Brothers-előzetes

Csak hogy az alábbi 3 sztár rajongói is megnyugodhassanak: Natalie Portman, Jake Gyllenhaal és Tobey Maguire is szerepel idén drámában. Tobey elhalálozik a háborúban, a tesóját alakító Jake pedig meghúzza a nejét, erre Tobey feltámad. True story. Nézzétek meg a trailert!

Na jó, nem akarom nagyon elhülyülni, egyszerűen langyosvizű filmnek néz ki, egyáltalán nem lett nézős.

human
írta
2009. 07. 04. 03:09
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Brothers-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem tetszik szerintem nézős! Ha kihozzák azt a storyból amit ki lehet jó lesz.

  2. TDK-Nem ócsárlok semmit,nézd meg persze ha tetszik. De szerintem a “Pearl Harbor” is erre épül. Elmegy,meghal(elvileg) a másik rámozdul a csajra,huncutkodnak aztán hazajön a “halott” srác és már semmi sem ugyanaz. Vagy ott van a “Bőrnyakúak”, ahol éppen Jake Gyllenhaal az aki megtudja, hogy a távollétében elszedték a nőjét.

  3. Én szeretem ezt a meghalt- a- férjem- lefeküdtünk- közben- meg- nem- is- halt- meg- és- most- megint- itt- van koncepciót, ráadásul van Natalie Portman is. Szerintem egy jó egyszernézős, ha épp ehhez van hangulatom.

  4. háááát, a franctudja… ha a sztori miatt nem is, de Natalie Portman és Jake Gyllenhaal miatt majd itthon meglesem dévédén.

  5. hát, nem tudom, nekem is simán nézős, de olyan fura ez a Tobey gyerek, tiszta gyíkfejű lett, rá van aszva a bőr a képére, hány kilót fogyott? nagy gáz lett :)
    Jake nem rossz ;)
    szeretem én is az ilyen filmeket, mert a feszültséget nagyon jól ki lehet hozni belőle, ha jó a rendező.

  6. Nálam is város… és nem értem mér kell egyből pörl hárbörrel azonosítgatni, sok hasonló film van ezen a k*rva világon.

  7. Hát én meg pont a Pókgyerek miatt lepődtem meg, mert nagyon rémisztő így lefogyva lenyírt hajjal, csúnyán nézve, nem úgy, mint a Pók3-ban.

  8. Nem tudom, nem olyan rossz így első blikkre… Viszont nem hinném hogy tudna valamit mutatni, gyakorlatilag leírtátok… Van a srác akinek elvileg kampec a háborúban, közben a nő Hál’Istennek túlteszi magát, összejön a brodával FEELGOOD, aztán jön a pasi, és gyakorlatilag—> kivel baszott ki jobban a sors:)

  9. Az eredeti dán film nekem tetszett, bár én alapból szeretem az észak-európai filmművészetet. Susanne Bier rendezése igaz nem tökéletes, de az egyik legnagyobb előnye a visszafogottsága, ami által a film megmarad drámainak, ahelyett hogy átcsúszna melodrámába, ami ebből a trailerből az amerikai verziónak nem biztos hogy sikerült. Bár a színészek, főleg Natalie Portman miatt mindenképpen nézős. És egyébként a történet sokkal több és mélyebb, mint amit a “Tobey elhalálozik a háborúban, a tesóját alakító Jake pedig meghúzza a nejét, erre Tobey feltámad” plot ígér – legalábbis ha nem sokat változtattak az eredeti scripthez képest. (kérdés, hogy David Benioff író melyik formáját nyújtotta, a Troy/Wolverine félét vagy a Stay/25th hour félét; reméljük az utóbbit).

  10. Testvéred feleségét című dán film amerikai remake-je. Az eredeti cím is egyezik.

  11. Ne kérdezzétek, nekem a Szarvasvadász egyik szála ugrott be :D Natalie marhajól néz ki. Szal’ miatta, meg Jake miatt nézős..a megalázott tesó szerepére meg nem Tobey-t képzeltem volna el..egyszerűen nem állnak jól neki ezek a szerepek. de ezt sztem csak én látom így :)

  12. eredeti jó volt, meg a dánokra nem is jellemző a feleslegesen giccses érzelgősség, ami az amerikai változatban lehet meglesz, legalábbis a trailer romantikus zenealáfestése alapján. viszont úgy tűnik nagyon sok jelenet ugyanaz, mint az eredetiben, szóval ki tudja mit hoztak ki belőle…kíváncsi lettem kicsit. amúgy szereposztás is hasonló, dánban is a tesó volt a jópasi, férj meg az átlagos külsejű.

  13. hát ez eddig nekem olyan,hogy hatalmas sztori,nem hatamlas kivitelezéássel…
    és tóbi csak nekem tűnik krisztiánbélnek a masiniszrta korából?

  14. Hm. A dán verziót láttam, és a történet tetszett, illetve abban a színészi alakítás is jó volt. Az amerikai verzió is már rég várós. De a trailer első fele tényleg elég langyi, viszont a második fele, meglepő módon kellemes csalódás. Tényleg jó Maguire-t újra drámai szerepben látni, kíváncsi leszek, hogy adja majd vissza a karaktert. Gyllenhaal viszont csalódás így a trailer alapján. Natalie Portmen pedig perfection. :)

    Toby meg a külseje: a történet szempontjából érthető, hogy nem úgy néz ki, mint egy jól lakott kisóvodás. Bár az is igazi, hogy testalkatilag pont nem katona alapanyag. Dehát nem játszhat minden filmben Christian Fanboy-kedvenc Bale.

  15. ez most nálam is várós lett. Pókember lehet h végre kap vmi normális szerepet, kontra DonnieDarko, plusz Amidala, remek, csak nehogy átmenjen amcsislebutított szociodráámába. nem mellesleg meg ott aszalódott vmi korházban az ember, nem véletlen csonti. jó lesz ez.

  16. csak én nem bírom ennek a gyllenhaal gyereknek a képét? valahogy az összes alakítása ugyanolyannak tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.