Buffy mozifilm Joss Whedon nélkül

Ma dobták le a bombát, még csak éledeznek a rajongók, hogy most akkor mi lesz. Szerencsére Ausiello bevetette az email erejét, és írt Joss-nak, aki röviden válaszolt a sokakat foglalkoztató kérdésre.

Mi a véleménye az ön nélkül készülő Buffy-filmről?
JOSS WHEDON: Remélem ász lesz.

Mellesleg egy rebootot akarnak a producerek, tojni az eddigis zereplőkre meg ilyesmire, mert mittomén.

human
írta
2009. 05. 27. 03:44
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Buffy mozifilm Joss Whedon nélkül” bejegyzéshez

 1. Amikor hatalmas bukás lesz, legalább nem rántja magával az eredeti szereplőket.

 2. a film mondjuk nem volt olyan jó, a sorozat viszont a kedvencem
  kíváncsi leszek rá, de sztem ledegradálják egy szimpla akciófilmmé
  amúgy igaza van ott pár kommentelőnek, ha már úgyis rebootolják, tehát egy csomó mindent megváltoztatnak, átformálják a karaktereket, stb., miért nem egy tök más slayerről szól? mármint lehetne buffyverse – xy a címe, máris csalogatja a rajongókat is, és fejlődik egy világ, másrészt így a hardcore tábor nagy részét szimplán kihúzzák majd a nézőlistáról (mondjuk jó, ők valszeg a “without whedon” miatt alapban nem), és ezt nem igazán értem, no de mindegy

 3. Én, mint Buffy rajongó, remélem, hogy ez a film nem valósul meg. Ha egy másik vadászról szólna simán megnézném, de így és most nem, ahhoz túl jól összerakták a sorozat karaktereit, hogy lássam, ahogy elrontják, illetve ahogy egyszerűen nem léteznek Buffy mellett. Ha valaki 15-20 év múlva akarná rebootolni, akkor azt mondanám oké, de még túl korai. A szereplők még mind eljátszhatnák magukat, ezért én sokkal inkább megnéznék egy reunion filmet, ahol visszatér az egész csapat, Spiker-kal és Angel-lel együtt, valahogy úgy, mint a Forgotten Memories című amatőrfilmben.

 4. Nekem:reboot=adjunk el valami újat a régi név mögé bújtatva. A Star Trekből is egy átlagos jó akció-sci-fit csináltak, a Buffyból is ez lesz?

 5. Ez megint olyan, hogy azt mondanám elsőre, tuti a bukta. Mintha a Serenity rendezését másnak adták volna. Messziről elkerültem volna.

  Viszont a nem hardcore rajongóknak éppen tökmindegy, ki a rendező. Kaszabolós vámpírfilm csajjal – jöhet.

 6. “reboot = adjunk el valami újat a régi név mögé bújtatva. ”

  erről szó sincs. ugyanazt adják el, csak tiszta lappal indulnak.

 7. De mennyire szánják reboot-nak? A film folytatása lesz vajon, mintha a sorozat meg sem történt volna, vagy a filmnek lesz a remake-je? Csak mert ha utóbbi, akkor nem igazán kell a rajongóknak sírniuk. Egy közepes 90-es évekbeli tinihorrorból készítenének egy közepes 2000-es évekbeli tinihorrort, ami nem feltétlenül szakítja meg a sorozat által felállított idővonalat.

 8. “tuti a bukta. Mintha a Serenity rendezését másnak adták volna.” A serenity bukta volt

 9. Mindkét sorozat kult volt a Buffy is meg az Angel is. Eredeti szereplők nélkül Joss Whedon nélkül ez a Buffy mozi nem jó ötlet. Buffy, Spike, Angel, Illyria meg Willow mindenképp kéne bele. Bár Angelnek ugy volt vége hogy Angel Spike Gunn és Illyria nagy gondban vannak.
  Volt egy olyan hír hogy Sarah Michelle Gellar vállalná a dolgot, de hogy James Marsters, David Boreanaz, Amy Acker és Allyson Hannigan vállalnák-e? Mert így lenne az igazi. Összekapcsolni a két sori végét és folytatni egy ütős sztorival.

 10. De a reboot-ot hülyeségnek tartom. Csak akkor lenne esély rá hogy jó legyen ha Joss a rendező!

 11. “Összekapcsolni a két sori végét és folytatni egy ütős sztorival.”

  Egy ilyen Buffy filmet én is sokkal szívesebben megnéznék, de sajnos ilyen nem lesz.

 12. 8. human:

  Attól, hogy bukta volt, még nagyon jó film volt a Serenity. Ha nem Whedon rendezte volna, lehet nem lett volna bukta, de nagyon szar is lett volna. Buffy-ra ugyanez igaz.

 13. Azt mondom (lehet hiába..), hogy buktákat nem fognak pénzelni, akármennyire is tetszik 1000 rajongónak. Nekem is bejött a Serenity, de ettől még bukta, én sem adnék egy Buffy folytatásra pénzt Whedonnak, ha stúdió lennék és tisztán anyagilag tekintenék a projectre, de szerintem még egy rebootra sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.