Ne hagyjátok ki a District 9 weboldalát!

Az alienek közöttünk vannak. Ez a blog humánoknak készült, ha alient lát jelentse a legközelebbi blogfelügyeleti szervnél. A film eddig is rendelkezett viral site-tal, ellenben most hagyományos oldalt kapott. A District 9 trailert ugye senki nem hagyta ki?>

Vigyázzatok, fullscreen alapból és zajong, aztán beúszik a Solaris csodálatos zenéje.

human
írta
2009. 06. 12. 03:25
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Ne hagyjátok ki a District 9 weboldalát!” bejegyzéshez

 1. Sztem eddig a legrészletesebben kidolgozott kezdőlap.. kis részleteket lehet kivenni belőle, amiket eddig nem tudtam: South African Railways, egy töltött Minigun ott álldogál magbana kocsikkal szemben, minden eshetőségre… District 2 tábla egy másik irányban, rajta valami szoborféle… engem most győzött meg a honlap arról, hogy meg kell nézni.

 2. Magyarország miért nem szerepel a megjelenési dátumok között a honlapon? Mikor lesz nálunk biztosan?

 3. Hazai bemutató dátumot én se találtam:( Lehet itthon csak DVD-re szánják?
  Oldal szép lett.
  (pssz…human meg ne tudja, hogy itt jártam:)

 4. Most jöttem rá, hogy honnan volt olyan ismerős az a csótány cucc anno a trailerben. Tiszta xar ggothua soldier a Xombieből.

 5. Fasza az a terepjáró, olyan kéne nekem is, nem akadnék el az építkezésen. :)
  A filmet várjuk, nagyon érdekes lesz!

 6. Nagyon büntet a site, főleg a linkek alul, van egy blogja az alieneknek, szépen megoldották a translate funkciókat.

  Ez a fajta marketing az ami magyarorszégon nem fog megjelenni a következő 5 évben. Talán mert túl imba, vagy mi vagyunk igénytelenek.

 7. NBZ:Maúnika és josi baráton vegetáló embereknek ezt nem lehetne így reklámozni.Ha felfogná is pár véglény elkezdene pánikolni hogy “lejütt a zúr a zégbül”.
  Én tartok tőle hogy a film egy amerika mázos becsüljük meg szegény bevándorlókat film lesz.Amerika a lehetőségek hazája .

 8. Utánanéztem kicsit a District 9-nek.
  Két viral site-ot szeretnék megemlíteni. Az egyik a trailer végén is látható d-9.com, a másik pedig az mnuspreadslies.com. Az elsőben, ha ügyeskedsz és navigálsz, megtudhatsz pár dolgot. A film szerint az MNU (Multi-National United) egy marha nagy cég, ami az 1989 április 14-én Johannesburg fölött leszálló idegenek kezelését átveszi. Ergó a nem-emberek már itt vannak. (Mindenhol “etikai okok” miatt (imádom a viral site-okat) nem-embereknek (non-human) hívják az idegeneket.)
  A másik az mnuspreadslies.com, ahol egy Christopher nevű arc álblogját olvasgathatjuk. Mint kiderül, ő az az idegen, akit a trailerben kikérdeznek. Meg van valami Wikus nevű arc, akin kísérleteztek, és ez a Christopher próbál egy ellenállást szervezni…

  Kábé ennyit sikerült megtudni a filmről. Látszólag nem arról fog szólni a dolog, hogy szegény idegeneket elnyomják, hanem arról, hogy Wikus próbál bejutni District 9-be Christopherhez, miközben az MNU ügynökei üldözik.

  Egyelőre várós, de ha lelkizés lesz a film lényege, főbe lövöm magam…

  Ja, igen! Kis meglepi:
  http://www.youtube.com/watch?v=iNReejO7Zu8
  2005-ös rövidfilm, a rendező azonos a D-9 -ével. Körülbelül ez volt az alapja ennek a filmnek. Majdnem ugyanazt láthatjuk benne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.