Teaser poszter a The Final Destinationnek

Az elején egy látványos, hatalmas tömegszerencsétlenség, aztán a halál jön a túlélőkért. Tudjátok miről van szó, mind a három előző részét láttátok, főleg a második elejét többször, hiszen annyira profi kaszkadőr munkát vezettek fel benne, hogy mindenki a szemét nyalogatta utána.

Na, ez meg a 4. rész lesz, ahogy már mondtuk, a kicsit gyenge harmadik után. Plusz 3D is, mert az meg sláger.

Final Destination 4 poszter

A 4-est mint látjátok lehagyták, inkább kapott egy névelőt.

19 hozzászólás a “Teaser poszter a The Final Destinationnek” bejegyzéshez

  1. nekem mind a három bejött, nagyon lol halálesetek vannak bennük, remélem, ez is tele lesz velük

  2. Nekem is nagyon tetszett mind a három rész. Mély nyomokat hagyott bennem, és már ezt is várom.
    A kérdés csak az, hogy IMAX 3D vagy Real 3D lesz belőle, de szerintem csak Real 3d…

  3. akkor ez most reboot lesz, vagy láthatunk majd ismerős arcokat?
    vagy a 3.ban már mindenki kinyiffant? így nem rémlik :P

  4. Az első kettő rész kifejezetten tetszett, a harmadikon már csak röhögtem. Azt hiszem a 4. rész sorsa is ez lesz. :D

  5. Valóban, a második rész elején a tömegszerencsétlenség nagyon profin össze lett rakva de ami utána jött? Üvegtábla, meg tűzlétra? Én az ilyen filmeken végig röhögni szoktam, egy kalap alá veszem sikollyal és társaival. Rég láttam már igazi jó horrort, na ez nem az volt. Egyik rész sem. Nem várós.

  6. MStipee: Neharagudj de ez a film egyáltalán nem a horror mivoltáról szól nem is az benne a lényeg hanem az összetetség!El lehet rajta gondolkodni hogyha pl a szereplő ezt meg azt nem csinálja akkor nem hal meg!
    Mint pl a tűzlétrás eset a csávó hazamegy kidobja a kajáját az ablakon és hopp ez okozza vesztét de ha nem dobta volna ki az ablakon akkor símán élve maradthatott volna( persze csak egy darabig)mivel ugye mikor leér a kajáján csúszik el.

    Végül pedig szvsz FD filmeket nemkéne összehasonlítani a sikoly-al

    div.

  7. “egy kalap alá veszem sikollyal és társaival.”

    azért az elmúlt 20 év egyik legzseniálisabb horrorja külön kategória, de az FD is alap. a 2. rész moziban életem egyik legjobb élménye volt hanghatások szempontjából. döbbenetes.

  8. Huhúúú, mi van itt :P Jó poszter, király szlogen, az előző részek nekem nagyon bejöttek, szóval nem kérdés, hogy várom^^

  9. Tőled semmit nem lehet kérdezni anélkül hogy kitörölnéd vagy mi a bré?

  10. Szerintem is nyugodtan össze lehet vetni a Sikollyal, bár az inkább szatíra. Mindkettő inkább vicces mint ijesztő, de ez is volt a cél. Halál laza szórakozás, és nem is hinném, hogy az lett volna az alkotók célja, hogy halálra rémülj.

  11. Az első 2-t biztos láttam, nem voltak olyan rosszak egynek elmentek. A negyediket azért megnézzem, a poszter meg a tagline jó, ha elviszik a fekete humór irányába és nem veszik túl komolyan + egy közepesnél nem rosszabb forgatókönyvet írnak. akkor még lehet jó

  12. Mint mondottam volt, látványra hangra odavág, második rész eleje főleg. De az hogy elgondolkodni… hát.. többet szoktam gondolkodni 1-1 SouthPark rész után. Egyébként nem a vakvilágba kommentelek, mert ugyebár láttam a filmeket.
    Tény azis továbbá hogy nem tudnak felizgatni a misztikus darabolós belezős filmek.
    winnie: Sikoly lenne elmúlt 20 év egyik legzseniálisabb horrorja? :D

  13. a szoláriumos jelenet a filmtörténelem egyik mélypontja. akár a Bazi nagy film egyik jelenete is lehetne.

  14. Ott tévednek sokan, hogy horrornak veszik. Pedig ez színtiszta fekete humor. Helyenként erősen Vonneguti mélységekkel. Illetve, lásd még: A Korongvilág HALÁLa, valamint Darwin díj.

  15. A FD sorozat tényleg vígjáték, de az a jobbik fajtából. Nem is kell komolyabbnak venni. OK, el lehet gondolkodni a mélyebb filozófiai mondandón, amit a krematóriumban a feka előad, de minek? Nézős-végigröhögős.
    (A második részben a legjobb pedig a tanyasi láncreakció a kocsikkal, illetve az utolsó jelenet. Az nagyon ütött.)

  16. mak: jaa, jó szlogen, csak kár, h nem a készítők találták ki. (a rest in pieces gyakori az usa rapben is, ráadásul a film amcsi, hát “vki 1x lelőtte, tán nem tűnik fel”, de, de feltűnik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.