Akkor erről tényleg letehetünk moziban

Pedig Amber Heard (Mandy Lane) is bevállalta benne a cicimutogatást, na meg Brad Renfro utolsó szerepe, hogy a többi nagyobb nevet ne is nézzük. Aztán csak elsikkadt valahol, nekünk meg majd blu ray-en a polcra.

human
írta
2009. 07. 08. 03:31
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Akkor erről tényleg letehetünk moziban” bejegyzéshez

 1. De kurva idegesítően vannak kiírva a szereplők nevei. Véletlenül se stimmelnek képekkel. Tudom ez ált. így szokott lenni, de itt, így szerintem baromság.

 2. “Tudom ez ált. így szokott lenni”

  én még ilyet, mikor színészképek vannak és alattuk a nevek, eddig csak olyat láttam, aminél stimmeltek, persze lehet, én nem láttam elég posztert
  de így tényleg béna, hogy nem stimmel

 3. hát ez durva, pár hónapja még a traileren flesseltem, erre már akár be is rendelhető..
  amúgy csak a winona ryderé és a mickey rourké van felcserélve..

 4. Sok helyen, főleg régebbieken vannak össze-vissza a nevek és a képek (még pelenkás,tékába járós időszakomban figyeltem meg) de akkor következetesen össze-vissza vannak, tehát egynél sem stimmel a név a képpel. Itt meg elbaszottságot kelt mivel az eleje a jó, a vége meg nem.
  A film megér egy nézést, a szereplők miatt tuti.

 5. Az utolsó két név felcserélése rendkívül idegesítő. A film most nem vonz, de American Psycho miatt lehet nézős.

  Egyébként rajtam kívül valaki észrevette a War3 cheat kódot a borítón? :D

 6. De bajszos ez a Winona..
  Rourke meg teljesen szét van varrva, rá se lehet ismerni.

 7. na, de akkor remelem magyar forgalmazasba legalabb hamar behozzak, ha mar kint jon dvd-n, es nem csak az assylium termekekkel, meg az anaconda 4-el ilyen gyorsak a forgalmazok

  amugy varos, eddig ket Ellis adaptaciot lattam, az egyik tetszett (Rules of Attraction), a masik nem (American Psycho), ennek a forgatokonyvet ha jol tudom, maga Ellis adaptalta, kivancsi vagyok nagyon

 8. Nem is értem miért nem hozzák be, hisz tele van ismert színészekkel, fölég Rourke a Wrestler után. Ráadásul Easton írta. Azért jó lenne, ha DVD-n hamar (vagy, egyáltalán) bejönne ide is. A filmet meg várom, az Amerikai Pscyho filmen és könyvben is tetszett.

 9. Nem hallottam erről, de most jó, hogy tudom mert érdekel nagyon. Rourkeot bírom nagyon meg Billy Bob Thornton is jöhet. Jók a szereplők az az igazság.

  “De bajszos ez a Winona..” – Nincs is a borítón rajta :D:D

 10. ” “De bajszos ez a Winona..” – Nincs is a borítón rajta :D:D ” -ott van az napszemüvegben.

  Különben ez az összekutyult névaláírás elég általános, egyúttal nevetséges is. Ezzel kompenzálják azokat a színészeket, akiknek a képük kvázi hátrébb esik (jelen esetben jobbra), vagy nincs is a plakáton, a nevüket viszont előrébb rakják és így lőn egyensúly az univerzumban… :D

 11. pont ez volt az első könyv amit olvastam Ellistől, még ’95-ben, és azóta is ezt olvastam a legtöbbször. félig-meddig vártam a filmet, bár még nem készült jó adaptáció a könyveiből, talán a Rules…, de az meg a leggyengébb könyve. ja nem, a Holdpark az.

 12. Azért ez furcsa h csak egy ember siratja meg h csak DVD-n jön ki :S Igaz, egy szót se szólhatok, mert neke ígyis-úgyis a netről kell lehúznom :D (azért ha moziba nyomnák, alőbb fent lenne:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.