Cannes-i jóságok: Heath és Carrey

Első videóanyagok egy várt és egy nem várt filmből. Kezdjük a lényeggel, Heath Ledger a Gilliam-féle The Imaginarium of Doctor Parnassusban. Láttuk képeken, de hát a mozgás persze más.

A másik pedig az animált Jim Carrey a Christmas Carolban, amint épp meglátogatja egy szellem. Aki szerintem ez sokéve elavult CGi az nem tudom mit néz, és mennyire Carreys már az a rather not.

9 hozzászólás a “Cannes-i jóságok: Heath és Carrey” bejegyzéshez

 1. Ez a Christmas Carol videó olyan, mintha valami játék ingame része lenne. Azért a Beowulf meg a Polar Express sokkal szebben nézett ki, pedig azok régebbi alkotásai Robert Zemeckis-nek. Főleg azon a szellemen lehet látni, hogy milyen csúnya is az anim. Lehet, hogy direkt ilyen mesésebb szerűre veszik a figurát, de akkor sem szép.

 2. @3:
  Abszolút. Kb. Gears of War szinten van a cucc.

  A Parnassus viszont várós. :)

 3. Christmas Carolból akkor is a legjobb a disney féle volt Dagobert bácsival és a Bill Murray féle élőszereplős!
  Azokat lepipálni nem lehet.

  Bár azért erre is kiváncsi leszek.

 4. még szép, hogy a parnassus várós. gilliam mindig érdekes dolgokat rak le az asztalra, meg hát elsősorban: ez Heath utolsó filmje, érdekes az elgondolás, hogy egy karaktert négyen játszanak.

 5. Egyetértek LAckas-sal, ez a CC még mindig ronda és a fizika sem jó benne. Eleve mondjuk nekem Zemeckis egyik animációs filmja sem jött be (kivéve Roger nyulat), a Polar express számomra nézhetetlen x@r volt, de a történet miatt is, a Beowulfot pedig Anthony Hopkins mentette meg csak.
  Én is reménykedtem, h ha már sokmilliadszori feldolgozás (itt jegyezném meg: tényleg nincs más jó karácsonyi sztori?) legalább Balszerencse áradása-féle lesz, de nem.
  Az egyetlen pozitívum, h a jelenet végén kicsit mintha vissza adná Carrey arcát.

 6. hmm, a grincsben is azt figyeltem meg, h “kicsit mintha visszaadná carrey arcát” ..és mien jó volt úgy! (ahogy egy adaptációt sem vesznek szó szerint, sztem ez nem mindig baj,)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.