The Invention of Lying-bemutató

OMG, ez egy marhajó alapötletre épülő vígjátéknak néz ki. Egy férfi feltalálja a hazugságot. Ebben az a pláne, hogy a történet szerint midnig mindenki igazat mond, ezért el is hisznek egymásnak mindent, erre jön Ricky Gervais és elkezd hazudozni, ezzel határtalan hatalmat szerezve.

18 hozzászólás a “The Invention of Lying-bemutató” bejegyzéshez

  1. Ez baromi ütős! :) Iszonyat jó ötlet a sztori.. a tréleren is végigmosolyogtam! hatalmas.. A várólista elején van. A kísértetvárosba amúgy is jót alakított a főszereplő fazon.

  2. Jennifer Garner miatt kihagyós, egyszerűen nem bírom a csajt…Extras csávó miatt nézném meg csak.

  3. szerencsére a többség nem távirányítható ennyire és a filmért néi a filmet, nem amiatt, hogy kik dolgoznak benne

  4. Az a legdurvabb,hogy egy haverommal kb. egy eve beszeltunk pont errol.Az alapotlet teljesen ugyanaz,csak nem volt benne romantikus szal.Bar Angliaban beszeltuk,fogalmam se volt hogy Ricky a szomszedban halgatozi:)De az Extras miatt megbocsajtom.

  5. Bejött az előzetes, tetszik a film története, Rickyt is bírom de ami feltette nekem az i-re a .-ot az a zene (Mr. Blue Sky a Dot című Guinness reklámba találtam rá és azóta nagyon sokat hallgatom)

  6. Ha már Louis C.K. benne van a dologban akkor csak jó lehet :D alap nézős

  7. Ez jóóóó! Végre vmi új. Egy színésznő miatt kihagyni egy ilyet, nahát:D én max az elálló füleit nem bírom, de ki nem hagynám..

  8. Végülis jópofa, de egész egyszerűen nem tudok elrugaszkodni… Olyan világ ahol csak igazat lehet mondani… Nem is tudom… Így azért egy fokkal könyebb csinálni jó filmet nem? Kitalálunk mellé egy egész világot :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.