76 hozzászólás a “A New Moon ellenkapány!” bejegyzéshez

  1. Na majd ősszel az én Lost 6. évados promo reakcióvideómat nézitek majd.

    Megértem hogy ha valaki rajong valamiért, de Twili.. izé New Moon? Azért valami szintet üssünk már meg. :)
    “You dickhead!”
    “You dumb bitch!”
    Ja és kíváncsi lennék egy 2girls1cup reakcióvideóra ettől a leánytól.

  2. Sose értettem, ezeket a reakció videókat,miért nem elég leírni valahova, hogy mi a véleményed a filmről/játékról/sorozatról…

    Persze, nem szeretem őket nem is nézzem őket, így nem is zavarnak, csak egyszerűen nem értem ezt a jelenséget.

  3. Hihetetlen, de percről percre nagyobb feje van..már várom a kommenteket, mert azokon baromi jót röhögtem múltkor is:D

  4. “It’s a proper f-ing wolf, not the dogwolf wolfdog dogdog wolf proper notdogwolf dog wolf werewolf red dog duck CGI!”

    Máskülönben meg elég lapos lehet a trailer az eddigiek alapján. Kész, hogy ennyire fennakadt a farkason. :D

  5. 1:32- körül valami fantasztikus frekvencián vinnyog.
    Nézzétek meg a fejét. Ő is egy tipikus jelenség: a fiatal, 12-25 között lány, aki nem túl dekoratív, és kifejezni sem tudja magát semmiben, és legalább egy filmért/együttesért/színészért/mangáért totál odavan. Meg persze rohadtul unatkozik.

  6. KÖNYÖRGÖM mondjátok, h ez nem igazi, hanem meg van rendezve. úgy szeretném hinni, h ilyen emberek nincsenek…

  7. A legutóbbi Soup-ba is bevágták a videót, hát szakadtam szerencsétlen lányon.
    Azért ezt már én nem igazán értem, magam is odavagyok olyan dolgokért amiken mások lehet csak röhögnének, de ilyen reakció(k)ra én nem is tudom ki képes – talán a hozzá hasonló emberekből lesznek később a Mark David Chapman-ek, ha nem nő be időben a fejük lágya…

  8. Ez olyasmi, mint mikor Jabba-nak leesik, hogy Han-ék kiszabadultak, és akkor még a hercegnő is fojtogatni kezdi.

  9. Én nem akarom elhinni, hogy ez komoly…

    Ha ez a videó nem fake, és a csaj véresen komolyan gondolja a dolgot, akkor szerintem ő bármilyen várós trailert ilyen hévvel néz végig -ergo ez inkább hülyeség elleni kampány :D, mert hogy hibbant a csaj, az vitathatatlan.

    Amúgy az arcjátéka zseniális…de neeeeee, nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez nem vicc…

  10. Te jó isten, a videó elején azt hittem, hogy szívinfarktust kap, de aztán rájöttem, hogy csak levegőért kapkod.
    Csak azt tudnám, ha valaki ilyen kurva nagy fan, akkor hogy nem olvasta a könyveket, hogy nem vágja, hogy valami nyamvadt farkas is van benne.

  11. @freakin’
    Biztos, hogy olvasta a könyveket, azért visított fel a beach-en meg mittomén még min, mert felismerte. ;) A farkason meg azért lepődött meg, mert meglepően farkasos lett, és nem az a béna dogwolf mint az előző részben, sőt a CGI-től még valódibbnak néz ki mint egy igazi farkas.

  12. Semmivel sem szánalmasabb mint más aki másért rajong.
    Az hogy más nem fejezi ki igy, az is más dolog. Én pl. Harry potter-t olvastam és nagyon szeretem, és a filmeket is várom, mégha a könyvhöz képest elég satnyák is, de jó látni azt amit elképzel az ember. És ez nem kor függő… Aki ezt csak ócsárolja, az maga sem külömb, sőt…

  13. Hihetetlen és gyönyörű, itt is megjelenhetne Penge a háta mögött egy uv-lámpával, felidézve az első filmjéből Gyönggyel való találkozását és hasonlóan elbeszélgetne a csajjal. Bár megy itt az önégetés ezerrel a lámpáját otthon is hagyhatná, csak hátradőlne megfenni a kardját míg a lány izzít, hogy aztán beteljesítse a rajongását.

  14. Kesneme :
    Ez a dolog nem a rajongás kérdésére vonatkozik, nem ebben a formában kell megmutatkoznia a “rajongásnak”. A fan-ság magja az, hogy foglalkozik az ember a rajongása tárgyával, hétköznapjai, és személyisége szerves része lesz, és ha kell, kritizál. Nem pedig ilyen szánalmas szarságokkal foglalkozik, hogy “akkor most felveszem, hogy reagálok a filmre”, és közben sikítozok ismeretlen frekvenciákon, 108 kilósan.
    Ez a legalja. Pláne egy ilyen kritikán aluli dolog kapcsán mint az Alkonyat, de ez már más kérdés.

    Ahhoz pedig, hogy az ember megtudja állapítani, hogy ennek a lánynak kb. élete nincsen, ahhoz nem kell pszichológusnak lenni. Bár lehet tévedek.

  15. Délután belenéztem a videóba és mikor valamikor még az elején vinnyogott valami idióta hangon, kikapcsoltam. Fél perc múlva bejön anyám kinyitja az ablakomat és azt hittem valami baj van. Kiderült, hogy a vinnyogásra azt hitte, a kutyáink kinyírták a szomszéd ölebét, vagy valami más állatot.

    Ez valami hihetetlen szánalmas.

  16. Gonoszság ilyennel viccelődni, de felvetődött bennem, hogy az emberiség egyetlen esélye, hogy az egész film elég nagy hatást fog gyakorolni rá egy gyors szívinfarktushoz…
    De most komolyan, vegyék el tőle azt a kamerát! Vajon ő ezt visszanézi? Nincsenek jó ízlésű ismerősei akik megkocogtatnák a vállát, hogy ez talán túlzás? Nem olvassa el a kommenteket? argh..

  17. Elvinném a lányt az Engedj be! “vámpírfilmre” lefilmezni a reakcióit, valószínűleg úgy nézne ki utána mint akit másfél órára 4G-vel a székbe passzíroznak. Sőt megtenném ezt a szívességet az összes Alkonyt/Új Hold rajongónak terápiás céllal a Tb-re terhelve a jegyek árát.

    Minden srácnak ajánlom, aki barátnője mellett kénytelen megnézni a régi és új filmet, bosszulja meg azzal, hogy elviszi párját az Engedj be! mozira, garantáltan kijózanító élmény.

  18. én akkor tudok igazán berágni ezekre az egomán videókra, amikor keresek vmit és véletlenül belefutok egybe.
    mondjuk az obamagirl legalább jól nézki!:)

  19. romlik a szinvonal, kb 40-50 evvel ezelott a beatles-t is igy fogadtak, de a beatles legalabb szinvonalas volt (mitobb, minden idok legaszabb bandaja), most meg mar erre is tomeghiszti van… a fold bolygon elunk, de van egy olyan erzesem, hogy nem mindenki a foldon szuletett :D

  20. Ezzel az a baj, hogy egy ilyen jó oldalra is kikerül mint hír. Pedig semmi hírértéke.

  21. Megnéztem ezt a másik videót is…. felvágom az ereimet, és kiugrok az ablakon.

  22. Ez a második video is kész, hát én nem hiszem el hogy az isten ilyen szűkmarkúan méri egyeseknek az észt, de a videók (és az ottani kommentek pl. “I reacted the SAME way” etc.) önmagukért beszélnek…

  23. Szörnyű!!!! Én hol csinálnék ilyen hülyét magamból mindenki előtt.A csaj tisztára úgy viselkedik mintha négyszeres orgazmusa lett volna zsinórba egymás után:D
    Egek bele se merek gondolni mi volt az első film vetítésénél a moziba és mi lesz most hogyha egy trailer-től már ennyire elmegy.
    Én is volt már hogy egy trailer nagyon bejött és sokszor megnéztem de azért nem vesztettem el tőle a józan eszem:D

  24. most komolyan? ilyen zombik élnek a Földön?
    de tényleg, KOMOLYAN????? nem csoda hogy idáig süllyedt a világ, ha tele van ilyen sok id…tával

  25. Én is ilyen leszek majd ha a TRANSFORMERS 2 nézem majd, ha valakit érdekel majd felrakom a tube-ra,

    CLIO “mert ha a főszereplőcsávó jól néz ki, akkor én vagyok az Élien.”

    Az én munkatársamnak bejön a föszereplő aki egyébként úgy nézki mintha Elvis 20 évesen halt volna meg, és elő mászott volna.

    Szerintem nem gáz hogy így néz ki a csaj, de ő nemtől és országtól függetlenül közveszélyes, és alacsony értelmű. Mentálhigéniai kezelésre szorul.

    És sajnos a legtöbb csaj aki mondjuk éppen singli és megnézi a filmet az majd egy ilyen vérszegény ‘pasiban’ foglya látni az igazit.
    És ha minden igaz már íródik a 4. könyv is

  26. Here we go again. A szánalom az, hogy én erre emlékszem tavalyról. beégett a memóriámba. ÁÁÁH. Ez az első film alatt csoda, hogy nem kapott szívrohamot.

  27. Tortúrát láttátok/olvastátok?mert sztem az ilyenekből lesznek az Annie Wilksek.és mondjon bárki bármit, az, h legalább van valami öröm az életében, ha már ilyen szar lapokat kapott, nem teszi őt kevésbé szánalmassá.lehet rajongani dolgokért, nincs azzal semmi gond, de emberi méltóság is van a világon.

  28. Ez a lány szégyen a rajongók táborára nézve. Én olvastam a könyveket és láttam a filmet de ez a csaj… Hát nincsen rá szó. Nem találok szavakat de remélem senki sem a látottak alapján ítéli meg a többi rajongót, mert elég nagy baj lenne…

  29. Apám…belegondoltatok mennyi ilyen ember ül így otthon és szövögeti az álmot magáról, hogy megszerzi álmai pasiját? Ez is szerintem valami lerobbant lakókocsiban ül (épphogy befér) és az összes falon a Twilight posztere van. És akkor csodálkoznak mennyi öngyilkosság van Amerikában. Ezek mind agyonlövik magukat, amikor a bálványuk összejön valakivel. Ezt a csajt is lazán elképzelem, ahogy szerencsétlennek a suliban rágót dobtak a hajába meg beleköptek a szendvicsébe.

  30. Én láttam és olvastam is a Tortúrát, szal egyetértek. XD Lehet egyszer elkapja és magával viszi valahova Stephanie Meyer-t ez a gyökér. XD

  31. Az ilyen “embereket” a legjobb végignézni egy filmben ahogy szétkaszabolják azt a tenyérbemászó képét!
    Én szívesen megnézném a video végén ahogy egy csákányt állítanak a fejébe!!!
    bocs ha morbid voltam!

  32. h komolyan nem hiszem el hogy ilyen van. Miután hülyét csinál magából és felrakja az internetre még neki áll feljebb hogy ne fikázd ha nem tetszik (a videó elején azt magyarázza ha jól értettem)

    Egyébként meg tipikus példája az elkényelmesedett akaratgyenge csajoknak. Tutira nincsen(és szerintem a látottak alapján nem is volt) párkapcsolata és szexuális élete. DE szeretne magánbak egy tökéletes jópasit (persze azt nem veszi észre hogy ha pasit akar akkor azért tenni is kéne valamit…pl futni heti 3szor).

    Meg sztár is szeretne lenni de ahhoz lusta hogy színészetet/éneklést tanuljon . Így marad a legkönnyebb út, egy székből osztja az észt és azt hiszi ő az ász.

    Nem fogja semmire se vinni az életben. Fejemet teszem rá.

  33. Az a vicces, h a reakcióból arra következtetek, h a könyveket még véletlenül sem olvasta. De akkor, h lehet biggest fan ever?:D

  34. Szerintem a harmadik rész bemutatójánál már szívrohamot fog kapni, ami méretét tekintve nem is valószínűtlen.
    Letagadnám, ha ismerném…

  35. Ez a csaj szánalmas, ahogy van – mondom ezt, mint Twilight-saga rajongó – , de ahogy elnézem, megrendezett az egész…ennyire hülye nem lehet valaki magától:P

    human, raksz fel majd olyan cikket is, amiben valami érdemi infó lesz a filmről, vagy kizárólag a lejáratása a cél?:)

  36. adamson: hm? a trailer volt az utolsó nagyobb hír, kitettem még aznap amikor netre került.

  37. Annyira szeretnék értelmesen reagálni a látottakra, de akárhogy erölködöm, nem tudok mit mondani. Egyszerűen nem akarom elhinni. Nem is tudtam végignézni, ahogy az előzőt sem.

  38. mi az h “Látjátok, nem csak a tinik vesztik el a fejüket, ez a csaj 22 éves. “?

    most akkor ez elvileg egy bizonyíték arra h ezt a filmet nem csak a tinik szeretik?meg h nem gáz?mert ha igen akkor itt nagy bajok vannak…

  39. human: nem tudom, te vagy a filmbuzi:) Én minden 3-4. nap találok néhány forgatási képet vagy valami hírt a forgatásról vagy a premier csúsztatásáról…

  40. donkey:
    szeretem ha valaki a saját hülyeségét bizonygatja a kommentjeivel:)
    Miért indulsz ki abból, hogy ha neked nem tetszik, akkor senki másnak nem tetszhet?
    Rengeteg rajongója van, és még több olyan ember, aki még nem látta a filmeket. Ennek az oldalnak a célja az, hogy bemutassa őket, nem kell, hogy teljesen objektíven tegye ezt, de az sem normális, hogy már a szerkesztők sem csinálnak semmi mást, csak próbálják lehúzni a filmet.
    Az ilyen okos kommentelőkről, mint Te, ne is beszéljünk.
    Mindenki elmondhatja a véleményét, el is olvassuk, de ne legyen már ebből divat, hogy egy filmet addig fikáztok, amíg mindenkinek el nem veszitek a kedvét tőle:)

  41. [A SKIZÓ SRÁC MAGÁNAK VÁLASZOL, LOL, EZ MENNYIRE GÁZ? – a zerk]

    adamson24: egyetértek veled.
    A vicc az, hogy itt mindenki az idegbeteg, szánalmas, vérmes rajongókról beszél, miközben észre sem veszik, hogy ők meg idegbeteg, szánalmas, vérmes fikázókká váltak, akik egy fokkal nem jobbak, mint azok, akiket fikáznak:D

  42. ha látok egy filmet (mert sajnos az alkonyatot láttam)ami mentes mindenféle igényességtől és teljesen színvonaltalan OBJEKTÍVE, akkor nem szeretném azt látni h akik ezt a förmedvényt megcsinálták ebből szépen meggazdagodjanak és büszkék legyenek magukra,mert egy ilyen film és főleg egy ilyen könyv nem kell h ok legyen a büszkeségre inkább szégyenkezni illene miatt.

  43. jajjmár ez a hiszti…kezd tele lenni a padlás ezekkel az agyonpromózott filmekkel/könyvekkel. a videó…hagyjuk, szomorú, hogy valaki ennyire hatása alá kerüljön valaminek. a Potterről is ezt gondolom. ez már nem egy egészséges dolog. (plusz hülyeség, hogy ezek az olvasásra szoktatnak, mert oké, hogy ezeknek az összes kötetét elolvassák, de egy Fekete várost már nem…nokomment.)

  44. Igazad van cathy teljes mértékben. Szép dolog az olvasás, de értékes könyveket is kellene néha forgatni, mert ezek a trendi regények sok mindent nem adnak értékben, ami hiányzik a mai fiataloknak.

  45. ez igaz csakhogy a mai fiatalok már nem igazán szeretnek olvasni !! Sajnos.. és inkább örülhetnénk hogy olvasnak egyáltalán valamit! De amúgy azért van abban igazság amit mondtatok!

  46. omg!!!!!nem hiszem el h ilyen pszicho lesz v-ki egy filmtől!!én még életemben nem láttam ilyet de asszem soha nem felejtem el.nem akarok gonosz lenni de az biztos h be kéne zárni v-mi jó szanatóriumba!!!még mindig sokk hatása alatt állok..

  47. @64
    Regen sem volt tul sok konyvrajongo ember, max aki olvasott, az meg tobbet olvasott. Ne mond nekem, h atlagprolijoska 30 evvel ezelott kezebe vett vmi konyvet..

  48. Kellene már neki egy ****, beáldozhatná magát Angliában valaki, a közjó érdekében. :-))

    (**** helyére több szó is behelyettesíthető :-D )

  49. tegye a szívére a kezét, aki nem csapná agyon, ha a moziban, bármelyik filmnél, egy arc ehhez hasonló műsort nyomna az előtte levő széken. ez nem elvkérdés, kötelesség! :D
    bár szerintem engem jobban lekötne ez a “tragikomédia” élőben, mint maga a twilight :D

  50. mchn:
    attól még nem lesz valaki általánosan művelt, hogy sztárolt könyveket fal. régebben bizony sokkal többen olvastak, lehet, hogy nem sokat, de igényesebbeket, az biztos. a prolijóskázás, meg biztos nagyon menő, de szerintem egy ilyen átlagprolijóska régen és ma is olyan könyveket ismer, amihez te szagolni sem tudnál, már bocs.

  51. lehet fikazni meg minden, a csaj szanalmas, viszont a konyvek aszak. en olvastam mind a 4et angolul, nem bantam meg.

    amugymeg a magyar atlagjuzertol senki nem var semmit, 90es iqval sajnos nehez megerteni barmit is

  52. OMG THOSE ARE FUCKING SG WOLWES OMG OMG !!! AND JASPER OH MY GOD OH MY GOD HE SAD GRRR WAUUU OMG OMG !!
    CHRIS WEITZ YOU ARE A FUCKING GENIOUS OMG!

    Ez a csaj kibecseszett ostoba. Háromszor végignézi a rohadt trailert közben háromszor szívinfarktust is kap. Ez már extrabeteg. Tutti, hogy csak megjátssza ennyire ostoba nem lehet valaki.

  53. Ez tényleg nagyon gáz. Én nem mennék bele, hogy mennyire jó vagy nem jó a könyv vagy a film, de mindenképpen riasztó látni, hogy valaki ennyire nagyon életszerűnek tartja a képzelet szüleményét mint ez a csaj. Az ilyenek lesznek azok akik később megölik a rajongásuk tárgyát. (Dimebag Darrellt a Panterából a szinpadon ölték meg. 3 lövést kapott a fejébe)

  54. ez még mindig beteg… a felétől már nem bírtam nézni. Szerintem csak egy ostoba liba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.