4 perces klip a Terminátorból?

Igazából nem tudom pontosan mi van benne, mert én tuti nem néze már meg, de aki akarja, az fáradjon az Apple site-ra, aztán 4 percig lubickoljon a jövő háborújában és hallgasson örökre.

Mellesleg kijött az iPhone/iTouch game belőle, azt is lehet tolni addig, amíg itthon majd a Night at the Museum 2 fut és 2 héttel később nézzük Connort, mint az amerikaiak.

24 hozzászólás a “4 perces klip a Terminátorból?” bejegyzéshez

 1. Nagyon jó!!:) Ez bizony az év egyik nagy filmje lehet/lesz!! Mikor lesz már junius 4-e? Ekkora kicseszést az éjszaka a múzeumban 2 aztán nagyon fontos! Várhatunk rá még két hetet! De ha várni kell hát legyen mert megéri!!:)

 2. Csak annak aki nem meri megnézni:
  Tényleg kivágtak egy 4 perces jelenetet vagy valami óriás-trailer ami nem mond el sok új infót, csak amit már tudunk a régebbi anyagokból is?

 3. Trib, 4 perces óriás trailer és én nem vettem észre új spoilert, de van sok új jelenet, szóval aki nagyon oda van a filmért az inkább hagyja, nézze meg inkább moziban! Én szkeptikus vagyok, szóval megnézhettem :-D

 4. Ja ja ez csak egy kövérre hízott trailer jó pár új jelenettel és a sok régivel.
  Tetszett ;-)

 5. Én már végig is toltam a játékot :D

  Sok dolog nem derül ki a történetből, csak megyünk, és lövünk különböző helyeken. A nagyobb story-elementeket meg már a trailerek lelőtték (pl harvester elleni autós csata, vagy motor elkötése… ilyesmik.)

 6. Én attól félek egy nagy csalódás lesz ez a film. A látványra talán nem lesz panasz, de max ez lesz az erénye.
  Ebben a 4 percben egyébként szinte semmi új nincs.
  A zenéje pl abszolút nem jön be, mert ami van ebben a trailerben a közepe fele, az már gondolom a filmben is lesz.
  Ide valami tökösebb rendező kellett volna. Mondjuk újra James Cameron! ;)
  Így meg egy üres látványözön lesz.
  Ja, olvastátok már hogy a nagy nevű MCG a következő részre milyen storyt tervezne nagy vonalakban? Mert az aztán tényleg überszánalom. Sg-van egyébként és nekem egyből Uwe Boll egyéb “filmtervei” jutottak eszembe róla… Szal ennyit erről!
  Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka!

 7. Az előzetes kritikák pozitívak, jókat írnak a filmről! Szóval bizakodjunk!

 8. Cooper
  ha te az SG-t hivatalos forrasnak tekinted, akkor egeszsegedre ;) ugyanis a punisher bukasa korul lehoztak, hogy mar papiron megvan a harmadik resz, es a foszereplo arc fogja rendezni :) mellesleg ne temessuk elore a filmet, amig nem lattuk

 9. madcows, tényleg lenyilatkozta azt McG, amúgy sztem csak kamuzott mert annyira senki nem lehet hülye, bár ki tudja?!

 10. sandor8206
  azert szerintem a producerek is beleszolnak majd abba, de szerintem csak poenkodott :)

 11. Előre biztos a 2009-es Oscar-díj jelölés a legtöbb atomvillanás per perc kategóriában.

 12. Nekem eleve bajom volt ezzel a filmmel, ez a tréler meg csak tetézte. Nekem ez már nem terminátor.A képi világ sem, és biztos vagyok benne, h egy cgi akciosor lesz az egész. Lényegében már mindent lehet ma tudni ami benne lesz, igy eleve csak azt fogjuk ‘megkapni’. TF2 öt 1000x jobban várom.

  (ui: a nagyrobot meg sima nyúlás)

 13. UI: persze, ha mostantól nagy robot van a filmben az nyúlás, magyarázd már el nekem miben hasonlít egy robot a tf-ből ehhez? Hány éves vagy? 5 ? mert akkor még elnézhető neked a primitívséged.

 14. Könyörgöm hagyjuk már ezt a Terminátor 2 visszasírást! Akinek az tetszik, annak minek kéne még egy ugyanolyan? A világ változik és most tényleg, miért hiba az ha az egész filmben csak akció van? A transformersben nem ezt akarjátok? Vagy arra vágytok, hogy Shia Labeouf szenvedését nézzétek,ahogy megmenti a világot Chiwawájával a hóna alatt? NEM! Ott is akciót akartok végig! Ráadásul miért lenne a T4-ben csak akció? Ott lesz John Connor üzenete a maradék emberiség fele, Marcussal a beszélgetés és a feleségével az amikor elgondolkodik, hogy ebben a jövőben is sikerrel járna-e. Komolyan nem értem azokat, akik ilyen sablonnal kezelik előzetesek alapján a filmet. De a leghűbb tranformers pártiak se tagadnák meg maguktól a T4-et ha most a Wolverine sorsára jutna, hogy lelehetne tölteni mi? Tisztelet a kivételnek aki szépen kivárja ezt is,a TR2-t is.

 15. hajj, ezek után még jobban várom…

  Emiatt a tehetségtelen lópofájú nímand ben stiller miatt csúszik a bemutató, ez hihetetlen.

 16. Xibibuz@, csak annyi, hogy ennek is ember alakja van, két lába meg két keze (most a nagy robotra gondolok), eddig ilyen nem volt+kidobja magából a nagy robot a kis robotokat, ergo itt azért van hasonlóság a TF robotjaival, persze csak ennyi. Mindenki azt lát bele amit akar. Ha meg megvalósul McG terve az 5. részre (ezt kétlem, mert annyira s*ar, hogy valaki pénzt adna arra a sztorira) az meg 1 az 1-ben TF látványvilág lenne. Amúgy semmi köze a TF-hez, az popcorn-mozi sziruppal, ez meg sima popcorn-mozi lesz, ha csak történetileg nem csinálnak valami ku*va jót. Remélem sikerül nekik.

 17. Kérlek human ne töröld mert amíg én ezt itt mind legépelem….

  Xibi: “A képi világ sem, és biztos vagyok benne, h egy cgi akciosor lesz az egész. Lényegében már mindent lehet ma tudni ami benne lesz, igy eleve csak azt fogjuk ‘megkapni’. TF2 öt 1000x jobban”

  Ezzel a résszel egyet értek. Most megjátszhatnám magam,hogy húúú de várós meg jajjj de város holott nem ezt érzem. Valahogy eddig nem fogott meg még semmi a filmből/trailerekből. Bár szeretem Christian Bale-t, de a hangjától már rendesen rosszul vagyok. Persze ezt belehet tudni annak,hogy már ezerszer végighallgattam a különféle trailereknek köszönhetően. Egyszerűen én valahogy más képi világot vártam. Ezért gondolom még nem köveztek meg. :-)

  Más: Könyvek.(csak,hogy human örüljön) Sokat sikerült elolvasni már. Igen igen! Tudom,hogy magyarok írták a 90%-át és azt is,hogy nem hiteles de én nem erről akarok most beszélni hanem magáról a történetekről. Én speciel izgalommal olvastam végig ezeket a könyveket és újra azt éreztem,hogy részese vagyok a James Cameron által megteremtett Terminator világnak.Bizony! Még akkor is ha magyarok írták. Egyik másik emberke jobb történeteket írt mint a legtöbb Hollywood-i forgatókönyv író. Mivel a Megváltást még nem láttam addig nem is akarok következtetéseket levonni. De ahogy így elnézem (Marcussal az élen) eléggé megkeverték a dolgokat. Nem szépítem. Nem szimpi. A 4 perces anyag után sem. De még valahogy látványra sem. Pl a Transformers trailernél(amikor Bumblebee elkezd sírni a garázsban majd utána beindul egy rövid akcióorgia) rendesen libabőrös lettem az arenalinlökettől amit a látvány váltott ki bennem. Ellenben a Terminator trailereknél csak bambulok és bambulok…majd mikor vége csak annyit mondok,hogy hát …hát…na majd kiderül! Hátha vannak még csodák! :-)

 18. Xibibuz@ : Csillapodj le nyugodtan. Merem remélni, h nem vagyok primitiv azért mert leirtam a véleményem.

  A nagy robothoz meg annyit, h ez egy terminator film, és bőven lehetne teriminator film nagy robot nélkül.Csak hát megfelelő történet (ala T1; T2)nélkül már kell bele valami üresjárat(CGI)ami jól is mutat – manapság meg menő is. Ami mi legyen ? Na mi? Nagy robot. :D

  (a nevedben a b*zi az ugye rád utalás? vagy nekem szántad? Ilyenkor hol van a mod?)

 19. Először is leszögezném, hogy sokkal jobban várom a TF2-t mint ezt a T4-et, sőt speciel nem is tetszik sem ez sem a régebbi trailerek, de áljunk meg egy pillanatra. Sokan írják, hogy ez csak cgi-film meg látvány-film meg stb. Tessék megnézni megnézni a T2-t. Ugyanis ez volt az a film amely forradalmasította anno a CGI használatot a filmekben. Még jó hogy ebben is lesz. 2009-et írunk. Aztán ott van a sztori. Ha nem lesz jó a történet akkor nem lesz jó a film se. Oké.
  Terminator 1: gonosz robot visszajön a sötét jövőből, hogy keresztbe tegyen John Connor-nak a jovőbeli skynet ellenfelének, és végigizgulhatjuk ahogy főhőseink menekülnek a halálosztó elől.
  Terminator 2: gonosz robot visszajön a sötét jövőből, hogy keresztbe tegyen John Connor-nak a jovőbeli skynet ellenfelének, és végigizgulhatjuk ahogy főhőseink menekülnek a halálosztó elől.
  Terminator 3: gonosz robot visszajön a sötét jövőből, hogy keresztbe tegyen John Connor-nak a jovőbeli skynet ellenfelének, és végigizgulhatjuk ahogy főhőseink menekülnek a halálosztó elől.
  Nagyon szeretem ezeket a filmeket, de szerintem a történet nem elsösorban a film erénye. (ezzel nem akartam megbántani senkit)

 20. Izé tehát ha sok lesz a CGI, és gagyi a történet, de jó ritmusú, hangulatos filmat kapunk, akkor lehet jó.

 21. Clint_Eastwood- Tiszteletben tartom a véleményedet, de azért nézzük a másik oldalát.A transformersnek sem a sztorija az ami erős, sőt már az eddig látottakból is lelehet vonni a következtetést, hogy ugyanaz lesz a fő sztori mint az elsőnek. Van egy szerencsétlen kölyök, aki felsem tudja fogni, hogy mekkora hatalom került a kezébe és most elsősorban a Kockára gondolok és csak másodsorban Megan Fox fenekére:). Ezt a helyzetet már Tolkien Frodója óta használják fel minden évben a filmiparosok,hol Harry Potter, hol akár egy Kung-Fu Panda formájában. Tehát nem szidni akarom azt a filmet, de szerintem akárhogy is próbálnak egyesek versengeni, ez a két film akkor sem hiszem, hogy valaha is tudna a másik nélkül létezni.Ahogy a terminátor 3-at mindenki a 2. részhez hasonlítva ítéli meg, úgy a 4. részt mindenki a Transformers 2. részével fogja összehasonlítani.

 22. Hűha… megy a laszti ide oda (TF2 és T4 között), de szerintem annyira felesleges összehasonlítgatni őket, hiszen itt mindenki megfogja nézni úgyis mind a kettőt, akár tetszik neki a T4 trailer, akár nem… Merthogy azért itt mégis a Terminátor 4-ről lenne szó, nem? a TF2-ről pedig az annak megfelelő helyen…
  Szóval erről az óriási előzetesről annyit, hogy megint adott valami kis pluszt ahhoz, hogy már nagyon-nagyon várjam jún. 4-ét, bár én kiskorom óta Terminátor fanatikus, nő vagyok… és bevallom őszintén, az eddigi trailerek alapján nekem az első rész jutott az eszembe, majdnem ugyanaz a feeling jött át, amikor még nem tudtad, hogy mi lesz a vége, nem sejtetted, hogy milyen egy robot, és Arni mennyire “gonosz”, és ha kellett egyes részeknél igazán beparáztál. Én úgy látom, hogy újra bekeményítettek (nem úgy, mint a T3-ban :/)
  Jah, és könyörgöm, ez mégis csak egy tudományos-fantasztikus-AKCIÓfilm, még jó, hogy tele lesz látvánnyal, elvégre mindig is arra épült…

 23. Aki igazi rajongó, az már csak a Terminátor név miatt meg kell, hogy nézze. Tény, hogy nem tudják az elő 2 rész nyomasztó hangulatát elérni, de bízzunk ebben a filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.