21 hozzászólás a “Az első teaseranyag Spiderman 4-hez” bejegyzéshez

 1. ja a 3dik résznél csak jobb lehet… amúgy nagyon kíváncsi leszek hogy, oldják meg a fimet :S főképp az ellenségekre gondolok!

 2. és télleg, télleg mobiust akarják az 1ik ellenségnek. habeleillik, hanem a történetbe.

 3. Nekem az első 2 epizód sem tetszett, a 3. pedig egyenesen csapnivaló volt…Biztos megnézem majd a 4-et is, de jelenleg nem nagyon hoz tűzbe a hír.

 4. Nekem tetszett az első két rész, de a harmadik szerintem is ótvar minőség volt. Kár volt erőltetni a több ellenfeles dolgot, szerintem ebben sem kéne, valahogy ha több az ellenfél már hitelét veszti valamelyik úgyis, inkább legyen benne egy, de azt dolgozzák ki normálisan.

 5. De miért? A harmadik rész annyira rossz volt, hogy szavak nincsenek rá. Kirsten Dunst-tól meg kimegy a hajam.

 6. Az első két résszel nekem az égvilágon semmi bajom nem volt. Szerintem azok egyszerűen majdnem tökéletesek. A harmadik, tény hogy szar lett. De ettől függetlenül várom a negyediket nagyon. Bár kéne egy Venom-újraforgatás.

 7. BLazzo: Hát nem tudom, az első két részt még a legszőrösszívűbb kritikusok is elismeréssel véleményezték, a harmadik is inkább vegyes kritikákat kapott,ami ha a képregényfeldolgozásokat figyeled,nem rossz eredmény.

  amúgy:Raimi nyilatkozataiból kiderül,hogy még nincs kész a forgatókönyv sem,idény nyárra lesz kész a végleges verzió David Lindsay-Abaire tollából.
  viszont Raimi megerősítette, a 2 ellenség Curt “Blizzard” Connors, és nagy kedvence, Micheal Morbius lesz.

  elmondása szerint ismét kiemeli a belső harcokat,vívódásokat amellett,hogy életszerűen sötét tónusúra akarja formálni a filmet.

  hát…majd meglátjuk…. a 3 is nagyon ígéretes volt az összer trailer alapján…

 8. kicsit 80-as évek fílingje van… elég gyenge, szerintem. mindegy, nem én vagyok a célcsoport. :)

 9. Nekem csak a 2. tetszett, az is csak Alfred Molina miatt.
  Amúgy se Tobey-t se Kristent nem csípem. A 3. rész borzalmas volt.
  Összegezve: Földet rá!

 10. Lizzard jöhet és Morbius is, de csak külön-külön. Egyenként is elég kemény ellenfelek. Ugyanaz lesz a baj a 4gyel mint a 3mal volt. Ott sem aknázták ki az ellenfelekben rejlő lehetőségeket, félek, hogy itt is ez lesz. De mindenesetre nálam várós a film.

 11. reméljük ebben a részben már lesz egy kis humor is, hiszen Spidey egyik nagy erénye a szétösszeleoltó beszólásai és ha jól emlékszem, eddig kb egy sem volt… én azért reménykedem

 12. “elmondása szerint ismét kiemeli a belső harcokat,vívódásokat amellett,hogy életszerűen sötét tónusúra akarja formálni a filmet.”

  Szóval a Batmant fogja lemásolni valamilyen szinten. Várható volt a nagy siker után. Én le se töltöm majd előre érzem.

 13. Én úgy emlékszem,ezzel a koncepcióval rég bankot robbantott az első rész,mire kijött a batman:kezdődik. viszont igazad van,innentől minden képregény adaptáció ami komorabb lesz,mind-mind a batmant másolja…

  jaja Husi Lizzard :) bocsi

  moozessel értek egyet abszolút,az akciók közbeni szarkazmust,és humort nem sikerült átörökíteni.az nem lenne rossz.

 14. én várom akármilyen is volt a 3. rész. a 2 ellenség nekem is kedvencem, ha jól megválogatják a színészeket és nem sajnálják a pénzt várós lesz. csak a két főfőszereplőt le lehetne cserélni… Tobeyval van a legkevesebb bajom de Kristen…

 15. Emberek, azért így előre eltemetni nem kéne. Én nagyon bízok, hátha… naív gondolat, de a TDK talán tényleg felnyithatta a szemüket hogy így is lehet csinálni. Najó tudom hülyeség hasonlítani. Nolan az mégiscsak Nolan.

 16. amúgy + vmi norml ellenség sem ártana, lizzardon túl persze: buldózer, mr. hyde, vízember v namor (assze neki már majnem kész is a saját filmje?) v a varázsló meg ezek. és sandman térjen vissza az isten szerelmére

 17. Vajon miért szakadt a háló?
  Amúgy én nem fikáznám a pókember filmeket, de (és ezt lehet h már valaki megpendítette fentebb) a képregény hangulatát egyszerűen nem tudja visszaadni. Szerintem nem mondtam nagy újdonságot, de szerintem nem a karakter belső vívódásait kéne előtérbe helyeznie Mr. Raiminek.
  Pont ezért működött baromi jól a Batman Kezdődik is nálam, hogy hű volt a karakterhez. És nem a sötétség miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.