Utóbbi hetek legjobb teasere: Accidents Happen

Mivel a lassított felvételekért odavagyok, így az albbi videót nézve körülbelül két másodperc alatt eldőlt, hogy ez a filmet látni akarom. A történetből nem sokat fednek fel (a fiú okozza a tekintetével? nem akarom jobban tudni), mégis olyan hangulatos az anyag, hogy az ember megjegyzi magának. Hiába na, lassítás, gyönyörű színek, jöhet.

25 hozzászólás a “Utóbbi hetek legjobb teasere: Accidents Happen” bejegyzéshez

 1. Ebből nekem is az jött le, hogy valamilyen módon a fiú okozta a “balesetet”. Imádom az ilyen dolgokat (tegyük fel, hogy pyrokinézis) úgyhogy máris érdekel a dolog.

 2. Ja egy snitt kb. 50 dollár (kamerás és a vágó fél órája), komoly “trailer” :) Ebből aztán tényleg messzemenő következtetéseket lehet levonni, ez alapján lehetne LA tűzoltó toborzó reklám spot is… “gyönyörű színek”: nem vagy piromán? :) Gyönyörű színek: The Fall, Fountain… stb

 3. Most nem tudom mit kell oltogatni… sztem is jó kis spot lett, a színekben egyértelműen a piros és zöld dominál ami jó hangulatot ad az egésznek, az én érdeklődésemet is felkeltette, és azért mert jónak tűnik, kíváncsi vagyok. 1 snittből. Egy bemutatónak (sztem) az a lényege, hogy felkeltse az érdeklődésedet, de ne lőjön le minden poént a filmből. Ha minden nagy jelenetet megmutatnak, akkor meg az a baj, hogy nem maradt semmi a filmre… ehh.

 4. komisszar: okoskodunk? csak a kamerabérlés ehhez több mint 50 dollár, másrészt ez nem is trailer, még a címben is írtam, hogy csak teaser. ne flamelj már ilyen bénán.

 5. human-nal ne kötözködj :)
  Tényleg hangulatos cucc főleg amikor a messzebbről mutatják és látod a locsolót meg a tüzet az baromi nagy! :) érdekel..

 6. na ja és a tűzgyújtó speckóhoz oszloptaszító second skill is jár , ugye ? :)

 7. Mintha a címe az lenne, hogy “Balesetek történnek”. Vagyis a gyerek szemtanúja egy balesetnek. Ebből nekem nem egy tűzgyújtós thiller jön le, ahol a gyerek a kis gazfickó és a közelében sorra mindenként véletlen baleset ér. Inkább dráma. Profi ajánló. A balesetek mindig gyorsan történnek meg, direkt ezt hangsúlyozzák a lassítással, plusz a drámai esemény háttere egy színes, kertvárosi helyszín. Drámának ígéretes.

 8. Ui.: mindenként=> mindenkit
  Elírtam, két szó egymást fedte az agyamban az írás pillanatában. Baki.

 9. szerintem simán elmehetne egy mekis reklámnak:”sokba kerölhet ha otthon maradsz stb”

 10. nálam is simán elmenne rövidfilmnek, de azért kiváncsi vagyok milyen lesz a film. kis város, sok baleset, rejtélyes múlt, titokzatos idegen közhelysorozatot remélem kihagyják:)

 11. Ekoz: nem értelek? lehet hozni ellenvéleményt, meg nem tetszik valakinek az oké, de akkor ne baromságok legyenek benne.

 12. Tetszik, egyszerre komikus, tragikus, szép, drámai és a zene is hangulatos. Egyébként szerintem sem a fiú csinálja. Csak az ö szemszögéből látjuk.

 13. Jó a teaser hangulata, de látszik, hogy a legtöbb embernek egyszerűbb belemagyarázni faszságokat a dologba, mint amiről valójában szól. Az öreg grillezőolajat vagy benzint locsolt a tűzre és belebaszarintott egy gyufát. A cucc meg belobbant hirtelen és meggyulladt a ruha a nagyfateron. A gyerek meg megilyedt és elszaladt. Egyszerű baleset, ahogy a címben is van.

 14. vagy neked egyszerűbb a többiekbe belemagyarázni valami faszságot, mert különben megijednél.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.