Videóanyag Bruce Willis új filmjéből

Ilyen félig színfalak mögötti cucc a Surrogates filmből, mint a Prince of Persiás pár órája, viszont amit a filmből mutatnak… ez tényleg a scifi éve, de most már komolyan, aki eddig nem realizálta most annak is kell. Biztos a válság tehet róla, előre megérezték, mert hát a legtöbb idén érkező film ugye már a nagy őszi crach előtt készülgetett. Amúgy ezt csak félig szarkasztikusan írtam, tuti benne van, és amiatt most jobban nyitottak vagyunk a “jövőre”.

human
írta
2009. 05. 12. 02:24
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Videóanyag Bruce Willis új filmjéből” bejegyzéshez

 1. Végre valami hír róla és egyből mozgó wow :D tetszik… tuti nézős lesz :D

 2. human: háhá azt hittem már alszol xD
  akkor csak én nem vettem észre bocsi…

 3. Micsoda paróka költemény xD
  Pedig Bruce-nak jól áll a Kojack frizura, úgy tünik Nic Cage megfertőz mindenkit xDDD

 4. ez még egész jó is lehet, az utolsó jelenettől a kihalt várossal meglódult a fantáziám.

 5. Nekem erről Asimov egyik regénye ugrik be amiben már az emberek már nem is éritkeznek egymásssal csak hologramok formájában.(A mezítelen nap – javitsatok ki ha tévedek:-))Ebbe is van egy gyilkosság ahol egy férfit ölnek meg,az egyik gyanusított a feleség.
  Na ennek tisztázására küldenek egy nyomozót meg egy robotot.
  Mindenesetre kiváncsian várom a filmet.

 6. OFF: Nem tudom,hogy az én böngészőm gagyi vagy másnak is baszakodik az indavideo.Csak pár másodpercet játsz le belőle és utána vége, nem tölti tovább.Nem először csinálja ezt.Ha valakinek van tippe,legyen szives ossza meg velem.

 7. szpájderman: Én is olvastam A mezítlen nap-ot, de az inkább ilyen krimi szerű elgondolkozós regény. Nekem erről nem az ugrott be.

  Hanem a The 6th Day. Arról a jelenetről amikor Bruce meglátja a robot önmagát, olyan mint mikor az igazi Arnie, meglátja a klón-Arnie-t, aztán mégis kiderül, hogy ő a klón. :D Gondolom itt is ilyesmi lesz, hogy aki élőnek hiszi mmgát Bruce, az is robot. Szóval az alapötlet nem annyira zseniális, szerintem, de attól még lehet király. :D

 8. Hát nem tudom, amikor leszakadt a karja, akkor meglehetősen nyugodtan szemlélte, persze lehet hogy már előtte kiderült számára h csak robot… nekem tuti nézős, bírom az ilyesmi filmeket…

 9. glarion, itt a robotok csak vázak, önmaguktól nem tesznek semmit, csak ha valaki irányítja őket. kb, mint egy búvárruha, ha belebújnak. szerintem.

 10. malachi: Jah igen, igazad van, újranéztem, az előbb nem figyeltem az elején a szövegre :D

 11. A kopasz Bruce az igazi a filmben szerintem. Látszik mikor leveszi azta kijelzőt a vége felé akkor kopasz. Amúgy szerintem nem lesz rossz film, épp kezdtem bánkódni hogy hol maradt brúsz papa a nagy hajtásban.

 12. sok film eszembe jutott miközben a trailert néztem, I robot, Minority report, Ghost in the shell, meg szárnyas fejvadász, és ez a film tényleg nagyon ütni fog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.