Röviden: Akira, Wanted 2, The Fox

Azzal kezdeném, hogy a DiCaprio producálásával tervbe vett Akira filmet lefújták. Huhh, jobb hír lenne, ha a Cowboy Bebop-ról érkezett volna hasonló, de már ez is valami. A GitS élőszereplősre én kíváncsi vagyok amúgy, bár még mindig nem értem, hogy miért nem merik a Neuromancert, a hazai anyagot rábízni valami tökös rendezőre. Legalább 3-4 név van aki kultfilmet tudna belőle csinálni. Na mindegy, ebből offolás lesz gondolom.

A másik, hogy a Wanted 2-t még idén kezdené forgatni Bekmambetov. Egy orosz lapnak nyilatkozta, hogy már júliusban elkezdik az előkészületeket, a tényleges forgatás meg valamikor koraősszel/télen.

Harmadszor meg: bevetették a Fox-ot Berlinben. Szinte semmi ruhában, melltartó nélkül. Az utcán 10 szebb nő van meg kidobnátok az ágyból, tudjuk, olyan magas a léc nálatok, hogy egy Megan Foxnak esélye sincs átugrani, tökmindegy (bár ez a ruha szerintem sem a legelőnyösebb). A Transformersig már csak 9, azaz kilenc nap!

80 hozzászólás a “Röviden: Akira, Wanted 2, The Fox” bejegyzéshez

 1. Megan FOx egy istennő – lenne, ha a bütykös hüvelykujját feledni tudnám…

 2. Az utcán 10 szebb nő van meg kidobnám az ágyból, tudom, olyan magas a léc nálam, hogy egy Megan Foxnak esélye sincs átugrani. :)
  Amúgy jó csaj, a ruha is menő rajta szerintem.

  Wanted 2 meg várós.

 3. én azért kíváncsi lettem volna, hmit hoznak ki az akirából… fox meg am jó csaj, ezen a képen pont nem, de a 2.on ütős. csak az a cipő igenocsmány

 4. Wanted 2 moziban nézős lesz ha kijön, jó kis popcorn movie volt tavaly. Akiráról nemtok semmit, így ez most nem fáj. Fox képéről meg csak annyit: úgy mégis milyen magas ez a lány? Mert nekem is feltűnt a brutál cipő, főleg, hogy milyen királyság lehet benne járni. De aztán rájöttem, hogy ez azért kell mert a két pasi mellett törpe lenne és az nem venné jól ki magát a képeken.

 5. 1. Neuromancer trilógiát én is várnám, nem kicsit…
  2. Wanted 2 várós, de nem annyira.
  3. nekem ezen a képen jön be eddig a legjobban Megan Fox :)

 6. Ugyan már…nehogy már azt mondja valaki,hogy annyira zavaró ez a hüvelykujj M.Foxnál…mert ez már a kákában a csomót keres klasszikus esete…bárkibe bele lehet kötni.

 7. Én továbbra is imádom Fox kisasszonyt. Ezeken a képeken is jól néz ki (korábban kérdezte valaki: 1,65 “magas”).

 8. Igy van, a magyar csajok szebbek egyrészt, másrészt ez a csaj olcsó, nem (lesz) egy díva.
  a tf2 nézős lesz.

 9. 165? hm többnek gondoltam, de legalább arányos. nekem inkább a hajviselettel van itt gondom mint a cuccossal. am azt olvastam h rebesgetik hogy ő lesz buffy XD

 10. Jajj, már itt a TF2? Nem is néztem a naptárt, hiába, vizsgaidőszak elveszi másokról a figyelmet. Szerintem sem a legtökéletesebb Fox kisasszony, de mégis van benne egy szexi kisugárzás, bár az első képen olyan a szeme mint Paris-nak.
  Anime feldolgozást a népnek! Legyen minden olyan jó mint a DragonBall!

 11. Itt nem a kidobnátok az ágyból a lényeg, hanem az, hogy szubjektivitás meg relativitás ide vagy oda ez a nő csinos és dekoratív, jól meg tudják csinálni a sminkesek és a többi szakember akinek ez a dolga, bájos az arca is, NODE kurvarondán és irgalmatlanul hányingerkeltően GEBE, van vagy 44 kiló és tényleg lehet az utcán egy óra alatt vagy 10 ilyen kaliberűt, vagy 10 sokkal mutatósabb nőt is találni.

  Ettől függetlenül szeretem mint színésznő félreértés ne essék:)

 12. A transformers 2-re már az első film okán is mennek majd a moziba, nem kellett volna még ezt a kurvát is beállítani ide ebben a pózban. Meg jó rondák a lábai ezen a képen. Kéne rá kis fotosop… :D Ennyit a bulvárról.

 13. Szerintem meg iszonyat dögös, nem gebe, és nagyon komoly szexuális kisugárzása van. Nem tökéletes, de ahogy a kolléga említette nagyon “ontopik”. XD

  Ez a ruha meg nekem nagyon bejön, de hallottam már ellen véleményt is. :)

  Akinek meg ellenvetése lenne a képek láttán az nézze meg az Esquire videót, az nagyon üt.

  A lényeg pedig, h el lehet vele adni a filmet, bár nálam a látvány miatt am is nézős lenne, mint ahogy a Wanted 2 is az lesz.

 14. Szőrös hónaljjak jobban tetszene nekem.

  “Ettől függetlenül szeretem mint színésznő”

  Messze van ez a leányzó még attól, hogy színésznőnek nevezzék.

  Hajrá Transformers.Nagy, bada-bumm.XD

 15. Szőrös hónaljjal jobban tetszene nekem.

  “Ettől függetlenül szeretem mint színésznő”

  Messze van ez a leányzó még attól, hogy színésznőnek nevezzék.

  Hajrá Transformers.Nagy bada-bumm.XD

 16. Megan Fox az igen előnytelen ruha, a még előnytelenebb haj és a kifejezetten ocsmány cipő ellenére is brutálmetál jól néz ki, ergo valamit nagyon tud… :)

 17. szerintem Megan kibebaszott szép csaj és pont /az hogy milyen színésznő az mar egy másik téma – DE az hogy jó csaj az biztos/

 18. Megan Fox rulz, e tény, ezen semmi sem változtat :-)

  A Wanted 2 fogatása előtt remélem valaki elolvassa már a képregényt, és úgy kezdenek neki a forgatásnak,vagy reboot-olnak

 19. nem dobnánk mi ki, csak már annyit mutogatod a csajt, hogy unjuk itt
  egy hete DelukzS-nak igaza volt: tényleg minden hírt megjelentetsz a róla

 20. Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem nem király a csaj annyira. Legalábbis ezeken a képeken.

 21. nemtom kinek olyan magas a léce, akire gondolsz, de nálam a toplistán van, már az első részben is jó volt, de amikor a starwars-pólóban mutogatta magát, engem teljesen megvett a csaj :P

 22. Fox kisasszony elmenne egy Kleopátra filmben főszereplőnek az bizta… dehát hollywood az hollywood. Amúgy a Transformers-re már nagyon pörögnék… vesézgetném a CG-ket… na mind1. 9…8…7…

 23. XD:

  Nem azt írtam, hogy hatalmas tehetség…

  Azt írtam, hogy a filmben nem azt lesem, hogy hogy mutat, hanem azt, hogy hogyan játszik és elfogadható-élvezhető-e a karakteralkotása…

 24. Én megdönteném szívesen M. Fox-ot, de a 10 másik különb utcai lányt is, ennyi. TF2, már csak kilenc nap, ki is ment a fejemből :-P moziban ott leszünk!
  Wanted2 nem érdekel, első se tetszett.
  Akira + további anime feldolgozások ellensége nem vagyok, ha jó kezekbe kerül (lsd: nem McG meg Strauss tesók stb.) pl: egy R. Scottal vagy J. Cameronnal megnézném. Bár olyan szempontból nem tudom mi értelme van, hogy rajzfilm helyett majd filmen láthatjuk ugyanazt a sztorit?! Ha meg más akkor, mi értelme Akira vagy GitS stb. filmnek?! Szóval a fene tudja.

 25. nekem nagyon bejön Fox:) de tényleg én nem tudok belekötni..igaz a” szépség az ami önmagáért tetszik” és ő az:)

  Nem tudjátok h a Wanted 2-ben Jouli lesz -e?

 26. A loboncos vadócos Fox azért jobban bejön, mint a díva Fox, de dugnám itt is:) Akirá-ban megnéztem volna a CGI-t , Capriot leszarom, mindegy. Jó Bebop-hoz karakterek kellenének, de nem lesznek, a Bibliában sem hiszek, akkor ebben… Wanted se érdekell.

 27. egy egy szimpla “blokkolnám”, “dugnám”, vagy “na ezt meg ki dughatja” szerintem egyszerűbbé tenné a kommentek átnyálazását, és akkor hátha választ lehetne kapni olyan fontos kérdésekre is például hogy :
  hol és meddig lehetne majd megnézni a Transformers 2-t eredeti nyelven, és hogy szokott-e az ilyen vetítéseken felirat lenni a filmen? mer magyarul valahogy nem adja a moziban nézés, pedig ott lenne kötelező. szóval?

  Amúgy a Neuromancer sokáig Chris Cunningham “projektje” lett volna ami aztán azóta meg is hiúsult, bár ő tuti komoly dolgot tudott volna kihozni belőle.

 28. A barátnőmnek ugyanilyen vékony lábszára van, és ő farmernadrággal rejtegeti…

 29. Már nem azért, de nem pont itt a Filmbuzin folt fent, hogy Megan nagysasszont milyen CGI módszerekkel szépítik a Trans2-re?? Az első részben kibaszott szép volt, de az is csak egy csomó elő és utómunka után… szerintem sokkal szebb és OKOSABB nők vannak a szakmában, de nyilván azért az ágyamból nem rugnám ki :D Mondjuk ez a haj és a Monroe (?) tetkó az alkarján igen ocsmány!!

 30. azt állítani, hogy legtöbben kidobnák az ágyukból ahelyett hogy szétkúrnák az agyát, meglehetősen butaság

 31. @unleo: Nem találkoztam még emberrel aki első nekifutásra helyesen írta volna le a nickemet:)

  Ez a haj és ez a fej szerintem kifejezetten előnytelen a csajon. Az alapból olyan 6.5/7-es átlagot most egy 3-asra módosítanám, de tudjuk, hogy tud sokkal jobban is kinézni. Viszont, ahogy már páran előttem szóltak erről, jó lenne lassan mint színésznőt, és nem mint testet megismerni.

  Wanted-en sírtam a kíntól, kíváncsi vagyok a második mennyire lesz fájdalmas. A TF2-t viszont várjuk. ne kérdezzétek miért. Egyszerűen csak kedvem lesz megnézni, érzem.

 32. Na most olvastam a kommenteket. Hát, mindenkinek szive joga de azé ilyenek, h olcsó meg gusztustalan gebe meg hasonlok.. :D

  Akkor nézzetek meg az elsö részt amikor kiszall a kocsibol és otthagyja a srácot – majd ugye megszolal a rádió.. :)
  Hát ott lehet latni aztan, h milyen alakja is van.

 33. “Bekmambetov inkabb a Hajnali orseggel foglalkozzon mint a wanted2vel.”

  Támogatom!

 34. Megant úgy befognám az aktmodellemnek…megrajzolnám, megfesteném, utána pedig…hmm :)

 35. Én nem h nem dobnám ki Megant,de nem engedném sehova tőlem 1 méternél messzebb :(,a sok beképzelt majom,aki meg kihajitaná,az meg tuti buzi.

 36. a filmről is írjunk, ne csak blokkoljunk…:)

  Ha minden jól megy már a héten látom – IMAX-ban.

  “MPORTANT INFORMATION

  We have just learnt that the IMAX prints of TRANSFORMERS 2 will ship from the USA on the 16th and arrive in the UK on the 18th JUNE. We believe we can meet these 11th hour deadlines and be ready for the 2.20pm show on the 19th June. ”

  Fingerscross!

  Nem tudom mennyire lehet vendégkritikát – felcsigázót – írni spoilerek nélkül, de az IMAX élményt szívesen megosztanám veletek.
  (Bármennyire is sajnálom, hogy csak írásban.)

  Ha human rábólint, írok egyet.

 37. Basszus, szerintem már túlzás ez a marketing. Ezt a gyakorlatilag pucér Megan Foxot teljesen felesleges volt bedobni

 38. Én csak azt szeretném mondani. Nagyon is JÓL TETTÉK bevetették Megan-t engem lebombázott <3.

 39. Nőből vagyok, másképp nézem meg a nőket(igen, aki szép azt megnézem és nem vagyok leszboszi:D) de Megannak a szemén és a kisugárzásán kívül más nem igazán jött át:D picit üresnek tűnik..színészi játékát illetően..
  TF2-t meg tuti úgy nézem meg, mint az elsőt. Áll a padlón, no pislogás..sztori nem hiszem, h el fog vinni, de látványra..nemkicsit jött át az, amit eddig láttam.

 40. jó nő, bár a 2. képen úgy néz ki mintha a panoptikumban lenne. :)

  Akirát én sem bánom h cancelt kapott, de én azért egy jó Bebopot megnéznék, talán jobban is mint a GitSt, hiszen arra ott lesz majd most a Willises film. :)

 41. isten…ugy csináltok, mintha nem lenne más nő a világon. Egy tehetségtelen hülye p…a ez a Megan. Ezzel a névvel, jobb menne pornószinésznek.

 42. fu, mar egy hete azon gondolkozok, hogy remelem keszitik mar a Wanted2-t, erre itt a hir :) Wanted egy tok jo forgatokonyvvel es latvannyal rendelkezo film volt, de kellokeppen is volt agyatlan, az ilyen nem gyakori, meg kell becsulni :)

  megan fox mar lassan irrital, nem tetszik, jaj, es viccesek az ilyen “aki nem dugna, az buzi” kijelentesek, persze :)

  Akira film erdekes lehetett volna, mind1, bebop meg egyetlen anime, ami nekem is tetszik nagyon, kivancsi leszek a filmre

 43. azokat utálom akiknek nem megalapozottan más a véleménye, csak puffognak. mint most ti, kedves törölt kommentelők. Például itt is, egy velem ellentétes vélemény sincs fenn, ugye, gondolkozás is megy? (a személyeskedés amit kitöröltem az nem ellentétes vélemény, az az ellentétes, hogy pl valaki megnézné a Cowboy bebop filmet mert akármi)

  Mellesleg tényleg nem kell olvasni a filmbuzit (itt nem védekezhettek azzal, hogy van winnie más írónak, mert nincs), aztán kommentben ríni, hogy de szar, egyszerűen ne kínozzátok magatokat.

 44. HMM még mindig nem kaptam választ ..Angelina játszik a wanted 2-be ?? vagy végérvényesen kiírták azzala szég golyóval az 1-ben?:)

 45. “Angelina játszik a wanted 2-be ?? ”

  még az imdb-n sincs infó, nem lehet tudni… de elég furcsa lenne, ha abban is felbukkana, nem?

 46. Sprawl trilógia nagyon odabaxna. És mennyire durván meglehetne csinálni, hogy egyes jelenetek mindháromban benne lennének más és más nézőpontból. Ezzel nagyon felspannoltál human :))

  Amúgy Akirát sajnálom, mert ha a film nem is lett volna jó, arra szerintem mindenképp jó lett volna, hogy az eredetit picit több ember megismerje általa. Mert nagy klasszikus. Amúgy Cowboy Bebop lesz élőszereplős? Nem is hallottam róla és megmondom őszntén fogalmam nincs ezt hogyan lehetne kivitelezni. Annak tényleg nem örülnék.

 47. dwg: nem is kene hogy szoba alljon velem; amire ez a no valo ahhoz nem kell beszelni. Jol nez ki ez teny, de tehetsegtelen ostoba picsa.

 48. Nekem nem tetszik Fox. Jó nő, jó alakja van, de valahogy nem nőies. Na meg a keze nagyon csúnya. A legelső kommentben Hispan07-el kell egyetértsek.

 49. BoNo: Egy színésznő arra való, hogy nézd, nem filozófiai eszmefuttatásokat kell folytatni vele, de mondjuk nem tudom miből gondolod, hogy annyira buta lenne.
  Nekem az sem tűnt fel, h béna színésznő…inkább ez a sijja lö böff zavart a Tranformersben.

 50. Cameron:
  Bekmambetov azt mondja hogy visszatér A.J., de gondolom még nem egyeztek meg vele.

 51. “Az utcán 10 szebb nő van meg kidobnátok az ágyból, tudjuk, olyan magas a léc nálatok, hogy egy Megan Foxnak esélye sincs átugrani”
  ejj bezzeg most mindenki isteníti Fox-ot mert human elmondta az igazságot,ejnyebejnye

 52. Sájá igen is aranyos:D legalábbis neki a fox baba összejött szal tudhat valamit:D

 53. Azureus: olvasdmár már el a kommenteket az ilyen kinyilatkoztatás előtt, könyörgöm, mert ez gáz amit művelsz.

 54. Bekmambetovnak kár volt Hollywoodba menni sztem. Jó, a Wanted se volt rossz film annyira, de az Éjjeli őrségben messze több fílig volt. Csak csapjanak mellé vmi normálisabb forgatókönyvírót, meg egy kis pénzt, és dolgozzon csak oroszban.

 55. hagyjuk már ez a Fox jó nő-e vagy sem.
  ki nem szarja le?
  de most komolyan:)
  ízlések és pofonok.

  mindenki blokkolná. de itt nem is erről volt szó, hogy nem.

  shia gyerek meg jó arc: minimum annyira megosztó, mint DiCapriovolt anno (“nyálas, fújj, utálom, idegesítő” stb).

  Bekambetov meg jön a ‘9’ cuccal, ‘oszt majd meglátjuk ott mit alkotott.

 56. Az első 10 komment elolvasása után merészkedtem ilyen badarságot írni,de amúgy én is szeretlek Human ^^

 57. Wanted 2-re én is nagyon kíváncsi vagyok. Akirától félnék egy cseppet, hogy milyen film kerekedne belőle. Ez a csaj csak arra jó itt filmbuzin, hogy mindenki flameeljen vele. Ne basztassátok már szegény gebét.

  OFF
  Human csak olyan faszfej ember ne legyél, mint az a kretén Indexes, FS-os, PC GURU-s Hancu, mert egy világ omlik össze bennünk. Azt az embert az utcán vontatnám végig és meggyújtanám.
  ON

 58. Kéne az a ruha… ráhúznám páromra, beöltöznék az Optimus jelmezembe és…

 59. Én nagyon jót mulatok ezeken a vitákon és megnyilatkozásokon, ami a Megannal kapcsolatos topikokban folyik :D
  Hogy mekkora lavinát indít el ez a nő :D

 60. [továbbra is offtopik, ezért törölve. Az oldalról/íróról a véleményt levélben kell megfogalmazni, aki erre sem veszi a fáradtságot, ezt az egy kérést nem teljesíti, azt soha nem fogom komolyan venni – a zerk.]

 61. vagyis,láttom a srác,halál egyszerű képletét.
  Ezek az ő feszkói,gondolatai,örömei,az aktuális filmes történésekről.hirirás.
  egyben jó is,hogy valaki besüriti neked egy helyre.(nem te lapozol a web-en.)
  de a szentirását,véleményét,bevágott fotokról alkotott véleményéhez kell tartani magad.
  aki saját gondolatai felé is elmered,azt mint a féltékeny férj,kiirtja:))
  ennyi

 62. Megan Fox veszett jól néz ki ebben a göncben, leszámítva azt az ortopéd cipőt na meg, hogy akkora a térgykalácsa, mint egy lökhárító. Tarthatná rajta a ritikült:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.