24 hozzászólás a “A Brigatyk Olaszországban” bejegyzéshez

 1. Nagyon menő! És basszus, valóban, az augusztus messze van még. :( Pedig már úgy kérném a jegyet basszus…

 2. wow, jó ez a poszter, kicsit minimál, de jó.

  brian: a poszter alapján véled így? vagy összességében, trailerek stb.

 3. Miért, nem az a lényeg, hogy túljátsza? Ez egy iszonyat nagy arcoskodás lesz, legalábbis remélem, hogy nem fogják nagyon komolyan venni magukat, mert az már inkább szégyenteljes lenne. Megnéztem az eredeti filmet, de a trailerek alapján kétlem, hogy ugyanazt adná el még egyszer Tarantino, így nálam is nagyon várós. De Brad tuti, hogy direkt “játsza túl”. ;)

 4. Jobb szélen a fickó az kicsoda és honnan lehet ismerős? Nem rémlik a karakterposzterekről O.o

 5. MStipee
  az Til Schweiger, a zsenialis Far Cry-ban szerepelt ez a film elott a zsenialis Uwe Boll kezei alatt :)

 6. nagyon jó poszter! Pitt meg direkt játssza túl sztem, hisz ez egy Tarantino-film :-) azért milyen érzés lehet az eddigi “niemand” szerepekhez képest a sok német színésznek egy Tarantino-filmben játszani?! Biztos csak kicsit örültek :-)

 7. Nekem Eli Roth feje kicsit tenyérbemászó, de amúgy nagyon ott van a poszter, főleg Pitt feje.

 8. Til Schweiger hát én nem a far cry miatt emlékszem rá, inkább zsákutca, felpörgetve ami jó számomra :)
  Ez a poszter meg nagyon durva :D

 9. Hmmm, amikor már nincs más ötlet, akkor jól előrángatják a “gonoszgyilkosfasisztanácimocsadékállat legyilkolása büszke, bátor szövetségesek által mer az az igazságos” témát!!!Azon gondolkodom miért nem csinálnak filmet arról, hogyan ölik halomra a gonoszgyilkoskommunistamocsadékállatokat büszke, bátor honvédő Német hazafiak???:))
  Akkor most ezt a hozzászólást szerintem törölni fogja Human:-D

 10. de ember, te hol látod, hogy nem a szövetségesek szarságait fogja bemutatni ez a film? merthogy baromi brutálisnak és túljátszottnak tűnik ám ahhoz, hogy dicsfényt akarjon az amcsi katonákra húzni.

 11. Yakhead: tudod-e mi a film címe? Inglorius Bastards. mit is jelenthet ez a cím? ízlelgessük, a gyenge angol tudás is elég hozzá. ha a glorious dicsőséges jelent, akkor az inglorious ennek az ellentétét kb. sok minden lehet ebben a filmben, de hogy semmi dicsőséges szövetségesekről szóló nem lesz benne, az zicher. egyébként tudod ki az a Tarantino? láttál tőle filmet? úgy ismerted meg, mint aki a szokásos kliséken belül mozog? nekem az jön le, hogy vagy egy filmjét sem láttad, vagy kár volt megnézned azokat…

  “büszke, bátor honvédő Német hazafiak???:))”

  ez azért is lehetetlen, mert a háboró elején egyrészt szövetségesek voltak (Lengyelországot együtt támadták két oldalról), másrészt németország háborús agressziója robbantotta ki a második világháborút. az meg a történelem ismeretének teljes hiányára utal, hogy honvédő németektről beszélsz, holott a Barbarossa hadművelettel éppen a németek támadták meg a szovjeteket. vagy ha arra gondolsz, hogy a náci hatalom megroppantása érdekében a szövetésgesek és a szovejetek elfoglalták németországot is, akkor abban nagyobb szerepe volt a szövetségeseknek… és sem büszke, sem bátor nem volt már akkor a német seregek maradéke, kiszolgált veteránok, és szaros gyerekekből állt addigra a korábban a világ legjobbnak mondott hadserege.

  biztos sikk dolog egyébként szalonnácinak lenni… :)

 12. nem vagy valami tökös… :) ráadásul rossz ajtón kopogtatsz, nem az a bajom, hogy náci vagy, hanem hogy ostoba. :)

 13. Hmmm. Nem hinném, hogy náci vagyok (gondolom tisztában vagy az ideológiájával is:D). Inkább figyelmetlen és nem olvastam mélyebben utána ennek a filmnek:) Mondjuk azt sem írtam, hogy rossz lesz. Bár nemtudom, hogy moziban megéri-e majd megnéznem. Mondjuk a Kill Bill-re rááldoztam a pénzt, az viszont nagyon ütött moziban (meg utána DVD-n többször is:D)

 14. Egy erős b-film, semmi több. Tessék megnézni az eredetit Castellari rendezésében, meg kicsit utánaolvasni mindennek, az soha nem árthat. ;) Amúgy minél nagyobb patkány lesz ez a Pitt, én annál jobban fogom szeretni.:D

 15. Nem tudni,mit akar Tarantino bácsi,de nem lesz John Williams,és erős heró póz.
  Robert Richardson,viszont pakolhat bele erőt(operatőr)

  Nem szerint a háborús fricskákat,akik a látták,azt mondták,keveredik benne az vicces és a megható jelenet.

 16. 21.hez
  Nem szeretem a háborús fricskákat..

  Szerintem felvezeti buddy movie-nak(beszólások),majd a végén robban egy nagyon emberi háborús drámával.
  Dirty Dozen style?

 17. A poszter kapcsán nekem is feltűnt az UT hasonlóság, de ez még elhanyagolható, mert nem csak ők használhatnak vörös csíkot fehér alapon.
  Azonban az senkinek sem tűnik fel, hogy az eddigi karakterposztereknek nagyon fasza volt a hátterük meg minden nagyon brutálisan meg volt csinálva, és ez a poszter meg elrontja az egészet. Mivel a háttér egyáltalán nem illik a filmhez.
  Bőr szerkó, háború, korhű fegyverek, és mégis egy tükröződő fehér felületen sétálnak?
  Ha a sétálókon túlléptünk, és feljebb nézünk, akkor láthatjuk, hogy a betűtipus jó. A vörös folt szintén egész tűrhető, bár kb olyan wtf, mint a fehér talaj.
  Viszont a vörösbe belephotoshoppolt karakterek megint nagyon gagyik. Ez a tipikus mindent egymás fölé helyezünk PS-el című része a poszternek, nehogy valaki kimaradjon. Ezt sajnos csomószor eljátszák a készítők, lásd pl Transformers, vagy Iron Man poszter.
  Nekem valahogy az Ironman-nél meg a Transformers-nél is azok a poszterek tetszenek, ahol egyfajta minimal-ban csak egy fej van rajta, valami homogén háttérrel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.