Come Get Some, a District 9 legújabb posztere

A duma a zenében volt ami épp megy itt, nem lényeg. Ez itten a District 9 legújabb posztere, ezt már mondtam, azt még nem, hogy nemsokára lesz új trailer is a filmhez is. A Brüno előtt fogják vetíteni, odakinn, aztán valamikor a netre is felkerül majd.

human
írta
2009. 07. 07. 03:19
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Come Get Some, a District 9 legújabb posztere” bejegyzéshez

  1. Továbbra is érdekes hangulatú filmnek ígérkezik. Szeretjük az érdekes hangulatú filmeket! :)

  2. Ez nagyon jó lesz. Nagyon várom. Eredetinek tűnik, remélem felkavarja picit az állóvizet.

  3. A reklám és marketing tényleg ütös de ugyanilyen volt a világok harcánál is … nagy várakozás… misztikus trailer…azután látvány trailerek repkedtek és pufff ha nem moziban néztem volna meg elöször akkor 3-4 pont körül osztályoztam volna

  4. Nagyon várom már, te jó ég : )

    Néztem imdb-n és egy elég komoly ‘Visual Effect’ stáb van a film mögött, ez nyilván nem meglepő. Weta Digital (Gyűrük Ura, King Kong), The Embassy (Ironman), Wingnut Films (Peter Jackson saját fx stúdiója) és Image Engine (The Incredible Hulk).Szerintem ez elég megnyugtató :>

    S ha a történet is újszerű, vagy legalábbis annak módja/tálalása valami különleges lesz (értem ez alatt pl. a dokumentum/riport-filmszerűségét), akkor über állatságos lesz.

  5. Ma hallottam először a filmről és nagyon várom! Kíváncsi vagyok, hogy “ó szegény idegenek, akiket csesztetnek az emberek” vagy “agyafúrt idegenek, akik mindenkit átvernek a palánkon, és lerohanják a bolygót” típusú lesz-e. Bár biztos, ez a lényeg (mármint a kétely).

  6. Szerintem titokban rovarinvázióra készülnek csak nem számítottak valamire….óóóó még a végén ellövöm a poént :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.