Még egy kicsit a G.I. Joe-k

Még mindig vagy másfél hónap van a premierig, erre a sokadik videóanyaggal bombáznak le minket. A címkét követve megtaláljátok az eddigieket.

human
írta
2009. 06. 21. 14:25
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Még egy kicsit a G.I. Joe-k” bejegyzéshez

  1. dvdrip várós film lesz szerintem. Mozisan tuti nem nézem meg, moziba még annyira se, mert nálunk olyan nincs.

    Valaki tudja a szám címét ami a trailer alatt megy?

  2. Ez egyre kínosabbnak néz ki. Moziban tuti megnézem, de ez nem jelent semmit. Nincsenek illúzióim, valahogy érzem hogy dühösen fogok kijönni a moziból. Persze, hátha vannak még csodák…A remény hal meg utoljára, vagy mi a szösz.

  3. Jajj ezen most nevettem, Prága még mindig kedvelt forgatási helyszín :) amikor Wayans kiesik a furgonból, azt ott forgatták az épület mellett amiben az excégem van, ugyanott forgatták a Casino Royal első 5 percét is, csak oda még vetítettek felhőkarcolót is a bácsi mögé…

  4. csak ne fogják túl poénosra, hogy amerika legnagyobb katonái egyben komédiás bohócok is. Mert transformersben az elmegy, hogy a kiválasztott az, de nem a 10 éve trainingező szuperkatona.

  5. Hát nem tudom, ez is csak egy ismert címmel adjuk el az akciófilmünket verzió, hasonló karakterekkel mint a mesée volt cucc. Persze jól néz ki, de nekem erről az,
    Amerika Kommandó jut eszembe, a bábfilm, ahol a “báb szuperkatonák” mindig mindent tönkretesznek :) De persze megmentik a világot… :P

  6. Ezt most direkt nem fogom megnézni, hogy a film nézése közben ne érezzem úgy, hogy végignéztem már ezt részletekben… :SS

  7. nekem anno kimaradt a rajzfilm, így elvárások nélkül tudom ezt megnézni. be fog jönni ezek alapján szerintem

  8. Nekem, akárcsak Mr.StaggerLee-nek, is kimaradt a rajzfilm meg a képregények is szóval fogalmam nincs miről is szólna eredetileg ugyhogy én valszeg élvezni fogom ezt a filmet:D!

  9. Imádtam a G.I.Joe figurákat gyerekkoromban. A rajzfilmet is, már amennyit láttam belőle, de ennek a sz*rnak mi köze van bármihez?

  10. én is csatlakozok azokhoz, akiknek kimaradt teljesen a rajzfilm annak idején. talán mi jártunk a legjobban, nincsenek elvárások

  11. Továbbra sem tűnik semmi többnek egy agyatlan popcorn mozinál de ha a látvány és az akció a helyén lesz akkor semmi gond.

  12. Az a baj, hogy mire kijön a film, addig már láthatjuk az egészet trailerek formájában. Na mindegy, én még bizakodom, bár azt a műanyag páncélt még mindig nehezen emésztem meg..

  13. Ez a film valami ultragagyi lesz. Imdb-n 4 pont körüli átlagot jósolok neki.
    Amúgy az a rakéta elkerülős ugrálás egy az egyben a transformersből lett átvéve.

  14. Az imdb ultragagyi, kit érdekel?! Egyszerűen nem tudok indokot felhozni, hogy mit számít egy film szereplése ott? A készítőknek a mozibevétel a lényeg! A filmnézőknek meg az egyéni saját véleménye. Aki meg egy GI Joe filmtől nem ultragagyi filmet várt eksönnel, babákkal, spéci cuccokkal, CG-val az nem tudom milyen világban él!
    Az ultragagyi, meg gagyi kifejezést meg azért nem használnám mert eleve hülyeségként kell felfogni ezt a filmet, ahol a Kobra szupergonosz csoport és a GI Joe szuperjó csoport harcol egymással, ninjákkal megspécízve meg lézerpisztolyokkal?! Ehhh! Nem akar többnek látszani, mint ami.
    Nem tudom melyik a rosszabb, egy ilyen “hülyeség” vagy a T4 szintű marhaság, ami annyira drámai, komoly meg felnőtt, hogy a többség “menekült” a moziból! OFF :-)

  15. ezért számít az imdb mert nem lehet mindent megnézni, ennyi. aki ezt nem fogja fel, az elég csőlátóan gondolkozik. Az tényleg nem számít, hogy valmai 7,6 vagy 8,2, de az 5 alatti filmekre általában időt pazarolni nem érdemes. Ez alól van 5 kivétel kb, viszont 21424124 film meg nem, így az 5 kivételnek mázlija van, ha a valamekkora követőtábort siekrül szerezniük ezért terjed a hírük.

  16. Tőlem lehet ott 10/10 is ha nem érdekel nem nézem meg. Amit megakarok nézni, azt meg megnézem ha 1.2 is áll (persze ilyen még nem volt)! Persze ez ÉN vagyok, de én még nem láttam olyan embert, hogy meg akart nézni egy filmet és az imdb nem jó szerepel, akkor jó nem nézem meg. Az ember saját szemével akar meggyőződni, hogy valami s*ar.

  17. de baszki ezt mondom, egy héten kijön 50 film dvdn meg moziba, és akkor keveset tippeltem, nem tudod mindet megnézni, hogy eldöntsd szar-e, erre a világ minden ideje nem elég. a GIJOENál lehet nem ez alapján döntesz, de a Kamarahama (2009)-nél már simán.

  18. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még a büdös életbe nem néztem meg vagy hagytam ki azért filmet mert az imdb sok vagy kevés pontot adott rá. Kurvára nem érdekel a véleménye senkinek egy filmnél. A kötelező darabokat előbb utóbb megnézem, de sok gyöngyszem is fennakad néha és bizony szar filmeket is láttam már bőven. De soha nem az imdb alapján döntöttem. Egyébként meg vannak filmek, amiket elvből nem néz meg az ember, de a mai világnak köszönhetően igen magas 9 feletti pontszámmal szerepel a listán. A G.I.Joeról meg továbbra sincs jó véleményem ebben a formában és nem azért, mert baromság a sztori avagy sem. Ez a film nekem inkább X-men és Fantasztikus Négyes keverék látványban (meg főleg a köcsög ruhákban).

  19. “Imádtam a G.I.Joe figurákat gyerekkoromban. A rajzfilmet is, már amennyit láttam belőle, de ennek a sz*rnak mi köze van bármihez?”

    Pont ezt ugatom én is meg még jó pár kommentelő. Ennek a szarnak semmi köze a gonosz kobrán kívül az eredetihez. Bazdmeg pókemberre mi a picsáért nem adtak rózsaszín tüllruhát flitterekkel??? Mert a képregényben is kék piros volt. Na mindegy a pénzéhes producerek megint megerőszakolják egyik gyerekkori emlékemet.

  20. Sztem az egész G.I Joe dolognak pont az volt a lényege, hogy egyedi karakterek voltak. Hősök. Katonák. Mind más-más képességgel, felszereléssel. Ugyanígy a Cobra oldalon is. Itt meg csak random faszkalapok vannak. Vicc.

  21. Persze hogy számítanak az értékelések de nem a fosputtony imdb alapján döntök , hogy mit nézzek meg. Az egy szar. Elolvasok pár kritikát inkább.
    Ez meg jó kis film lesz, nem kell itt nagy komolyságot várni és akkor nem ér csalódás. A gagyiról meg mások a fogalmaim. A gagyi ami szarul is van összerakva, na most ennél eléggé a helyén vannak a dolgok. Szóval így max szar lehet de semmiképp nem gagyi. Remélem értitek a két fogalom közti különbséget…

  22. mondjuk épp itt lenne az ideje befejezni a hype-olást, mert vészesen fogynak a potenciális nézők… :)

  23. Anno elég sokan fikázták a Transformerst pont ezen az oldalon, hogy mekkora ultraszar meg gagyi lesz a film. Miért kell megerőszakolni a klasszikus képregényeket, rajzfilmeket stb… Most meg hol tartunk? Mindenki oda meg vissza van, hogy hú de látványos lesz a 2. rész és amúgy sem kell komolyan venni hiszen csak egy popcorn mozi az egész! (tisztelet a kivételnek) A G.I.Joe is hasonló vizeken evez. Látványban ez sem szégyenkezhet. Aki azt mondja, hogy nem néz ki jól a buszon átugrálós CGI az hazudik! A többi meg már csak a közönségen múlik. Azzal amúgy nekem is tele van a tököm, hogy mindent ellőnek az előzetesekben.

  24. @30 Csak tudod egy probléma van. Levezetem neked a te példáddal: Ha Optimus Prime egy világoskék Nissan Micra lenne átalakulva piros pöttyökkel és Pussy Wagon lenne az oldalára írva, a kutya sem nézte volna meg. De Optimus Prime egy batár nagy kamion lett átalakulva pedig egy tömbház méretű robot(na jó csak egy 4 lakásos), hűen a Hasbro és a rajzfilmek hagyományaihoz. Azt az egyet kell megérteni, hogy nem vár el senki épeszű dolgokat ettől a mozitól, mert valóban nem ez a lényege. dwg már leírta egyszerűen és tömören, mi lenne a lényeg, a fő motívum, amitől a G.I.Joe G.I.Joe.

  25. én sem a G.I. Joe-t, sem a Transformers-t, sem a többi képregényt nem olvastam, a rajzfilmeket sem láttam
    sztem ezért is tetszenek a képregényadaptációk még így, 28 évesen is :-)

    ez eddig jónak tűnik, de nem várok tőle őrületesen csavaros történetet, a látvány az, amire kíváncsi vagyok

  26. Balee-nak meg a sok “ez nem GiJOE”-nak! Komolyan gondoltátok, hogy majd 2009-ben Duke flanel ingben rohangál a vásznon amikor egy amcsi kis lófas* katonának komolyabb felszerelése van. Nézzétek már meg a karakterposztereket! Mindegyik kicsit más de egységes mint egy csapatban! De szinte mindegyik szereplő ruhája hajaz az eredetire, csak feltuningolva. Snake Eye 1 az 1-ben ugyanaz, Hawk ezredesnél ott a bőrkabát a sapkával stb. Duke meg szerencse, hogy nem is hasonlít. Nevetséges lenne!! Baroness 1 az 1-ben, Shadow Storm is! + ha nem lenne elég a GI JOE nemcsak a 80-as évek rajzfilméből áll, ez egy nagy univerzum, áll a képregényekből, a 80-as évekbeli rajzfilm sorozatból, játékfigurákból és az új 2006-os Sigma 6 rajzfilm sorozatból (melyre meglepően hasonlítanak a mostani filmbeli ruhák) + jönnek mindig ezzel a páncélruha hülyeséggel, na ha nagyon akarnám biztos találnék olyan képet pl: Duke-ról ahol robotruha vagy valami ilyesmi van rajta, vagy a rajzfilmekből vagy játékfigurából.
    Nem az a baj, hogy nem jön be, hanem az hogy fröcsögtök hülyeségeket.

  27. Sandor8206-nál a pont. Erről hadováltam én is, de hát kinek a pap, kinek a papné.

  28. Nincs semmi bajom ezzel a filmmel,lehet hogy még meg is veszem dvd-n.
    Azt nem szeretem amerre az akciófilm műfaja halad.Én a 80-as évek akciófilmjein nőttem fel,és most is szívesen veszem elő ezeket.Nem kellene erőltetni ezt a sok CGI szart,sok dolog van amit számítógép nélkül is prímán ki lehet vitelezni.Hol vannak az erős karakterek és az igazi főgonoszok? Bruce’bá a Die-Hardból félkézzel lenyomná ezt a sok maszkarás paprikajancsit!:-)
    A jó irányvonalat szerintem Stallone képviseli (A John Rabo nagyon király!).Ha a The Expendables is sikeres lessz, a filmproducereknek el kell majd gondolkodniuk egy-két dolgon.

  29. te átgondoltad mit akarsz írni? Semmi bajod ezzel a filmmel és nem szereted a CGI-t, ez ellentmondás.

  30. Ez is csak egy pixelparádés gyerek film lesz. Nulla történettel és tele hülye poénokkal. Bár ne lenne igazam.
    Én is a 80-as 90-es évek akciófilmjeit szeretem, és ameddig a mostani filmek pénzt hoznak, addig szpájderman ne is számits változásra. Jön a CGI orrba-szájba.

  31. a lényeg, hogy valamivel mindig baj van. vagy sok a cgi, vagy nem hűek a figurák, vagy van rajta sapka, vagy nincs.
    Szerintem ha csak belepillantasz a trailerbe akkor látod, hogy nem a történetre mentek rá, vagy az eredeti karakterekre. egy tipikusan ‘moziélményre’ építő film. ami lássuk be azért bejöhet, mert látványban nem tűnik utolsónak. aki meg drámát vár az rossz helyen kopogtat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.