21 hozzászólás a “A rendes Toy Story 3 teaser” bejegyzéshez

 1. Hatalmas ötletek egy percben. Ez a Pixar. Most sem fogunk bennük csalódni.Főleg azért leszek kíváncsi, mert a technológia annyira sokat fejlődött az első rész óta (1995), hogy a Hihetetlen Család látrányvilága óta szerintem messze a legjobbat alkották meg.

 2. Nem azért mondom….de ‘grafikailag’ tök ugyanúgy néz ki ez is (és nyílván így is marad) mint az első 2 rész. Látványra nem lesz szebb.

 3. És?
  Ezerszer jobban szórakozok a régi meséken/animációkon, mint a mai csudaszép animációkon. Nagyon nem fog érdekelni, hogy néz ki, ha tartják ezt a színvonalat.

 4. :) remek Toy Story, Oroszlánkirály ez a 2 nagyon meghatározó mese :) izgatottan várom.

 5. “de ‘grafikailag’ tök ugyanúgy néz ki ez is (és nyílván így is marad) mint az első 2 rész. Látványra nem lesz szebb.”

  lehet, sőt biztos, hogy direkt néz ki ugyanúgy. majd várd meg, míg kapsz részletet az új filmből.

  nem mellesleg, így is, úgy is szebb lesz.

  a shrek 2-3-at nem láttam, de azok nem voltak szebbek az egynél?

  ez pedig.. szenzációs. kevés jobb filmet láttam a toy story-nál, so… várós.

 6. a pixar filmek sose azért lettek királyak mert húúú de tök jó a grafika (persze az is tökéletes volt mindig :-D) hanem mert eszméletlenül jól össze voltak rakva történetileg, alapötletileg, poénilag stb. magasan a legjobb animációs-filmek az ő alkotásaik.

 7. Én sem ‘offolni’ akartam ezzel a filmet. Jó lesz így ahogy lesz…meg az is jó volt úgy ahogy volt. Nem is kell, hogy máshogy nézzen ki mert nem lenne ugyanaz. Persze a technika fejlődik de a stílus ennél a rajzfilmnél maradjon ugyanaz.

 8. mégis ki másnak szánnák, úgyis látta mindenki az előző részeket aki nem szatyorban élt.

  rssben meg nincs direkt link a poszthoz, ha videós. (opera alól)

 9. Én arra gondoltam a látványvilág szempontjából, hogy a pixar a toy story 2 után végre felhagyott az emberi karakterek valósághű ábrázolásával, és inkább arra mentek rá, hogy a környezet legyen káprázatos és az emberek legyenek karikatúraszerűek.

 10. Amiben a pixar sokkal jobb, mint a többi, hogy rendesen ki vannak gondolva a karakterek. Azok az arcok, akik kitalálják, megrajzolják, szerintem meg le sem ülhetnek computer elé. Ha jól emlékszem ez pont a Toy Story első vágásának óriási bukása óta van így. elküldték a disney-nek a gyakorlatilag kész filmet, és erre visszadobták, hogy szar. Na akkor alakult ki, hogy előbb a karakterek és a történet 100%-os, és csak azután renderelnek bármit is. Időben egyébként már az első szakasz tart sokkal tovább. A pixar saját bevallása szerint is a Némó óta már kirázza kisujjából az animációt. Nem az a lényeg, csak eszköz.

 11. a pixar animációja is folyamatosan fejlődik, de ez valószínűleg nem ennél a filmnél fog látszani.

 12. Nagyon várom! Toy Story az egyik kedvencem volt, sőt a másodikat talán jobban szerettem mint az elsőt… ha maradnak a megszokott mintánál, szerintem nem hibázhatnak.

 13. Both: Hát max annyiban, hogy anno a történet kiszivárgott. Eszerint a Buzz Lightyear-okat visszarendelik Tokióba. Így SZERINTEM egy Wall-E-hoz hasonló látványvilággal találkozunk, mint ott amikor az emberek hajóját bemutatták. Ami nem is áll annyira távol a tokiói életstílustól.

 14. én úgy tudom hogy teljesen új sztori lesz, ez a visszarendelős buli még akkor volt amikor a Disney a Pixar nélkül akarta megcsinálni, csak aztán ugye felvásárolták őket, es pixarék nullárol ujrakezdték az egész projectet

 15. Toy Story alap !

  Kis srácként a filmet imádtam, a Sega-s játékot meg nemegyszer végigzúztam.
  Várós !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.