A Nine trailere

Rob “Chicago” Marshall új musicalja, egy baromi híres Brodway cuccot visz vászonra, amiben rengeteg híres nő van, meg Daniel Day-Lewis. Az első képet még novemberben láthattuk, most megérkezett a trailer. (Aki a címből a Nines-ra gondolt, az oda kommenteljen)

Dalolásra fel.

Nine trailer

human
írta
2009. 05. 15. 04:42
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Nine trailere” bejegyzéshez

  1. Nekem speciel a Tim Burton-Shane Acker féle 9 ugrott be elsőre, de a musical sem rossz :-)

  2. Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Judy Dench, Kate Hudson, Fergie, Sophia Loren. Anyám, borogass!

  3. Bravo! Bravo! Halivúdnak végre sikerült lopni Fellinitől. Ráadásul csak 2009-re sikerült, miközben ő már 1960-ban megalkotta.

  4. Azért a nagy kirohanás előtt megjegyezném, hogy a Chicago-t zseniálisan oldotta meg Marshall, és 7 színészi Oscart számoltam össze a 6 főszereplőnél, szóval azért nem kéne ezt így előre leírni, hogy “lopás”. Daniel Day-Lewis és Marion Cotillard két nagyon nagy kedvencem, szóval nálam ez nézős lesz, ráadásul a Chicago-t is imádtam…

  5. Hát akkor nyilván nem láttad Federico Fellinitől a La Dolce Vita c. filmet. ;) A főhős ugyanúgy gajra ment házassága, szeretői és pár szép nő között vergődik, pont az 50es évek legvégén/60as évek legelején játszódik (akkori jelenkor), pont Olaszországban, ráadásul még ugyanaz a kultikus napszemüveg is visszaköszön. Ja, igen! Annyi különbség van, hogy a főszereplő nem filmrendező, hanem újságíró. :)

  6. #5: Akkor már tisztázzuk a dolgot szerintem végleg:

    “Az 1980-as évek elején Mario Fratti feldolgozásában, Arthur Kopit librettójával és Maury Yeston szövegével és zenéjével musical készült a 8½-ből, a nem kevésbé egyszerű és titokzatos Nine címmel. Fellini nem ellenezte, sőt megkönnyítette az átdolgozáshoz szükséges jogok eladását, ám kikötötte, hogy a plakátokon nem szerepelhet sem az ő neve, sem a 8½ filmcím. Hat hónapos vidéki turné után került sor a New York-i premierre a 46. utca színházának színpadán, 1982. május 9-én. Az előadás 12 Tony-díjat (az amerikai színházi világ legrangosabb kitüntetése) kapott, ebből az egyiket a Guidót megformáló Raul Julia vehette át. Az új évezred elején terjedt el a hír, hogy amerikai remake készül a 8½-ből. A hír csak félig igaz, a tervezett film ugyanis nem remake, hanem a Nine filmváltozata Rob Marshall rendezésében.”

  7. Alig várom!Régen láttam már valami jó kis musicalt.És még hogy Marion Cotillard is játszik benne,csak tökéletes lehet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.