A Holmes karaterposzterek

Basszus, mostanában sokat voltam moziban és ugyanannak a trailernek az ismételgetése kezd agyamra menni. Annyira kívülről fújom már, hogy az borzasztó. A lényeg amúgy, hogy megérkeztek a főszereplők külön poszterei, nagyított fejekkel, mert okosak. Vagy mert így olyanok mint a bábúk?

19 hozzászólás a “A Holmes karaterposzterek” bejegyzéshez

 1. A trailert még direkt nem néztem, mert nagyon várós a film! Ezek a poszterek meg amilyen egyszerűek, olyan nagyszerűek, szerintem.

 2. Jólvan. Jellemző az idejárók színvonaltalanságára az itteni hozzászólások 2/3 -a is! Azért mert 1 balfasz, nevezzük Humannek, kitalálja hogy neki ez nem tetszik és bábuzik, már jön is egyből pár seggnyaló helyeselni neki!

  Szánik vagytok.

 3. a háromnak az egy legjobb akarattal is csak egyharmada, és igazán bájos ötlet reprezentatív mintának tekinteni három hozzászólást.

  nekem bejönnek. (én nem is látom nagynak a fejüket… :) talán judelaw egy kicsit.)

 4. Állatiak ezek a jelmezek.Nagyon jó film van kilátásban.A Terminátor trailere meg még idegesítőbb volt:D

 5. Brekicc: már megint csak az alaptalan flame? mert a posztban nem írtam most, hogy mi a véleményem. Valójában nekem is tetszenek, de ha azt írtam volna és helyeselne 3 hozzászólás, akkor meg az lenne a baj, hogy “a human leírta, hogy tetszik neki, ezért most mindenki helyesel” — Foxnál ez volt a baj, nincs sapka/van sapka.

  Ennyire nem tarthatod véleménytelennek az embereket. Hidd el, nem azért tetszik vagy nem tetszik valakinek, mert én azt mondom, bár tényleg jó lenne ekkora hatalom, örülnék neki, mert legalább pár kedvenc indie filmet befuttathatnék.

  Ez votl az utolsó, hogy ilyen hülyeség mint a te kommented most bennmaradt, láthatóan nem gondolkoztok előtte csak flameltek a prekoncepcióitok alapján, aminek nincs értelme és offtopik is.

 6. csak azert tunik szerintem nagynak a fejuk, mert a ruhak nem csipoig ernek le, hanem kb koldokig (mert akkoriban meg az volt a divat :D), igy olyan, mintha alacsonyak lennenek nagy fejjel

 7. én is erre gondolok madcows, hogy a ruha teszi, meg hogy ezeknek a mai férfiaknak semmi válluk :D :P neeeem tényleg a ruha…várom a filmet, mikor lesz a bemutató?

 8. hát ha nem nagy a fejük, akkor mindkettőnek borzasztó keskeny a vála, főleg jude lawnak. ehh

 9. hát sherlock papa fejéről hiányzik valami.. v a kalap, v a monokini, esetleg a pipa a szájból de valahogy nem az igazi :D , watson meg túl komolynak tűnik, ez a regényben nem fordítva volt? javítsatok nyugodtan!

 10. “hát sherlock papa fejéről hiányzik valami.. v a kalap, v a monokini”-netán monokli akarna lenni? :)

 11. Lawnak mintha csak oda lenne vágva a feje :D viszont Scherlock bácsinak jól áll ez a viharvert madárfészek séró. És tényleg kicsi a válluk, derossz..jóhát ők még nem hallottak válltömésről =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.