Vicces Emberek a tévében

Megjött az új Judd Apatow-film (a 3. saját rendezése ugye), a Funny People első TV-reklámja (a trailer erre), és vicces tényleg. Mivel odavagyok a standupért, ez akkora nézős, mint ide NY.

Annyi biztosnak tűnik, hogy nem világpremier lesz, szóval

human
írta
2009. 05. 18. 20:18
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Vicces Emberek a tévében” bejegyzéshez

 1. Baszki hogy Seth Rogen hogy le van fogyva… nem gyenge. Amugy kurvajónak néz ki a film, várós! :)

 2. Kb a 2. adam sandler film ami moziban tutti nézős. De nem biztos hogy miatta. Nekem valahogy sosem volt vicces, inkább csak jópofa…

 3. Imádom ezeket a színészeket, egytől egyig. De engem ez a trailer annyira nem győzött meg. Nem tudom.

 4. Seth Rogen, Adam Sandler egy filmben, plusz még Jonah Hill is?!
  Naná h várós!

 5. Szerintem szomorú, hogy jelenleg szinte kizárólag Apatow bagázsa készít mainstream vígjátékokat (ne kössetek bele). Illetve, hogy mindenki ennyire szereti őket. :D Mondom ezt azért, mert nekem nem jön be ez a 2 órás elnyújtott stílus, meg már tényleg lehet unni, hogy Seth Rogen. Nincs konkrétan bajom vele, de nem akkora tehetség a csávó, hogy ilyen mennyiségben indokolt legyen a jelenléte. Gondolom belőle akarják csinálni az új Adam Sandlert/Will Ferellt, vagy valami, de hozzájuk képest elég snassz karakter, amióta nem kövér meg pláne.
  Ezzel csak azt akartam mondani, hogy hiányzik a “Frat Pack”, főleg Owen Wilson. :'(

 6. “Szerintem szomorú, hogy jelenleg szinte kizárólag Apatow bagázsa készít mainstream vígjátékokat ”

  szerintem szó sincs ilyesmiről, sőt. max amerikára igaz, mert ezek az apatow filmek ott tarolnak, de európában vagy nálunk, a kutya sem kíváncsi rájuk.

  őt nyomják, ennyi.

 7. de nem őt nyomják, csak a többi vígjáték szar.. izé, átlagos. PL nemrég a shopaholic nem apatow volt, meg ez a new in town ha vígjáték az sem, meg mittomén. Egyszerűen csak az apatow (3. rendezése de sokszor producer) filmeket jegyzitek meg, mert valmaiben eltérnek a gagyi átlagtól. és ez tény. hogy nem jön be, az meg már ízlés, ami meg mindenkinek más.

  de ez már kurvára off

 8. Pár hónapja le lettem baszva itt mikor benyögtem, hogy Seth Rogen folyik a csapból is. Még kellemes kis felsorolást is kaptam, hogy alig szerepel az elkövetkezendő időszkaban vagy három (3!!!!!!) filmben. Ez ha jól emlékszem nem is volt közte! Természetesen törölve leszek, de azért csak érdekes ez a Seth Rogen effektus. Miért? MIért? Miért? Miért?

  Mondjuk azt már meg sem merem említeni, hogy ettől függetlenül lehet megkellene majd nézni, mert én is nagy stand up sucker vagyok :) Persze nem moziban…bojkottálom Rogent :P

 9. Hát nemtom, egyik Apatow film sem jött be, Seth Rogen meg szerintem egyáltalán nem “funny”, de talán Adam Sandler miatt megnézem.

 10. beiz: A gond szerintem nem ott van hogy Rogen mennyit szerepel, a gond ott van hogy te csak őt figyeled, ugyanennyi szerepet kapnak más emberek is, csak te azon nem döbbensz le mert nincsenek ennyire a bögyödben mint ő.

 11. seth rogen funny, és ez jónak is ígérkezik.. az a scoprions betűkkel operáló scorsese pólója ottvan..

 12. Nekem Sandler miatt sokkal várósabb. Szerintem ez most egy normálisabb szerep számára mint a sok gagyiság ezelőtt. Szóval örülök, hogy itt játszik nekem ez jó Apatow filmnek tűnik. De embere válogatja

 13. “…meg már tényleg lehet unni, hogy Seth Rogen. Nincs konkrétan bajom vele, de nem akkora tehetség a csávó, hogy ilyen mennyiségben indokolt legyen a jelenléte.”

  offolnék egy picit: SR igenis nagy tehetség, de tipikusan vígjátékszínész. Ami nem baj, ha jó filmjei vannak. Fanboysban csak beugró szereplő (van vagy 4 szerepe) mégis irtó nagy poénokat bevág.

 14. Apatow, SR, egyiket sem nevezném óriási tehetségnek, nem röhögöm halálra magam a filmjeiken, de még mindig jobbak, mint az átlag. És még mindig fényévekkel jobbak, mint Adam Sandler legtöbb filmje (kivétel Kótyagos szerelem és Spangol, de azok nem is lettek sikeresek).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.