Három kép a New Moon-ból

Ezek már izé, hivatalosak, nem valami forgatás körül csoszogó paparazzi lőtte őket, de csak bélyegméretben kerültek fel az Ew-re.

human
írta
2009. 05. 26. 04:07
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Három kép a New Moon-ból” bejegyzéshez

 1. Nekem nagyon tetszeett a könyv is és várom a filmet. Ami igazán érdekes, hogy nem tudom pontosan megfogalmaznimi is az ebben a történetben ami annyira érdekes, de mindenesetre számomra várós a film.

 2. Reggae-sek is beülhetnek rá korhatártól és fűmennyiségtől függetlenül, hisz nem mindennap szerepel vempájör filmben Bob Marley (2-es kép).
  A 3. képen az meg tiszta Petrelli Péter.

 3. hát nem.. nyugodjék békében.

  Amúgy mindenki a filmről beszél 14-18 év közötti csajoknál, én nemhiszem hogy megnézem. :D

 4. Más a csaj főszereplő mint az első részben vagy még nincs rajta az 5kg smink ?

 5. Amúgy Kristen Stewart valóban másképp fest a második részben, mint mondjuk az elsőben. A haja szerintem világosabb, meg nem tudom most valahogy szebb is.

 6. jaja nekem is ez jutott eszembe h mintha kicserélték volna, a 2. képen kifejezetten csinos, 1. részben herótot kaptam a bamba arckifejezéseitől. reméljük ez a kinézet akkor így marad. viszont
  a 3. képet nem tudom hovatenni ez még a film elejéből való?így hirtelen történetileg nem tudom elhelyezi h ez most melyik rész is a könyvből

 7. 3. kép:
  Bella’s B-day party @ Cullen’s home
  miután megtörtént az ‘incidens’ :)

 8. “1. részben herótot kaptam a bamba arckifejezéseitől.”

  Akkor erre a Patison gyerekre mit mondjuk, ha szerinted a csaj volt a bamba? :D

  Meg fogom nézni, de csak dvd-n és mert akkora a hiszti körülötte.

  A könyvbe beleolvastam , elég gyermetegnek találom, hogy erősebb kifejezést ne használjak.

 9. Mindegyik kép a második részből van, ez 100%, ha olvastad könyvet akkor tudod, van az elején az a rész, amikor a suli előtt találkoznak. Azt hiszem, hogy ez ott lesz
  (persze pár változtatással), mert valahol olvastam.

 10. Most néztem meg az első részt a napokban, aminek ahhoz képest, hogy úgy ültem neki, hogy végigszenvedem kíváncsiságból, egész jól elvoltam, semmi kül, de lekötött arra a másfél órára. Annyira azért nem volt jó, hogy elolvassam a könyvet, de a második részt is meglesem majd egyszer, ha már lesz dvdrip :)

 11. elsőre én is meglepődtem, h mit csinál ott Milo XD

  most depressziós lesz, azért nincs rajta smink. de nem hiszem el, hogy nem képesek normálisan kisminkelni. talán kétszer láttam eddig úgy.

  amúgy ha esetleg kellene hq-ban, tessék szólni. bár nem hiszem, h igényelnétek, de azért mondom. csak.

 12. nem tudom mit szekáljátok a filmet szerintem nagyon jó imádom a vámpír történeteket még ha gyermeteg is.amúgy sokan odáig vannak Edwardé nem csak a 14-18 év köztiek én ismerek olyanokat akik nem ebbe a korosztályba tartozik!

 13. Azért mert ez nem vámpírtörténet.

  Romantikus film divatos (vámpíros) körítéssel.

  Nincs is ezzel semmi baj.

 14. ez az egész nálam a Potter- kategóriába sorolható. jó a sztori biztos, meg a látvány, meg tököm tudja még mi, de olyan nagyot nem dobbant…

 15. Szerintem nincs semmi baj ezzel a történettel. Kicsit gyermeteg, kicsit romantikus, kicsit vámpíros, de mindenesetre jól van megírva és nagyon olvastatja magát. A filmnél szerintem 100-szor jobb a könyv.
  Én nem tartozom a tinik közzé, de még szerintem is helyes gyerek a Rob.
  A 2. részben a hölgyemény azért furcsa, mert most depis és elhanyagolt.
  Előttem szólóhoz csatlakozva én sem tudom megfogalmazni mi is olyan megkapó a filmben, illetve a könyvekben, de jó.

 16. “Előttem szólóhoz csatlakozva én sem tudom megfogalmazni mi is olyan megkapó a filmben, illetve a könyvekben, de jó.”
  biztos a köptető :P
  az első nekem unalmas volt, de lehet adok egy esélyt a 2esnek.

 17. szerintem a könyv is meg a film is tökéletes. Én nagyon szeretem akinek meg nem tetszik így járt. Akkor ne szóljon hozzá. Ennyi!!!!!!!!!!!!!!

 18. Nekem személy szerint nagyon tetszett az első rész, már a könyvet is kiolvastam,pedig nem szeretek olvasni, és kíváncsisággal várom a folytatást. Azért hozzá teszem nem voltam Harry Potter rajongó de ez a film nekem nagyon bejött…

 19. hát én olvastam mindkettőt és nagyon tetszetős!!! A film sem volt rossz!! Nagyon várom a következőt !! a képek pedig a második részből vannak ! a harmadik kép akkor van amikor a Bella elvágja az kezét az ajándékkal amit az Alicetől kapott és Jasper meg nem birja féken tartani magát és megakarja harapni de Edward közbeavatkozik és félrelöki Bellát, így szakad el a ruhája !! De nyugi Jasper sem úzta meg, összetört egy zongorát!!

 20. Szóval…Nekem nagyon tetszett a Twilight is és a New Moon is.
  Utálom ha azt mondják,h első rész és második rész mivel nem az a neve,hogy Twilight 2 hanem az a neve,hogy New Moon szóval…
  A film tulajdonképpen csak rövid össze foglalója a könyvnek és szerintem ez ugyan így lesz a New Moon-al is.
  Én elolvastam. Nekem nagyon tetszett…és én gyűlölöm a Harry Pottert de ez még is ez a 2 könyv még is a kedvenc könyveim közé tartozik szóval semmi köze hozzá…Na meg azért én nem mondanám nagyon,hogy gyermeteg ez a 2 könyv mivel alapból 16os elméletileg…és ha a könyvet elolvasod és nem csak a filmet nézed meg akkor teljesen másképp vélekedik az ember.
  Más részt. Az első kép is a New Moon-ba van.
  Talán a második képen azért csinosabb mert azért egy kis idő eltelt a 2 film között…és biztos változott közbe.
  Szóval részemről ennyi.

 21. a képeknél nem használtak szűrőt, mint az első részben, azért néz ki másképp. itt melegebbek a színek, nem nyomták el a vöröseket, ezért lett egy kis színe az arcának, a szájának stb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.