista Sp1
  * Processor: Pentium D @ 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+
  * Memory: 1 GB for XP/2 GB for Vista
  * Hard Drive: 8 GB Free
  * Video Memory: 256 MB (Shader Model 3.0+)
  * Sound Card: DirectX Compatible
  * DirectX: 9.0c
  * Keyboard & Mouse
  * DVD Rom Drive

 17. Én ps2-n tolom. Ott is iszonyat jó. Csak sajnálom h a helikoptereken ugrálos dolog nincs benne a ps2-es verzióban. De nagyon pörgős és leköt. 8/10

 18. Mr.StaggerLee inkább vedd meg, nem azért dolgoztak a fejlesztők. Én boxon fogom nyomni jövő héten bár én Angliából rendelek használt játékokat, ami ugyanolyan jó, mint az új csak negyed annyiba kerül. Itthon nem úsznám meg 12000 alatt, onnan meg 4-5 ezerért simán megkapom, a postaköltség meg 850 ft. Ha valakinek ez sok, azt csak sajnálni tudom.

 19. szerintem a játékba sokkal több a jelenet mint a filmben engem jobban megfogott a játék… de azért meg kell hagyni hogy a film sem rossz (Y)

 20. csanAD: A PS2-es és a PC-s verzió ég és föld, minkdkettőt próbáltam :-) A PC-ben van vér, darabolás, és pörgősebb mint PS2-őn, de ettől függetlenül mindkét változat nagyszerű :-)

 21. Egyetlen gond a pályákkal vannak, ismétlődők, és monotonok. A játék élmény viszont nagyon állat :P

 22. Végigtoltam az egészet és a kisebb hibák ellenére ajánlom mindenkinek. A legjobb az volt benne amikor a kis köcsögöket bedobáltam a betonkeverőbe:D

 23. Nekem meg van játékban és nagyon durva!Mégcsak most kezdtem játszani de már öl mint az állat!Nagyon durva!!!

 24. A játékban mikor lézerek elől kell ugrabugrálni elakadtam.
  Átszaladok egy folyoson ahol van 2 fedezékem. felszedek egy kék baszt amivel egy felső szintet megnyitok és ott segítségnek mutatja, hogy szaladjak el egy fedezékig, de állandóan leszed a lézer.
  Van valami kombo tipp vagy csak ügyesen?
  Ti hogy mentetek át?

 25. Miután felvitted a generátort és tudod használni az irányitót, forgasd el a fedezéket az ajtóhoz ami hozzád közel van. Amikor ott a fal menj ki az ajtón és haladj a fal mögött, így fedezékben leszel és nem tudnak lelőni. Ezután lesz majd egy hasonló rész, azt is így kell megcsinálni.

 26. a játék tényleg cseszett jó. mondjuk van benne pár idegesítő rész, de azokat leszámítva állat. nálam egy erős 8/10es gamma. igazi csemege a stuff.
  használjátok majd a hegyes tereptárgyakat gyakran ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.