19 hozzászólás a “Őrült Basterds-előzetes” bejegyzéshez

 1. kicsit meglepett az elejen a genesis, viszont tetszik, hogy a betutipus kicsit a ponyvaregenyere hajaz

 2. hát így első ránézésre igen irónikusnak tűnik a megszokott 2. Világháborús filmekhez képest ,Tarantino ennél kicsit brutálisabb dolgokra képes…

 3. Reménykedtem, hogy nem marhulja el jobban a dolgot, mint a Kelly hőseiben azt megtették régi kultuszfiguráink, de úgy tűnik nekem Tarantino kicsit talán túllőtt a célon. Háborús-paródiafilm sok hiriggel, többet vártam, kishitűségem persze még megtörhető így a film megnézése előtt.

  Lehet, hogy a legpimaszabb, legvagányabb háborús tiszteletlenség készült el, amolyan történelemfilmes South Park és így sok idéznivalót is eredményezhet.

 4. Csak jönne már, próbálom nem megnézni a trailereket, hogy jobban üssön, de egyre nehezebben megy.

 5. A grindhouse betette a kaput nálam.Többet nem érdekel Tarantino bohóckodása.

 6. Mike Myers remélem hoz valamit a filmbe a régi karaktereiből… az angol kiejtése zseniálisan jó ebben a trailerben :)

 7. zsákkal a fején lefejeli:))
  rég röhögtem ekkorát tréleren, mint ennél

 8. amugy a cannes-i sajtotajekoztato se volt semmi :D ott kezdtek, h milyen korultekinto volt, mert a nemeteket nemetek jatszodjak, a franciakat franciak, az amerikaiakat amerikaiak, a britet meg kanadai (myers) :D

 9. Jó ez a trailer is, mondjuk nekem mindegyik tetszett. Myers ákcentusa nekem is nagyon bejön. “Dö Básztördz”

 10. @5 Ez után már nekem is változott a véleményem. Nekem ez olyan Chaplines- Mel Brooksos filmnek tűnik leginkább most a Dirthy Dozen sztorira alapozva. Kelly hősei egy legenda és bár Tarantino nagy arc, de azt a szintet nem fogja megközelíteni. Olyan színészeket nem lehet ma már összeszedni.

  Én jobban szeretnék látni egy igazi büdös bunkó vérengzős filmet, ha már parodizálunk, mert ha a film a trailer irányvonalát veszi, akkor nem lesz jó sztem. De ez magánvélemény.

 11. Bírom Tarantinót, de szerintem a mossad balfaszkodásából viccesebb filmet lehetett volna csinálni. Meg kegyetlenebbet is a történelem alapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.