25 hozzászólás a “Az Avatarban ilyenel zúznak majd” bejegyzéshez

 1. Ez mitől nagy durranás? nem kicsit tűnik önismétlésnek. Szerintem ez az Avatar nem lesz nagy puki. Amit legalábbis eddig láttunk, az nem túl izgalmas. De ne legyen igazam.

 2. ne legyen, remélem nem ezt fogjátok most ismételgetni télig. bár a transformers 2 kommenteket elnézve ez hiú remény.

 3. “Amit legalábbis eddig láttunk, az nem túl izgalmas.”

  Mert eddig mit láttunk? Volt egy-két concept art, meg most ez. Legalábbis én nemláttam többet. Ebből sztem még nem nagyon lehet megítélni.

 4. “Avatar nem lesz nagy puki” << Ki mond ilyet?! :S:S:S:S szerintem meg egesz jo dolog lesz. Imadom ezeket a matrix szeru lepegeto robotokat. :)

 5. Fura lesz ilyen mechás dolgot animén kívül látni, és bár jómagam nem értem a film körüli hypeot, azért kíváncsi leszek rá.

 6. Ha már lépegető robotok és James Cameron, akkor nem “mátrix szerű”, hanem Aliens-szerű robotokról van szó…

 7. cameronnál mindig a történeten van a lényeg, hála istennek, ezért szeressük. annak idején a titanic sem ígérkezett nagy durranásnak, aztán mégis atomrobbanás lett a vége. cameron a piranháknál hibázott utoljára és remélem most sem fog.

 8. Erről a masináról nekem így elsőre a Robotzsaruból a gonosz, nagyon vicces stop motion ellen-robotzsaru ugrik be, aki nem vágja, guglizza meg, inkább nem linkelem nehogy spamnek vegye ez az izé.

 9. Úgy gondoltam csak én égek Avatar lázban de hála az égnek vagyunk egy páran! Azért meglepett, hogy az idegeneket ilyen gépekkel fogják megregulázni az emberek!
  Cameron a játék készítőit még a film bemutatója előtt meg fogja öletni, nehogy eljárjon a szájuk a film eseményeiről. :-)

 10. igen, kicsit tényleg emlékeztet az Alien2-es pakológépre (no nem robot, mert egy ember működtette…), azt koppintottál a ‘wacsovszki’ testvérek is. mondjuk én se vonnék le messzemenő következtetéseket az eddig napvilágot látott képekből, információ-morzsákból. egy tény, 15 év munkája nem lehet szar… legfeljebb kevéssé jáó. :)

 11. történet az van már? mert tök jól néz ki meg minden de miről fog szólni?

 12. susypeti: 15 éve dolgozik a cuccon Cameron, vélelmezhető, hogy van sztori, legfeljebb technológia nem volt, amivel megfelelően meg lehet valósítani.

 13. Human: lehetnél épitőbb hozzáállású blogger;) neked tetszenek a cuccok, amit eddig láttál? kiváncsi vagyok a véleményedre. nekem egyelőre nem tűnik túl eredetinek a concept és az eddig látott design. Úgyhogy egyelőre számomra sem értelmezhető ez a túlzott hype.

 14. most láttam egy filmet, és volt benne egy vöröshajú nő, és pont egy másik film jutott eszembe, mert abban is volt egy vöröshajú nő, és ezért nem is élveztem az először említett vöröshajú nős filmet, mert tudtam, hogy a gonosz rendező és író bácsik egy másik filmből lopták a vöröshajú nőt… *sóhaj*

 15. Akik nem értik a hype-ot, egyszerű. Akiknek bejön a cucc, nem a concept artok, forgatási képek miatt hype-olnak, már akkor is ment amikor jött az infó, hogy lesz ez a film. Nálam ennyi elég volt (sztem másnál is), hogy már elegünk van a remakekből, rebootokból, folytatásokból, feldolgozásokból a sok comic-filmből. Végre egy eredeti cucc jön, a hírek szerint frenetikus háttértechnikával + valószínű remek sztorival, karakterekkel, hisz létezik olyan akár a munkába, hogy referencia és sztem halivúdban már mindenki eljátszotta kivéve Cameront! Minden műfajban eddig a maximálisat hozta, alapfilmeket. Ennyi. De aki ilyeneken van leakadva, hogy semmi eredeti nincs ebben concept artban + abban, az sztem nem is érti a lényeget (inkább menjen nézzen Transformerst), hogy 10 év óta várunk megint egy olyan blockbustert ami eredeti és újra felrázza halivúdot (lsd: Mátrix)

 16. ja igen bocs a Transformerért. Én is várom de nagyon, de valamikor több kell :-)

 17. Így van, ha valami képes lesz felrázni a filmvilágot, az az Avatar. Bizonyíték meg remélhetőleg nemsokára érkezik egy trailer formájában.

 18. “amikor jött az infó, hogy lesz ez a film”
  Az elég a hype-hoz, hogy egy tehetséges, pár remek mozit az asztalra tevő rendező újra dolgozni kezd? Én is szeretem a jó filmeket, meg van egy két név, aki/ami miatt majdnem bármire beülnék, de manapság minden ritka az a film, ami a nagy hype után nem okoz csalódást a népeknek.

  “a hírek szerint frenetikus háttértechnikával + valószínű remek sztorival”
  A frenetikus háttértechnika kevés (lásd. SW új trilógia, és mondom ezt rajongóként). A valószínűleg remek sztoriból meg gyakorlatilag egy büdös kukkott sem ismerünk.

  Félre ne értsen senki, aki tűkön ül a film miatt, nincs azzal semmi gond, csak az okát nem értem. Anno az SW záró epizódját is óriási hype övezte – legalább is a rajongók között -, meg legutóbb a TDK-t, de azoknál azért lassan, de biztosan csöpögtettek valami infókat. Itt a hype méretéhez képest az csak most kezdődik.

 19. Játék képek alapján neekm kicsit túl fatasy beütése van. Meg ez a msaina se tetszik így. Viszont ez alapján nem írom le a filmet, majd ha mozgásban látható lesz trailer formájában, már jobban meg tudom ítélni, mennyire jön be látványilag.
  Ezzel most nem divat fikázni akartam.

 20. Llew:

  Ismerjük a sztorit, főleg, hogy már több hónapja elérhető az egész forgatókönyv a neten, az persze már más kérdés, hogy ki az az állat, aki elolvassa.

  A főszereplő Jake Sully, egy háborúban megsérült katona (egyes források szerint tolószékes), aki egy katonai különítménnyel a távoli Pandora bolygóra látogat, melynek lakói többek közt a na’vi névre keresztelt idegen faj. Sully egy idő után rájön, hogy embertársai leigázni igyekeznek a bolygót, ezért az idegenek oldalán felveszi a harcot az emberekkel. Mellesleg pedig szerelmes lesz az egyik na’vi lányba, Neytiri-be.

  Valami ilyesmi.

 21. “15 éve dolgozik a cuccon Cameron, vélelmezhető, hogy van sztori, legfeljebb technológia nem volt, amivel megfelelően meg lehet valósítani.”

  15 éve dolgozik valaki egy projekten még nem jelenti azt, hogy olyat fog alkotni, ami előtt lehajol majd az egész világ és a talpát fogják csókolgatni élete végéig.

  Majd meglátjuk, hogy van-e új a nap alatt…XD

 22. Miért van hogy a fajok közti kapcsolatokról a Shop stop 2 szamaras jelenete jut az eszembe?
  lényeg sokat várok Camerontól, de a sztori nem tűnik meggyőzőnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.