The Box-előzetes!

Richard Kelly, a Donnie Darko és a Southland Tales rendezője megint jön, és egy egyszerű ajánlatból, mely úgy szól, hogy 1 millió dollár egy random gyilkosségrt cserébe, csinál valami mindfuckot? Mivel a Box így az előzetes alapján egyáltalán nem csak egy lelki gyötrődést fog bemutatni.


aolnál HD

human
írta
2009. 06. 25. 03:22
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “The Box-előzetes!” bejegyzéshez

  1. Várós, megy a listába, pedig nem komálom annyira Diaz nénit, de ez… megfogott

  2. Erre kíváncsi leszek. Richard Kelly első két munkája szerintem nagyon friss volt, a Donnie Darko pedig kifejezetten egy egyedi klasszikus számomra, így ez is jöhet. Az mondjuk érdekelne, hogy mennyire rugaszkodunk el az eredeti (short) sztoritól, vagy adott esetben a Twilight Zone-os értelmezéstől, mert ugye elég alternatívan nyúltak a történet végéhez, amit nem egy egyszerű feladat egész estésben elmesélni. Sajnos ilyenkor mindig a Secret Window ugrik be Stephen King-től, amit még Johnny Depp sem tudott megmenteni a filmvásznon, így kicsit szkeptikusan fogadom a cuccot, és remélem, hogy nem megyünk egy hallucinogén ijesztegetésbe, és Cameron Diaz is megérte a pénzét főszereplőként.

  3. Tyű ott a végén a nő irányította a vizet? hmm, akkor ez több lesz szimpla thrillernék. Amúgy nem tűnik rossznak, lehet simán rányomnék a gombra… XD

  4. R. Kelly szvsz nem más, mint onehitwonder.
    Vannak még sokan (pl így elsőre Troy Duffy) ilyenek, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak beilleszkedni a nagy hollywood-i stúdiórendszerbe, aztán ha megteszik, akkor minden kreativitásuk ellenére sem sikerül újra nagyot (vagy csak valami komolyanvehetőt) dobniuk, pedig…
    Mindenesetre várom én is a filmet.

  5. hogyhogy hogy? az előzetesek alatt általában más filmek zenéje szokott menni. nézz meg egyet random.

  6. már megijedtem hogy csak nekem tűnt fel a fűrész zenéje :) De akkor örülök h nem :D

    Amúgymeg várós a bemutató alapján, kiv. lettem rá.

  7. Én mind a Secret Window-t, mind a Southland Tales-t megvédeném, nagyon jó volt mind a kettő.

  8. Ez most komoly?!
    Ócska softcore fűrész.
    …de hogy még a zenéjét is lenyúlják az már mindennek a legalja.

  9. ezek a filmek szánalmasak. Azt hiszi az ember, hogy milyen bonyolultak aztán a végén egy hét aggódás után rájön a szerencsétlen néző hogy, ” a picsába ez nem bonyolult hanem semmi értelme”

  10. Na, nem is az, csak mikor megszólalt a zene, vártam, hogy beguruljon a Jigsaw-baba a háromkerekű biciklijén. Azért az a téma elég szorosan kapcsolódik a másik filmhez. Bár ha már ott is újrahasznosított volt, akkor végülis mindegy. De ez már off.

  11. Azért ez nem teljesen igaz. Még a Southland Tales-t én nem láttam, de a Donnie Darko-nak elég konkrét és levezethető története van, mégha elsőre nem is az jön le.

  12. dwg: Egy zene miatt ne hasonlítgassuk már össze a Fűrésszel (ami amúgy az 1. részén kívül nem volt nézhető darabja). Én se a Requiem for a Dream-hez hasonlítok egy filmet, ha a trailer alá valaki beteszi Clint Mansell – Lux Aternea című számát (pl LOTR2-nél se fordult meg a fejemben, hogy orkokat hallucinál valaki).

  13. Miért kell állandóan védeni a Fűrészt? Már az első is szar volt… A többit nem láttam.

  14. miért kell a fűrészről beszélni a Box helyett? a trailerbe olyan zenét választanak amit akarnak, ezt már winnie is beírta most, én is bírtam rengeteg régi trailernél, azért mert felszólal egy dallam még nem kell arról a filmről beszélni amiből van, erre CyClotroniC példája a legjobb.

  15. lz boxos postnál is írtam, hogy nagyon várós és ez most fokozottan igaz. Szeretem amikor valaki kísérletezget a műfajokkal, kever-kavar bolondít. Ez tényleg annyira jó lesz. És az meg nem feltétlenül baj, hogyha moziban nézés urán nem értem meg egyből. :))

  16. Egyértelműen várós.Richard Kelly nekem többé kevésbé garancia.

    plusz kíváncsi vagyok,mit alakít James “Cyclops” Marsden,a kedvenc x-menem:D

    meglátjuk,mennyire fog működni ismét a thriller-misztikum duó.

  17. Nekem a DD és a Toushland Tales is bejött. Igaz, nem az átlag nézőnek szánták ezeket a filmeket.

    A trailer alapján jó filmnek ígérkezik, Diaz végre nem valami nyált romantikus vígjátékban domborít.

  18. Nem rossz, bar kisse zavart, hogy ilyen 70-es evekbeli stilusra fenyeztek. Viszont Michael Mann tanulhatna, hogy hogyan is tud kinezni egy HD-re forgatott film (vagy csak nekem tunik annak?)

  19. A film amúgy érdekes lesz, csak kár hogy megbolondítják ezzel a természetfeletti, kicsit alternatív beütésű víziókkal. Bár, lehet hogy még jól is elsülhet…

  20. PEdig egy doboz amiben egy piros gomb megöl valakit és téged milliomossá tesz már alapból nem egy hétköznapi témakör.

  21. Szerintem végre jött egy kis agyalós flm amit nemcsak nézni kell..
    Várjuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.