Heti mozibemutatók: május 21.

A hét, amikor némi gyűlölet villan fel pár filmbuzi szívében Ben Stiller felé, pedig pont ő nem tehet róla, hogy az Éjszaka a múzeumban 2 lett behozva és emiatt a Terminátor 4 csúszik. De legalább sikerült mellé hozni a Wrestlert, így jóval a hypeja után.

  • Citromfa (Etz Limon) – aki nézi/látta, az jelezzen.
  • Éjszaka a múzeumban 2. (Night at The Museum 2.) – családi kikapcsolódás, majd RTL-en megnézzük? (Vagy TV2-n, nekem mindegy)
  • A pankrátor (The Wrestler) – eről sztem írok majd 3 sort, csak addig bírjátok ki.
human
írta
2009. 05. 21. 17:53
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: május 21.” bejegyzéshez

  1. és akkor képes aztmondani egyik haverom nézzük már meg moziba az éjszaka a mmúzeumbant:(

  2. Nem értem, hogy a Cinema City a Wrestlert miért csak az Arénában játssza. Pedig múlt héten kitaláltuk, hogy elmegyünk rá ezen a héten…

  3. Micsoda, a Wrestlert csak most mutatják be Magyarországon? Már a DVD is régóta kint van…

  4. erre utaltam a jóval a hypeja utánnal. nem akartam nagyon oltani őket, de egy alapból kevés nézős filmnél elveszteni 1000-2000 nézőt csak mert kíváló minőségben megnézhető már a film máshogy, az nem jó. A kalózkodás elleni harc első lépése a világpremier kéne legyen, szinte minden filmnek

  5. A terminator lesújtó kritikái után elgondolkozom rajta, hogy moziban nézem-e. ha a film visszhangja negatív lesz akkor az intercom “bebukott” vele.

  6. A lesújtó kicsit túlzás, ha nem úgy ülsz be hogy a Terminator 1-2 jár a fejedben, akkor jó lesz. Amúgy szerintem is marhaság az Intercomtól, főleg hogy az Éjszaka a Múzeumban magyar nézettségének semmi köze nincs a premier időpontjához.

  7. hat a Salvation imdb-n 2k szavazat utan 8.4-en all, persze lehet, hogy a popcorn kozonseg zabalta, sokan meg nem fogjak, de nem rossz elojel a lesujto kritikak mellett :P

  8. Rottenen a Salvation tényleg rosszul áll, de ahogy néztem, szinte csak nyugdíjasok értékelték.

  9. Teljesen jogos amit mondassz human, a The Wrestler nálam pl. pont az a film lett volna, amit biztos megnézek moziban, de mivel már két hónapja volt szerencsém látni, így ez most kimarad :) Hogy a forgalmazók mit csinálnak, azt nem tudom…

  10. hát igen, ennyit számít (vagy ennyire nem) h milyen a bevételi prognózisa a forgalmazónak. csodálkozom h a TheWrestler-t egyáltalán bemutatták még, és nem csak Art mozikban. még egy strigula a többi mellé..

  11. látszik,hogy baromi nagy szakértők ülhetnek a forgalmazóknál kulcspozícióban…
    egy ilyen múzeumos gyerekfilmet előbb behozni,mint a T4-t,hát,a négy éves kisfiamnak több esze van ezeknél.

  12. No igen, T4-nél az a kulcs, hogy ki mennyire tud elvonatkoztatni attól, hogy volt itt már három rész előtte. A T3-nál is ki tudtam kapcsolni magamban azt a tényt, hogy volt előtte már 2 zseniális rész és tetszett is a film. Mondjuk eleve aki a T3 idején jobbat várt a T2nél annál azért már lehetnek gondok. :) No mindegy, mivel eddig szinte az összes szidó kritika kb. úgy zárult, hogy az első két /néha három/ részhez képest gyenge, így aztán annyira nem aggódom. A magyar forgalmazót meg nem kell bántani, eddig is tudtuk, hogy retardált idióták.

  13. “hat a Salvation imdb-n 2k szavazat utan 8.4-en all, persze lehet, hogy a popcorn kozonseg zabalta, sokan meg nem fogjak, de nem rossz elojel a lesujto kritikak mellett :P”

    csak annyin áll, vagyis megkapta a kamuszavazatokat (még csak alig pár órája játsszák), a fanboyokat és innen csak lefele van út… az indy 4 8.8-ról indított.

  14. “látszik,hogy baromi nagy szakértők ülhetnek a forgalmazóknál kulcspozícióban…
    egy ilyen múzeumos gyerekfilmet előbb behozni,mint a T4-t,hát,a négy éves kisfiamnak több esze van ezeknél.”

    no offense, de ez alapján, amit te írsz, nekik van több eszük, mint neked. mégis mi lehet nagyobb siker?

    egy családi film vagy egy cseppet réteg robotos akciófilm?

    azon film 2. része, mely 2006-ban amerikában a 2., világszerte az 5. legtöbb bevételt produkálta vagy annak a negyedik része, mely 6 éve elég nagyot bukott, bár persze így is top 10-es lett.

    józan ész.

  15. “Hogy a forgalmazók mit csinálnak, azt nem tudom…”

    ?? bemutatják a filmet. nem sumákolják el. nyilván direkt csinálják azt, hogy egy amúgy sem rentábilis filmet később mutatnak be. csak most éri meg nekik. például. mit számít pár hónap késés. aki akarja, megnézi. én majd lehet, hogy jövőre. nem szalad el.

  16. hát nem tom winnie, mivel más a célközönség akár egyszerre is hozhatták volna, de ha üzletileg kell választani akkor nyilván ez volt az értelmesebb döntés, ettől még nézőknek, nekünk, lehet utálni érte őket.

  17. winnie majd térjünk erre vissza pár hónap múlva,ha megvan a nézettség.
    én még élő emberrel nem találkoztam,aki a múzeumra menne a t négy helyett,aki a gyerékével akarja megnézni letölti otthonra,úgy is jó a kis gyereknek,az nem nyávog a minőség miatt,ellenben a t a nagy látványorgiával csak moziban élvezhető,nem a warez cam-os szarokon.a rajongők nem várnak egy minőségi release megjelenéséig.
    no offense

  18. “rajongők nem várnak egy minőségi release megjelenéséig”

    Ha valaki rajongó akkor nem fog rossz minőségű filmet nézni, főleg nem látványfilmnél. Mert nem akarja elrontani a saját szórakozását.

    Akik meg a rossz cam-os szarokat megnézik , azoknak meg úgyis mindegy hol látják…

  19. Amúgy nemcsak Magyarországon megy később a T4. Itt, Észak-Írországban is később mutatják be (június 2.), az Éjszaka…2 meg már megy.

  20. winnie
    te ugyanazt kb elmondtad ujra mas szavakkal, mint amit en a hsz-em masodik feleben :D popcorn kozonseg=fanboyok :D

  21. Mióta popcorn kozonseg=fanboyok?

    mondok rá egy példát: Watchmen. Fanboyfilm talán, de semmiképp se popcorn.

  22. “75 127- látták itthon a hétvégén az új Terminátort, eddig ez az év nézettségrekordja.
    Összhasonlításképp: az Angyalok és démonok májusban 71 966 nézővel nyitott itthon, az X-Men kezdetek [4] 36 855-tel, az új Star Treket pedig 22 514-en látták az első hétvégén”

    na most mit mondasz winnie??
    akkor kinek van több esze??
    XDXD

  23. ha jól látom winnie pont ezt mondta, hogy hiába tolták el siker lesz, legalábbis a stúdió szerint.

    Egyelőre az látszik, hogy az éjszaka a múzeumban 2-t semmi értelme nem volt ide berakni most, annyit amennyit hozott simán hozott volna hónapos csúszással el, ehelyett hangover is 2 héttel később jön most Ben Stiller miatt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.