78 hozzászólás a “A New Moon első teaserposztere” bejegyzéshez

 1. Hi.
  Mire sikerül végignéznem az első részt addigra pont megérkezik a második.

 2. Hát épp lenyúlják a nőjét, ahogy elnézem, úgyhogy van is oka az aggodalomra :)

 3. Mielőtt messzemenő következtetéseket vonnátok le azért javaslom a könyv elolvasását, mert egyszer szerintem nagyon jó olvasmány, másodszor tiszta lesz a sztori is.

  A poszter egyébként bejövős.

 4. kicsit megint sikerülni eltúlozni edward kontúrjait, ismét úgy néz ki, mint egy pantomimes.

 5. Így első ránézésra a másik srác az az első részben szereplő indián csávó abból a törzsből, akik nagyon utálják a vámpírokat.

  Az első is borzalmasan unalmas és lapos volt, a másodiknál se várok jobbat. De barátnőm tuti elrángat rá, tehát nagy nachos és szunya.

 6. Gabesz egyet értek. Szerintem is lapos volt az első. A baseballos rész és Bella kínozgatását leszámítva. A film végén Jamesnek drukkoltam :D Nem tudom, ez a film mennyire lesz jó. Remélem nem szenvednek majd benne órákig… Azért egy próbát lehet megér, de nem hiszem, hogy ezt moziban nézem meg.

 7. am a másik inas tényleg arra az indián srácra hasonlít :D szerintem am jó volt nagyon az első rész ! várom a folytatást :D

 8. Valószínűleg aki megnézi, a könyvet is olvasta, de lehetnek kivételek, szóval ne spoilerezzünk kéremszépen.
  Bytheway tetszik a poszter. : )
  Nekem ez mindenképpen mozibannézős.

 9. Gery
  szerintem egy filmnek konyv nelkul is mukodnie kellene, szoval feleslegesnek tartom hozza :P

 10. demeter:

  kiolvastam mind a 4 részt, kedvenc sorozataim egyike. Az első rész meg csak a jéghegy csúcsa a többi rész eseményeihez képest.

 11. Winters:

  Mire alapozza azt, hogy egy jó filmnek, könyv nélkül is működnie kellene?

  Mondjuk mindazon szenzációs filmekre, amelyek nem könyvből születtek.

  Ha beülök egy moziba egy filmre, nehogy már előtanulmányokat kelljen folytatnom, ahhoz, hogy élvezni tudjam a történetet, néha halkan felsikkantva:

  “Ez is benne volt könyvben, Juhéjjjj”

 12. Vega vámpírok? Akik még szerelmesek is!
  Az első film tetszési indexe 75% – 25% a női nézők javára, a férfi nézők egyszerűen rühelték!
  Nem is csodálom, az utobbi évek leggiccsesebb filjét hozták össze. De mit várjon egy filmtől az ember aminek a sztoriját egy nő írta és a filmet is nő rendezte?

 13. Máris kedvet kaptam a 2. kötet elolvasásához, ami már 2 hete pihen a polcomon. :D

 14. mielőtt mégvalaki észreveszi, hogy mennyire hasonlít az indián srácra, szólnék, hogy azért mert az az indián srác. csak kicsit kikupálódott meg kigyúrta magát. de azt már nem kicsit.

  én egy casting-híren röhögtem fel NM-nal kapcsolatban, mikor bepakolták Christopher “Todd the Wraith” Heyerdahlt.

 15. Az a helyzet, hogy nekem most volt az egyetemen egy női írókkal foglalkozó órám. Rüheltem! Brrrr. :S
  Az Alkonyatot csak most olvasom, a filmet majd csak utána fogom megnézni és eddig nagyon tetszik. Természetesen itt is női író, női szemszög figyelhető meg, de nem zavaró. Néha-néha akad olyan szövegkörnyezet, ami pasikat zavarhatja (beleértve engem is), de összességében izgalmas olvasmány és sok újítás van vámpír- és vérfarkas témában is. Többek között ezért is jó. Jobb, mint egy Kaffka Margit, ezt elhihetitek.
  A filmektől meg ne egy Underworld-szerű akciófilmet várjatok, itt nem elsősorban arra van kihegyezve a dolog, az csak körítés.
  Ennyi.
  SPOILER!!!
  Szerintem a poszter amúgy klassz, bár semmi olyasmi nincs, hogy Edward beszarik a Jackob gyerektől, Bellával meg amúgy is csak barátok. Sőt Edward ebben a filmben alig fog szerepelni.

 16. Könyvet nem olvastam, a film elég jó volt, mondom ezt férfi létemre. Ha a folytatások mindig egy kicsit jobbak lesznek, akkor az utolsó 1-2rész még akár nagyon jó is lehet :)

 17. Na erről ugynaz a véleményem mint a tokio hotelről, amikor meglátom a sok idétlen csajt ahogyan hisztériáznak már akkor felfordul a gyomrom. Könyvet olvastam, szerintem egri csillagok simán veri :D, a filmnél meg fogtam a fejemet hogy mit keresek én itt.
  de izlések és pofonok valakinek ez tetszik valakinek az, tiszteletben kell tartani.

 18. az első film is roppant gyenge volt. biztos nagy pénz van benne, de nem nézős semmiképp

 19. Végig szenvedtük mi is az első részt. A legrosszabb az egészben az iszonyú párbeszédek voltak… inkább lett volna néma film… Nem gondoltam, hogy már is “megörvendeztetnek” minket egy második résszel…

 20. blade78
  szinten, itt csucsul a gepen mar v 2 honapja a film, de meg nem volt erom megnezni :D

 21. Igen, valóban! A férfi közösségnek kicsit száraz (akciótlan) és túl érzelmes. Valóban populáris, hiszen milliók olvasták. Talán többen, mint néhány népszerű képregényt! De van egy érdekes aspektusa, amiért ennyien nézik, olvassák: újszerű megközelítése a vámpírizmusnak, a rejtőzködésnek és az örök ellentétnek a vérfarkasok és vérszívók között. Ne felejtsük el: tiniknek írták! Egy erőszakos világot képeztek le más nyelvre. Ahhoz képest nem is rossz! (Magam részéről jobban szeretem a Underworld sorozatot.) A moziban, így izlésben is a közönség dönt. Ezért jön a második rész, nemde? Készüljetek! Még három lehet.

 22. újszerű megközelítése a vámpírizmusnak

  ja, sajnos. Hiába vártam hogy egyszer csak berobban Penge de semmi :D

 23. Olvastam a könyveket férfiként, a “piros pöttyös” megjelölés riasztó jelenléte ellenére. Ezt leszögezem már az elején, még mielőtt a továbbiakért kikezdenek.

  A film példátlan ballépést követett el a regény ellen, párás giccsbe burkolta annak viszonylag mértéktartó, sőt tinédzser-romantikája ellenére ésszerű oldalait. Megfeledkezve arról mi volt a könyv sikerének oka, amivel társaságot teremtett olvasóinak a főszereplő személyes megfogalmazásában annak misztikus találkozását “meghallgatva” a szerelemről. Az együttérzés a lapokon a legésszerűtlenebbel is megbirkózott, személyes ismerőssé tette a néha túl varázslatos kapcsolattörténet szereplőit, hétköznapi nehézségeik ellenére, ami vámpír és ember közt csak létrejöhet.

  A film rossz, poroszos, némafilmszereplő bájával bíró vámpírskac többértelmű vérszegénysége csak rontott a történetalakítás fő koncepcióját elvető mozin. Ennél fogva alig várom a következő Új Holdat, mert az egy Alkonyatnál rosszabb nem lehet, legfeljebb megismételheti annak a rosszabb Buffy epizódokat idéző színvonalát. Kár a könyvért.

 24. “Ne felejtsük el: tiniknek írták!”
  ez mind szep es jo, de akkor ne csodalkozzanak, ha lehuzzak :)

  amugy ha mar vampiros alapanyag, inkabb a Blood+Water kepregenyt kellett volna megfilmesitsek

 25. Ahhoz képest hogy senkinek nem tetszett, meg lapos, meg tinifilm meg estébé, ahhoz képest mindenki látta, egy sima mezei poszteren szereplő karakterek neveit vágja egyből, és kommentel ezerrel. Magyar mentalitás forever, persze ehhez kellek én is, aki az észt ossza.

 26. Ez a tetralógia nem hiszem hogy a 4.résszel fog véget érni,hanem az újraforgatással. Hollywoodra jellemző,akár csak a pengénél, hogy a trükkökre elavultságára hivatkozva újra forgatják. Aztán ki tudja. Én speciál nem is olvastam, nem is láttam a filmet. Akinek tetszik egészségére, akinek nem…szerintem van még “pár” könyv a világon amit a kezükbe vehetnek. Én személy szerint ebben nem látok mást mint zsíros üzletet. Ahogy elnéztem a sorozat további köteteit is előbb adják ki keménykötésben, mert a drágább nagyobb hasznot hoz. De hát ez van.

 27. csak nekem jutott az eszembe a Túl a barátságon erről a képről ? (tudom, hogy ott a csaj mert látom, de a srácok nagyon gyanúsak)
  egyébként meg akinek tetszik hát nézze, de én kihagyom ahogy az előzőt is kihagytam és a könyveket is inkább meghagyom másoknak…

 28. neneneneee kérlek, ezt ne mondddd!!!
  itt még barátásgról sincs szó, még így alapból sem…

 29. Az lehet, hogy a Twilight egy B-film, de a könyv saga nagyon ott van, és nem csak csajok pörögnek rá… :)

  Én várom és mindenképpen mozibannézős lesz!

 30. a könyvet nem olvastam, de látható, még ha az jó is volt, milyen film született belőle…
  a reagálásodban is az a fura, hogy ha te is egy gyengécske filmnek tartod a Twilight-ot, és mivel a New Moon-t is ugyanazok az írók jegyzik, meg színészek játsszák, és én Chris Weitz-tól sem várnék sokat, akkor…
  na jó, mindegy, nézze, aki akarja.

 31. Komolyan, hogy nézzem meg ezt a filmet/ olvassam a könyvet ha már a kommentektől rosszul leszek.

  De azért még biztos szupcsi jó lesz, én má annyira izgulok de naon wááááááááXD!!:DDDD

  Tudom generációkorlátolt sznob f@sz vagyok.

 32. Hát elég furcsa lenne, ha lecserélnék a színészeket. :)
  Azért várom, mert a könyv fílingjéhez hozzátartozik a film is. Akkor is ha béna.

  Egyébként amikor a Twilightot néztük tele volt a terem és gyakorlatilag mindenki röhögött rajta. Mert tényleg egy b-film volt. Ettől függetlenül nem töltöttem le és nem vettem meg a dvd-t mert “annyira jó volt”.

 33. Szeretem azt a sok okos (vagy magát okosnak tartó) embert, aki se nem látta, se nem olvasta a könyvet/filmet, de megy a fikázás meg az ész-osztás ezerrel…:)
  Csak azt nem tudom, mi alapján?:)
  2-3 poszter meg néhány előzetes után ti már ilyen messzemenő következtetéseket tudtok levonni egy filmről? Hogy a könyvről már ne is beszéljek…:P

  Nekem személy szerint tetszett a könyv és a film is, a színészek igenis jól játszanak benne, a helyszínek és az egész film hangulatvilága nagyon jól eltalált, és mindehhez tökéletesen válogatták ki az aláfestő zenéket…(és ha már a Muse, a Linkin Park adja hozzá a nevét, akkor…)

  Megértem azt is, akinek nem tetszik, de örülnék, ha felfognák, hogy ez más stílus, teljesen más a mondanivalója és a megközelítése is a témának a többi vámpíros filmhez képest. Ha úgy tetszik, itt a vámpír/vérfarkas dolog csak a körítés.
  De mondom, azt is megértem, ha valakinek más jön be, ízlések és pofonok.

  De azért csak-csak jelent valamit, hogy egy Dakota Fanning vagy egy Michael Sheen is szerepet vállalt benne…tudtommal egyiküknek sem megy most olyan rosszul, hogy kényszerből kéne elvállalnia:P

 34. Meszty: „ülj le fiam egyes”
  Nathan: „(és ha már a Muse, a Linkin Park adja hozzá a nevét, akkor…)” akkor mi ? pénz beszél ők meg zenélnek, egyik se garancia semmire se…
  a másik meg Dakota Fanning és Michael Sheen, semmi bajom velük sőt, de nem az első elhibázott lépés lenne egyikük életében se, pl. Dakotánál itt a Push ami félelmetesen rossz lett(szerintem), nem csak miatta, de értitek, meg az, hogy van benne 1-2 jobb színész a sok vacak mellé attól nem lesz annyival jobb a film… továbbra se támadom a filmet csak akkor már reális érveket kéretik felhozni a védelmében…
  egyébként hidd el 1-1 előzetesből bőven le lehet szűrni, hogy egy film kb. milyen lesz, persze van kivétel,de ezen filmek esetében ez kizárható, ezek a filmek könnyed szórakoztatást hivatottak képviselni a tinédzser korosztály számára(még akkor is ha sokan szeretnének mást belelátni) és mint ilyenek hiába költenek rájuk több száz milliót ha megfeszülnek is B kategóriások maradnak… ez persze csak az én véleményemet tükrözi másnak meg más a véleménye…

 35. Értem…azért tedd meg a kedvemért, hogy előbb megnézed, aztán fikázod, különben az érveid annyit sem érnek, mint az enyémek…köszi.

 36. Ja, és a sok vacak színész: a legtöbbjük eddig nem szerepelt nagy filmekben, gondolom nem nagyon láttad őket eddig…akkor honnan tudod, hogy vacakok?
  Egyébként meg mennyire igazad van: ez a film a könnyed szórakozást szolgálja…de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan B-kategóriás. Lehet, hogy te csak azokra a filmekre indulsz be, amiben minimum 3 Oscar-díjas színész játszik és legalább kettő közülük meleget vagy transzfesztitát, de ez nem azt jelenti, hogy csak az ilyen “komoly” filmek lehetnek jók.

 37. Én várom az első rész nem volt nagy élmény, de mégis rávett hogy elolvassam a könyvet (az sem sokkal volt jobb) viszont a 2. könyv 1000x jobb volt és izgalmas szóval várom:D

  Egyébként mitől B kategóriás egy film? Mert sztem attól h a történet semmilyen volt még egész jó volt a film képileg?

 38. Nathan:Nem tudom miért kapod fel a vizet, de nem is nagyon érdekel igazából csak megerősít abban hogy ez egy rossz film, mert érvelni azt nem tudtál mellette …
  egyébként szerintem én konkrét érvekkel jöttem és hozzá is tettem hogy ez az én véleményem…
  „te csak azokra a filmekre indulsz be, amiben minimum 3 Oscar-díjas színész játszik és legalább kettő közülük meleget vagy transzfesztitát, de ez nem azt jelenti, hogy csak az ilyen “komoly” filmek lehetnek jók. „ ezen meg felnevettem mert ez olyan szintem baromság meg szó se volt róla a mondandómban, csak megjegyeztem, hogy a beharangozókra és a véleményekre alapozva a többi színész vacak mert tudod lehet ellenkezni, de én adok sok a témában jártas egyénnek meg a szaksajtónak a véleményére akik annyira nem dobták el agyukat, sőt…
  és egy film nem attól lesz A kategóriás mert hű de jól néz ki hanem ahhoz a filmnek a dramaturgiának a színészi játéknak is olyannak kell lennie, nem elég hogy a tinik szerint cuki pasi a főszereplő meg nagyon szét effektelik a képet …
  de mondom hoz fel jó érveket arra, hogy miért is nincs igazam és akkor elhiszem, hogy jó film…

 39. “Csak azt nem tudom, mi alapján?:)”
  Hmm…Lássuk csak:
  Gagyi színészek,gagyi nyálas történet,semmi egyediség,sablon szar az egész.
  A sok hülye tizenéves ribanc meg odáig van érte és akár még képes is elolvasni a könyvet!(persze más könyv még életükbe nem volt a kezükbe és sírva fakadnak ha az iskolába egy oldalt el kell olvasni Tartuffe-ból)
  Na,nekem ez a bajom az ilyen szar filmekkel.
  Mivel a környezetembe pár ember szereti az ilyen fos,alacsony színvonalú filmeket ezért nekem is megkellett néznem.Hát nem csalódtam.Jó nagy fos.

 40. Gyökerek vagytok mind. XD Akit érdekel nézze, akit ne annak meg ne nőjön a seggéből ki a feje. XD

 41. LOL :D

  Ja, apropó, itt vannak az érvek:
  – jól kiválasztott, szép helyszínek és díszletek
  – gyönyörű és a filmhez illő zenék
  – jól eltalált karakterek (Charlie, Alice)
  – szépen felépített történet
  – és még sorolhatnám, de felesleges egy olyan embernek, aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy úgy mondjon véleményt egy filmről, hogy legalább végignézte.

  Nem kell tovább fikáznod sem a filmet sem az én ízlésemet, megértem, hogy más a véleményed.
  Csak ha ennyire lenézed ezt az egészet, nem értem, minek foglalkozol ennyit ezzel a hírrel, miért nem inkább azokkal, amiket tényleg értékelsz?

 42. intercisa nem igazán értem amit írtál.

  axelmanyng:
  ez isszonyat. feltételezgetésből csillagos ötös, józan észből nullás, gratulálok.
  ez tényleg ízlések és pofonok kérdése, de akkor ha nem tetszik akkor meg mi a fenének írkálsz? minek jössz egyáltalán ide, és nézed meg adot esetben az új posztert?
  feltetted már magadnak ezt a kérdést?
  persze, mindneki gondolhat amit akar, de, hogy ez te így, ilyen formában leírtad az gáz…

  Nathannal meg baromira egyetértek.;)

 43. Olvastam és láttam, de nem ez az egyetlen mérvadó film és legfőképp könyvélményem. Fentebb már leírtam miért tartom rossz könyvfeldolgozásnak,a filmmel kapcsolatban leírt ütésváltás viszont túl szépen kikerekedett, ahhoz hogy magamban bírjak tartani még egykét dolgot. Remélem Nathan olvasta a könyveket, ezek egyértelműen jól megírt regények, élményszerűek, de persze sohasem érnek majd fel a ponyvaműfaj nagy klasszikusaihoz, másrészt szórakoztatóak.

  Az első filmmel kapcsolatban sem várta el senki a nagy filmkatarzist, vagy eksztatikus nekifeszülést. Szórakoztatónak szánták, könnyű kikapcsolódást kereső fiatal közönségnek, ez szerintem és más nem kifejezetten csak filmínyenc esztéták szerint sem sikerült. Unalmas lett és kártékonyan kiszámítható, egy könnyű rutinnal bíró filmélvező bármikor előre láthatta a következő jelenet “megoldásait és meglepetéseit”. A színészek többsége nem nyert teret, élettelen volt nem kifejezetten élettelen szerepéből kifolyólag. A legrosszabb választásnak mindenképpen Robert Pattinson bizonyult Edward szerepére, Harry Potter egykori Cedric-je satuállú, bús képű, lihegő eszköztárával teljességgel nevetségessé tette a könyv alakját és a film főszereplőjét. Az, hogy mindennek ellenére párezer lány álmának részese lehet kimeszelt alakja a filmből, csupán az álmodók szegénységére utal és nem filmbeli helytállására, legtöbben majd kinövik. Kristen Stewart Bellája legalább hordoz némi ígéretet arra nézve mivé fejlődhet ha nagyobb lehetőséget kap rá.

  A filmet övező kétes visszhang eredményeként rendezőjét kapásból elbocsátották a trilógiára aláírt szerződése ellenére, szerintem megtehették volna ugyanezt a maszkmesterrel is, mintha nem telt volna el az Interjú a vámpírral zseniális megjelenésű halhatatlanjai óta 15 év és a púdervámpírok hódítanának ismét a ’60-as évekből. Ezen a filmen sajna nem segített sem az operatőr, sem pedig a zeneszerző egyértelmű zsenije sem.

  Hátha a folytatás jobb lesz!

 44. axelmanyng
  Akkor ezek szerint én is tizenéves ribancnak számítok 26 évesen?! Szép!

 45. Láttam az első részt.
  Könyvet nem olvastam, de annak ellenére, hogy nem volt pörgős akció, meg tutti CGI, nálam elment a történet.
  Biztos meg fogom nézni a második részt is, meg a többit is. Mondjuk nálam alapból bejönnek a kapafogúak.
  A könyvet is el fogom olvasni, csak hogy összevessem a filmmel.
  Jah és nem csak tizenéves kis ribancok nézik, olvassák.
  Én pasi vagyok és jó svádájú 30-as.
  Amúgy meg, legalább olvasnak valamit, tehát még egyenlőre ismerik a betűket.
  A Tartuffe pedig nem a legjobb könyv. Tudom. Olvastam azt is és még sok ezer más könyvet is. Van mivel összevetni…

 46. Symor: igen, olvastam a könyvet:)

  És el is ismerem, hogy soha nem lesz az irodalomtörténet alapműve, mert egy egyszerű ponyvaregény, annak viszont nagyon jó, akárcsak a Harry Potter-könyvek, az Örökség-trilógia, a Narnia krónikái, stb, stb…

  Viszont mint film, szerintem kiemelkedik az előbb említett könyvek adaptációiból. Persze, nyomába nem ér a filmtörténet sokat emlegetett klasszikusainak, de a maga műfajában kiváló. Ismétlem, a maga műfajában. Aki nem szereti az ilyen könnyed szórakozást és kikapcsolódást nyújtó könyveket/filmeket, az olvassa nyugodtan a Tartuffe-öt, én is olvastam a többi Moliere-művel együtt, de inkább maradok ezeknél:P

 47. “A sok hülye tizenéves ribanc meg odáig van érte és akár még képes is elolvasni a könyvet!(persze más könyv még életükbe nem volt a kezükbe és sírva fakadnak ha az iskolába egy oldalt el kell olvasni Tartuffe-ból)”

  Jó hogy valaki messzemenő következtetéseket tud levonni abból, hogy ki milyen filmet néz meg. Nem vagyok tizenéves, ribancnak sem neveztek még.
  Egyébként nem véletlenül készülnek ezek a filmek és könyvek. Mert miután elolvastam Kunderától A lét elviselhetetlen könnyűségét (sőt közben is) vagy egy jó kis Makroökonómia tankönyvet igazán jól esett elolvasni a könyvet. Egyébként legalább még olvasnak az emberek és nem csak a filmekből döntik el milyen a könyv. Aki meg izgalmakra vágyik, vérfröcsögésre az ne ezt a filmet nézze:)
  Ennyi.
  Várom a New Moon-t.

 48. de mielőtt messzemenő következtetést vonnak le, azért olvassák el legalább az első részt.

 49. Hogy lehet azt írni, hogy aki fikázza az ne írjon, meg minek olvassa el a postot:P szerintem itt bárki leírhatja a véleményét, az is akinek nem pozitív XD
  Például én, mert nekem a könyv és a film is unalmas volt. Még jó, hogy nem moziban néztem.

 50. Természetesen bárki kifejtheti a véleményét, csak azt sérelmeztük, hogy ezt sokan úgy teszik, hogy sem a könyvet nem olvasták, sem a filmet nem látták, csak fikáztak, fikáztak amíg bírtak:)
  Ha te olvastad/láttad, az teljesen más.

 51. Jó kis poszter, és elárul valamit a történetből…Láttam az első részt és az 1.könyvet is olvastam, tetszett!! :D

 52. Nos, szerintem az vegyen vissza, aki nem látta/olvasta a Twilight-ot…
  Először egy kicsit kemény kritika: abban egyetértek, hogy a film néhol B-s, még az IMDB is lehúzta 6-osra :, de szerintem ebben nem a film története illetve minősége játszik szerepet. Ha belegondolunk én még mindig visszasírom az eredeti (zöld háttér nélküli) SW trilógiát… a színészek játszották a szörnyeket és nem kellett hülye szg-s jeleneteket belevinni, amit egyből kiszúr egy valamire is odafigyelő néző. És lásd ezt a Twilight rendezője meglátta… lehet, hogy hihetetlen de egy zöldhátteres jelenet sincs benne, ami eléggé szép teljesítmény a mai szg-s világban :P a minőségről csak még egy: nem playback-ről megy Edward zongorajátéka, azt maga Rob játssza, igaz nem tudom mit keres ott egy vonósnégyes :P. Igazából a történet az, amit elszúrtak: de ez melyik könyből-film-ben nem fordul elő? A Narnia tényleg hűen tükrözte a könyveket, de könyörgöm… kétszáz oldalt? leírás nélkül? Aki olvasta a Twilight-ot, az tudja, hogy ez is egy olyan könyv, amiből lehetetlen kihagyni vagy átírni egy pár epizódot… de még mindig jobb, mint a HP-k. Ott a 3. borzalmas volt.
  Szóval egy uccsó hozzászólás: Ne szólj le addig valamit, amíg nem tudod átértékelni.
  Kíváncsi leszek a New Moon-ra, érdekes megoldás lesz, hogy nemcsak Edward hangját, hanem őt is látjuk, amikor csak hallani kellene :P A rendező szerint, Rob/Edward keveset szerepelt volna amúgy a filmben.

 53. No igen…elnézve a kommenteket nem semmi a magyar nép. Szinte mindenki utálja a könyvet, a filmet, de a neveket azt kívülről fújja XD Olyan viccesek vagytok… :D inkább az olyan ember ne is szóljon be, aki nem tolerálja a mások kedvtelését … inkább mélyen hallgasson XD
  Pusszancs :)

 54. szerintem se semmi, hogy karaktereket pazaroltok eléggé értelmetlen vitákra:) ennyit azért egy könyv/ film sem ért szerintem, de mindegy.:)

 55. Nem is viták, hanem véleménykinyilvánítások, ütközések.

  Dehát, most őszintén, egy filmes oldalon, miért is lenne pazarlás karakterekről vitázni?
  Szerintem meg ér ennyit egy szereplő és egy könyv, az ilyen dolgokról érdemes/érdekes beszélgetni. /szerintem…

 56. ha nagyobb részben fikázás meg fröcsögés, akkor nem…és itt zömében az van. arra meg a franc se kíváncsi…

 57. Most komolyan… megy a fizázás, hogy ilyen szar film, olyan szar film… unalmas, gagyi jelenetek, gagyi színészek stb…
  Nem tudom h feltűnt-e valakinek, hogy a film nem a horror kategóriába tartozik… A film eredetileg romantikus thriller, szal ha vérbefagyott hullákat meg kibelezzett embereket akartok látni, akkor ez tényleg nem a legjobb választás.
  A szinészekről meg annyit, hogy szerintem pont eltalálták őket. Nekem kifejezetten tetszett, hogy nem a tipikus befutott tiniszinészek játszották a szerepeket, mert az szerintem teljesen elrontotta volna a film hangulatát.

  Eddig az első két könyvet(Twilight, New Moon)olvastam. Szerintem nagyon jó könyv mind a kettő. A film ehhez képest talán kicsit tényleg száraz, viszont általában a könyv alapján készült filmek a könyvhöz képest gyengébbre sikerülnek (szerintem).

 58. Én elolvastam a twilight-ot és nekem tetszett. Nagyon kiváncsi voltam a new moon-ra is és azt is kiolvastam egy nap alatt!! Hát melyik tetszett jobban? Nem tudom, sztem mindkettő nagyon jó volt vagy legalább is lekötött, egy teljes napra szal ja. És most néztem meg a filmet is magyarul is és angolul is, nekem angolul jobban tetszett mert pl az Edward-nak eléggé gáz a hangja vagyis hát nem éppen illik hozzá mert olyan kisfiús lett tőle. Na ja a film….hát sztem nem olyan jó vagyis nem lehet belesűriteni két órába az egész történetet és így kimaradt egy csomó fontos rész pl hogy Alice rájön hogy ki volt ő emberként vagy ha nem is jön rá de közelebb jutott az igazsághoz. Na mindegy. Megmondom őszintén kicsit csalódott voltam a film láttán ,de attól még érdekel hogy a második részt ,hogy oldják meg . A fiúknak pedig egyáltalán nem ajánlom ezt a filmet mert nekik 100% hogy nem fog tetszeni. Ez sajnos így van. Persze attól még megnézhetik hiszen sokat tanulhatnának Edwardtól illem terén.
  A New moon-ban nagyon jól eltalálta az írónő Bella hangulatát és csodálatosan letudja írni az érzéseit, így könnyebben eltudjuk képzelni hogy mit is élhet át a hősnő.

 59. még csak annyit hogy a “tizenéves ribancok” lehet hogy idegesítőek mert azok. De én pl imádok olvasni 16 éves létemre, és ezt nem sok velem egyidősről mondhatom el ,sajnos!!!! A mostani fiatalok életükben esetleg egy könyvet olvastak el és az is kötelező volt , vagyis tökre nem önszántukból tették. Ez sztem eléggé műveltség legalsó foka. Szoktam néha a suliba is vinni könyvet és az osztálytársaim hülyén néztek rám hogy én mi a francot csinálok? Szerencsére csak olyan barátaim vannak akik szintén nem vetik meg az olvasást és velük eltudok beszélgetni az éppen adott könyvről amit olvastunk ,vagy esetleg vitába szállunk egyes részeknél és győzködjük a másikat hogy ez azért volt mert…ezt meg azért tette mert…ilyenekről. Na de nem is ez a lényeg ,hanem az hogy inkább örülhetnénk hogy az ilyen “tizenéves ribancok” eltudnak olvasni a nem éppen 50 oldalast olvasmányt. Na meg az olvas aki akar ez szerencsére nincs megkötve!!! És egy unalmas esős délutánon nincs jobb egy izgalmas könyvnél. Csak ennyit kell tennünk hogy vesszük a fáradtságot és keresünk egy jó könyvet a polcon …..ami talán csak egy karnyújtásnyira van. :)

 60. Haaj!
  Én olvastam az összeset, és senkinek nem lehet egy rossz szava sem, mert izgi és jó. A film nem egy nagy szám, de nekem bejön, mert vannak olyan részek amiket csak azok értenek akik olvasták. Először nem is akartam megnézni, mert hogy milyen gagyi… de aztán megláttam az osztálytársam kezében a könyvet, és elolvastam az első részt. Két napig tartott. Utána megnéztem a filmet, majd elkezdtem olvasni a többit… Nekem tetszik, és érdeklődve várom a második filmet.
  Pussz

 61. Egyik ismerősöm csak ennyit üzent: “*Na igen, de ami épp menő, azt menő dolog szidni is.” Teljesen igaza van, és ez így ment a HP-vel és a LOTR-el is :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.