Brr: KarateKid, Indy 5, Red Dawn, Inception, Robin Hood

Majdnem 200 millió dollárt vágtak Christopher Nolanhoz, hogy forgassa le az Inception-t így a Batman 3 előtt. Már tuti nem valami zsebscifi lesz ebből, hiába na, a tudományos fantasztikum éveit éljük. Idén kezdik majd a kétkezi munkát.

Bírom, hogy Shia msot körbejárt a Tf2 miatt, de persze másról is kérdezik, így elejt pár infót. Szóval Spielberg akarja az Indy 5-öt, annyira, hogy a fő történetet már ki is találta, neki lehet állni írni.

Már 3 szereplőt is is bejelntettek a készülő Red Dawn-remake kapcsán. Josh Peck (ő fogja azt alakítani akit anno Charlie Sheen), Adrianne Palicki (Tyra az FNL-ből) és Chris Hemsworth.

A Karate Kid–remake-hez meg felvettek egy új forgatókönyv írót, Steven Conradot, szal még az is lehet, hogy az eddig kiszivárgott baromságokat dobják.

Végül pedig Robin Hood szerepében Russel Crowe, meg lovagol.

18 hozzászólás a “Brr: KarateKid, Indy 5, Red Dawn, Inception, Robin Hood” bejegyzéshez

 1. Inception-t várom nagyon, annak ellenére hogy a sztorifoszlányok amiket eddig ismerek elég furák, Nolan olyan státuszban került az évek alatt, hogy vakon bízok a minőségben. Robin Hood nem nagyon érdekel, főleg hogy hallani, hogy Crowe és R.Scott nem is beszélnek egymással a forgatáson úgy összevesztek.

 2. Most nézem a szereplőgárdát Inceptionnál, plusz Nolan, tuti nem lesz B kategória.

  Indy 5? Kezd szenilis lenni Spielberg bácsi?

  Red Dawn remake? Hát mindenből pénzt kell csinálni, főleg azokból amik már egyszer csináltak. Alig várom már az Alien remakeet meg a Casablanca és Elfújtaaszelet.

  Karate Kid csak akkor érdekel, ha nem Will Smith porontya fog ugrálni.

  Robin Hood is Badass. Crow is Badass. = Double Badass!!!

 3. neee Indy 5-öt nee..a southparkos srácoknak már ígyis rémálmaik vannak mióta először megerőszakolták Indyt XD nemjóötlet..
  Inception viszont várós, a The Prestige is jó lett így két Batman között. Úgylátom Caine ebből sem maradhat ki :)

 4. Indy 5 jöhet, a 4 se volt rossz, Harrison Ford még mindig Indy így 70hez közeledve is. De azért várok egy jóval izmosabb forgatókönyvet.

  Inception-t is várom, Nolan előző Batman-ek között forgatott filmje is remek volt.

 5. Az Indy 5 várós, reméljük kicsit jobb lesz a sztori mint a 4-ben. Úgy értem maradjunk a földön…

 6. Brutál jó forgatókönyv kéne indynek. Meg mondjuk egy kis zsáner váltás. Pl:

  Ford bácsi amolyan Poirotosan ül egy szalonban és shia meg rohangál a nyomokért, aztán Ford pedig ott ülve összerakja a kirakóst. Paff…

  Karate Kiddel meg az a helyzet, hogy mindenképp nézős. Ha jó akkor ugye azért mert jó, ha nagyon rossz az meg a röhögés faktor miatt.

 7. az új Red Dawn-ban kik lesznek az ellenek? Az észak-koreaiak vagy az irániak? hollyood egy vicc bzmg

 8. Indy 5 felolem lehet, de ha csak nem hallok rola ellentetes dolgokat mint a 4rol, akkor jo nagy ivben kerulom el. Az utolso kereszteslovag maig ott az alltime top 100as listamon, de a 4 valami borzaszto volt.
  A Red Dawn remaket mondjuk nem ertem, rohadtul nem aktualis, meg amugy is minek, remelem jo nagyot buknak vele.

 9. INDY 4 SPOILEREK JELÖLÉS NÉLKÜL, de HUMAN MOST JELZI, HOGY AZOK

  Indi 5 jöhet, sok haverommal egyetértve talán az egyetlen régi klasszikus folytatás ami HANGULATILAG hozta az előző részeket az Indi 4, csak az alien beütés ne lett volna :-) + az űrhajó a végén már eléggé necces volt :-p szóval ha sztori ok lesz, akkor jöhet ezerrel.
  Nolan sci-fije nagyon várós, a szereposztás parádés, az egyik kedvencem is (újra) benne K. Watanabe + nem lepődnék meg ha az új Joker Joseph Gordon-Levitt lenne, ki köpött Ledger + Nolan szeret ismerős színészekkel dolgozni. DiCaprio meg számomra már garancia a minőségre, ki gondolta volna ezt 10 éve?!
  Többi nem nagyon érdekel, bár Robin Hood feldolgozás érdekes lehet, kíváncsi vagyok milyen irányba viszi Scott el a sztorit, valószínű eléggé realisztikus lesz :-)

 10. Remélem olyan lesz a Robin Hood mint a King Arthur. Rendező és a Főszereplő személye adott hozzá. szóval fingercross:)!

 11. egyedül az Indy 5 várós, rem vmi egyházi sztoriról fog szólni…

  SPOILER

  Eddig miden páratlan Indy arról szolt (Frigyláda, Szent gráll), remélem összerántanak egy jókis forgatókönyvet, mert a 4. rész X-akták beütése baromira nem jött át…
  Éshát reménykedem egy újabb trilógiában is… :D

 12. Indy 5 el van meszelve nálam azzal hogy Shia szerepel benne, ő az Indiana Jones filmek Jar Jar-ja számomra.
  Karate Kid érdektelen, Red Dawn csak azért volt nagyszám mert épp jó korban készült, ma kb. nem aktuális.
  A Nolan film meg a Crowe-os robin hood jöhet bármikor.

 13. Indy 5?
  Nee mááá
  Nah jó ez túlzás, ha nem lesz benne hűtőben átvészelt atomtámadás akkor 1nek elmehet.

 14. Red Dawn jó film volt a maga korában, de egy eget verő baromság maga az alapötlete. A mai korban meg egyértelműen csak nagyobb baromságot tudok belőle elképzelni. Amitől függetlenül még lehet jó kis mesemozi:).

 15. Szinte biztos vagyok benne, h az uj RobinH film nem lesz jobb mint a Costneres. De nagyon várom.

 16. Wizardus:A terroristák….vagy a kínaiak.
  Oroszország lejárt lemez (a hidegháborúnak már vége)Észak koreát meg nem tanácsos ingerelni a mostani pol.helyzetben.Irán meg mindenen felhúzza magát (még azon is ha ki merészeljük ejteni a nevét).
  Láttam a Red Dawn-t,elég gyengusz volt erre TÉNYLEG ráfér a remake.

 17. @17 az 1984-es alaptörténet röviden:

  SPOILEREKKEL

  az egyesült komcsi hatalmak lerohanják az utolsó “nagy, dicső, demokratikus” országot, az USA-t. Ezt pedig nem nézi jó szemmel néhány kisvárosi tini és gerillaharcot folytat ellenük (pl. 6-8 fős csapatban szétlőnek és megsemmisítenek egy komplett hadosztályt vagy 2-en lerohannak egy katonai bázist megölve cirka 100 ellenséges katonát)

  SPOILERVESZÉLY VÉGE

  Tehát az alapötlet a maga korában is túlzás volt, de hihető valamilyen szinten, mert az akkori Szovjetunionak és csatlósainak volt irdatlan hadereje és az USA még nem volt ennyire monopolhelyzetben. Ha most terroristák lesznek a filmben akik kitesznek egy több milliós megszálló inváziós hadsereget és több száz tankhadosztállyal valamint 5-6 repülőgép anyahajóval és nukleáris fegyverzettel lesznek felszerelve körberöhögöm a világot. Jelen pillanatban nem létezik olyan ország (na talán Kina, de ők ilyet a büdös életben nem kockáztatnának meg) aki egyáltalán fel vehetné a harcot az USA val és csatlósaival, nemhogy meg is szállják az anyaországukat. Ha pedig nem ragaszkodnak az alapötlethez, akkor nem lesz remake. Mert itt bizony invázió kell és utánna egy kis gerillaharc, mese nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.