16 hozzászólás a “És végül Alice” bejegyzéshez

 1. Tetszik, hogy a többivel ellentétben, ezt nem az arcunkba nyomták, hanem pici Alice csak szerényen ácsorog a kávéscsésze helyén. A viszonylag puritán concept mellett dicséret a kulcslyukas háttérért meg a pózért is. A maga egyszerűségével talán ez a legjobb az összesből.

 2. Nem Hermione, mert neki barna színű a haja…:P és nem jár ilyen ruhákban. Am város a film, és érdekes, hogy már nagy lány lett Alice de mégis megmaradnak a szende kis lány image-nél

 3. tudod, mi a legnagyobb ciki. (azon kívül, ha valaki OFF-fol, mint én…) az, ha valaki duzzog, mert kikapták a kommentjét. megtörtént (velem nagyon sokszor, pedig.), le kell nyelni. nem duzzogni. mert ezt is ki fogják szedni. (az enyémet is.) és mindezzel csak plusz munkát végez a blogger, beanyázik, majd pedig úgy dönt, hogy inkább kivesz egy szabadnapot a sok hülye kommentelő miatt.

  senkinek nem jó. kontraproduktív. duzzogni ciki,.

 4. #9: Szerintem semmi gond nincs vele, sőt kifejezetten idegesítene valami kurvás eyecandy csaj a főszerepben, Alice maradjon meg naív, ártatlan kislánynak még tiniként is. In Treatment-ben jó volt Mia, szóval az alakítást sem kell félteni szerintem, bár többnyire csodálkozni fog és kérdezni.

 5. winni az a baj , h semmi kivetni valo nem volt a kommentemben. De tényleg semmi. Nem duzzogok csak nem ertem.
  Hol latsz duzzogast human? Viszont az mindent elárul, h a te OFFos kommented bent maradt.. Ugylatszik valakinek az igazságérzetét alá kellett tanasztani..

 6. Ha ez az az alice amire én gondolok akkor “Buffy” lett volna alice csak hát ő már kiöregedet

 7. helyes csaj, jobb, mint a Hallmark-verzióban…attól a kislánytól kirázott a hideg…nemtommér. ez sokkaljobb:) én kábé így képzeltem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.