A Bad Lieutenant-remake első teasere

Úgy tűnik folytatódik Cage lejtmenete. Ez nem ultravéres meg szemét meg ilyesmi, ez unalmas, most nézzük már meg. És a haját hagyjuk ki a képletből, akkor is. (plusz házivideó hatás terjed, damn)

Mit kezdjen magával az a zsaru, akinek hátproblémái vannak? Kattanjon a drogokra, mi mást. Fuck.

28 hozzászólás a “A Bad Lieutenant-remake első teasere” bejegyzéshez

  1. Szerintem talán még lehet hogy majdnem jó film is lehet belőle.
    Én reménykedem, mert volt benne 2 jó poén a lelkessel együtt.

  2. Nem tudom miért kell mindig fikázni, sztem egész jó film lesz, na jó hát nem moziban nézős de akkor is. :)
    Csak jó lenne eldönteni h drámát v vígjátékot akarnak.

  3. Lehet hogy a film nézhető lesz, de a trailer felejthető. Eredetit látta valaki? Érdemes nézni?

  4. á, hát miért kell Herzognak ilyen filmet csinálnia??ez annyira nem az ő stílusa…viszont így lehet utánanézek majd a kritikáknak, végülis lehet, jó lesz…

  5. igazából ez nekem is bejött. az ilyen szenvedős “noone knows what it’s like…” “dramedy-k” valók most cage papának, nem a zakció. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a hasonló műfajú Az Időjós is nagyon bejött…

  6. Ha a filmre nem is, a róla készülő esetleges dokumentumfilmre határozottan kíváncsi lettem. Látni akarom, hogy Herzog tényleg megőrült-e, vagy csak hülyéskedik velünk.

  7. Ezt a filmet max. tv-ben lenne érdemes leadni… ki nézi ezt meg moziban? egyre sz@rabbak a filmjei. Eva Mendez meg túl jó csaj ide.

  8. “…a lelke még mindig táncol.”
    mi van,ez tényleg jó beszólás a végén ;D

  9. igen csak lehet ezaz egyetlen… lhet hozzá vagyok szokva a pörgs trailerekhez, de ez nem tetszik már most.

  10. Fiti: én láttam, sztem érdemes megnézni, keitel nagyot játszik benne, bár amikor vinnyog mint egy kutya azon azért nevettem. de tényleg jó film, elég kemény

  11. olyan mintha cage jó pár éve nem tudna magának jó szerepeket választani, vagy neki nem választanak jót:/ a knowing is nagyon jó film, de annnyira de annyira nem illik a képbe szegény cage, hogy az vlmi szőrnyű. egész fil alatt azon gondolgodtam amikor ő játszott, hogy hogy lehet egy szinész egy adott szerepben outsider. na de mindegy remélem mihamarabb kap vagy választ ismét olyan jó kis neki tökéletesen illő filmekben szerepet mint a trükkös fiúk pl. kár lenne érte:/

  12. Ez inkább valamiféle vígjáték lesz, és nem az eredeti hangulatát szeretné visszahozni. Más megközelítésű remake lesz, szal nem lesz benne szerintem olyan jelenet, hogy Cage veri a fa***t a nyitott kocsiablaknál és nem olyan részletgazdagon, mint Keitel-el volt. :D Az beteg egy film.

  13. Na végre egy kis fény a sötétségben! Cage végre magához tért úgy látom, Herzog neve pedig garancia a minőségre és az egyedi moziélményre, remake ide vagy oda, tutira nézős nálam!!

    “His soul is still dancing.” ez zseniális! :))

  14. Szerintem ez egész jópofa film lesz. Kb az a fajta h ha megvan szívesen megnézem, de nem az a várós fajta. Mondjuk tényleg érdekes h hátpróblémákból indult ki:)

  15. Egy alapvető hibát szeretnék javítani:Werner Herzog ezen filmjének semmi köze Abel Ferarraéhoz.EZ NEM EGY REMAKE, csak a cím azonos.Herzog megvette jogokat a címre,de nem látta a Keitel filmet.Werner Herzogból vietnámi háborús filmet sem néztek volna ki sokan,de a Rescue Dawn a végeredményében egy nagyon jó film lett.Azt pedig,hogy “rtlklubos fos” nem igazán értem,mert akkor már inkább duna tv.Továbbá elég alacsony költségvetésű film és bár a képminőség nekem se jön be azért szerintem kicsit mindenki lebecsüli most ezt a filmet.A trailer sem a legjobb,de én érdeklődöm a film iránt.Továbbá szerintem is csak DVD-n jön ki,mint a Rescue Dawn.Még csak annyi,hogy Ferrara filmje szerintem az ígéretes első fele után nézhetetlenné válik.

  16. Cage igen jó színész ám, azt ne felejtsük! Csak a sok szarabbnál szarabb akcióval oda lett a renoméja.
    Azért voltak ott komoly filmek. Las Vegas végállomás, Veszett a világ, 8mm, Fegyvernepper.

    De ez itt tetszik. Egy jó kis fekete komédia.

  17. Ez egy nagyon hangulatos trailer, akinek más [személyeskedés törölve – a szerk.]

  18. egy mozit valsz nem ér meg (már csak az ásatag computer-grafika miatt sem, de esetleg megnézem otthon

  19. Azért Val Kilmer is ott van a szereplők között, nem tűnik olyan rossznak.

  20. Nic, Val, Eva… akár jó is lehet.
    lássuk be, Cage-nek az ilyen kikattant szociopata szerepek valók, azokban a szerepekben lubickol. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.