Pár szó A Couple of Dicks-ről

Egyelőre annyi a lényeg, hogy Kevin Smith rendezi, bár nem ő írta. A főszereplő meg Bruce papa és Tracy Morgan. A poénok mellett lehet, hogy akció is lesz, mert lopott baseballkártyát próbálnak visszaszerezni, meg nőtmenteni, meg gengszterek mosott pénzével valami. Majd ahoyg halad előre a kampány megtudjuk bővebben a trailerből, egyelőre még forgatnak, ott a csapat.

A Couple of Dicks-forgatás

18 hozzászólás a “Pár szó A Couple of Dicks-ről” bejegyzéshez

 1. Régóta várom már Bruce papát valami jó kis filmben. Nekem már pont kezdett úgy tűnni mintha kezdene “kiöregedni” (mostanában nem nagyon láttam új filmjeit), de remélem lesznek még a jövőben nagy dobásai.

 2. Ideje lenne már Bruce papát kormányzónak megválasztani valami suttyó kis államban.

 3. azzal a kormányzóvá választással várnék pár évet, tényleg van még benne kraft, pár filmet tolhatna még, ahol ilyen badass figurát hoz. ez is várós, meg az a sci-fi is, amiben szerepel… és tényleg Stiffler kinézete van a faszinak Bruce bá mögött, de a másik képen úgy tűnik, mintha kopaszodna már. :)

 4. Remélem jó kis buddy-movie lesz belőle, mert az sajnos elég ritka mostanában.

 5. Az ott tuti Stifler illetve Sean William Scott a háttérben, szóval már csak ezért nézős a film, remélem nem csak 2 percet fog szerepelni. (nem is kopaszodik még csak 30vhány éves) Bruce bácsit meg ne tegyék be kormányzónak mert akkor nem színészkedhet :)

 6. Kevin Smith nek szerintem csak jó filmjei vannak. Gondoljunk csak Jay és Néma bob ra :D

 7. Brúsz fityisz és són will Szkott, együtt jöhetnek, biztos jólesz, egyikuk az akció, másikuk a humor. :) ez jó kombó!

 8. Kevin Smithnek is vannak azért gyenge filmjei.. Jay and Silent Bob Strike Back-kel is úgy vagyok, hogy jókat lehet röhögni rajta – vagyis lehetett, mert már vagy tízszer biztosan láttam.. -, de túl sok értéket nem nagyon hordoz magában.

 9. “nem is kopaszodik még csak 30vhány éves”

  hm, én pont 30 környékén kezdtem kopaszodni

 10. jah…mozibuzi.com :D

  egyébként nézzétek meg imdb-n, hogy az télleg són villiem szkott

 11. “hm, én pont 30 környékén kezdtem kopaszodni”

  aki meg nem kopaszodni kezd 30 körül, az őszül… mint én. :)

 12. Szerintem mindenki felismerte, de ha jól megnézitek, elv Bruce papa dublöre is ott ácsorog a háta mögöt,, mivel ugyan az a cucc van rajta és az is kopasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.