Zombieland-bemutató

A film teljesen az, amit a címből gondolnánk. Plusz vígjáték. Nyilván nem egy Shaun of The Dead, ahol szar bakelitlemezekkel meg Queen zenére aprítanak, viszont ebben a bemutatóban is akad pár vicces halál. Merthogy Amerikát ellepték a zombik, legalábbis oda zoomol az űrből a kamera, és Woody Harrelson lazázva aprítja őket, mert ehhez ért. Mi mást lehet csinálni Zombieland-en, mint ritkítani őket?

Applenél HD

human
írta
2009. 06. 19. 00:25
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Zombieland-bemutató” bejegyzéshez

  1. Hasonlít a sztori a Haláli Hullák Hajnala című filmhez,de ez ígéretesebbnek tűnik :)

  2. Woody bacsi miatt lehet megnezzuk majd, meg a zongoras poenon meg en is elmosolyodtam (pedig sosem voltam a burleszk-humor nagy kedveloje, kiveve persze ha azok burleszkben vannak :))

  3. stylaw, szerinted human mit mondott?:)

    amúgy szép, csak egy kicsit hiányoltam egy-két sírvaröhögős beszólást, remélem a filmre tartogatják őket

  4. Faszaaaaa!
    Shaun of the deadet meg már ki nem szarja el. Ez lesz az új etalon. :)

  5. :) Eszméletlen, Woddy pedig még ennél is durvább jelzőkkel írható csak le. :) Azért érdekes, hogy az a nyálverdesős 2012, vagy mi a szösz sokszor több kommentnél tart, miközben én meg még mindig a Zombieland trailerén röhögök. :D

  6. Van egy hangulata az biztos. Amúgy meg én is azt néztem, hogy a végén ott van hogy follow on twitter. Mekkora durvulás bazz, hogy most ez lesz az új divat.

  7. Shaun of the Dead -re azért még nehéz lesz rászámolni, (ha van kifinomult angol-humorérzék) de egy próbát megér, a kellékek adottak: Woody + horrortrancsír.

  8. Disneyland » Zombieland
    Jól látom az összefüggést?
    Lassítások bejönnek. Ezt meg kell nézni

  9. Basszus, én nem vagyok oda azért hogy a film szót megszégyenítsük egy ilyennel, de komolyan mondom simán megnézném, nagyon állat :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.