Big Fan-bemutató

A Wrestler írója most rendez, az egész jó standup komikus Patton Oswalt meg főszerepel, drámázik, miközben az anyjával él. Film a vallásosan (amcsi)focirajongóról, aki nem jelenti fel a csapat sztárját, miután az majdnem agyonveri, csak hogy játszhasson a csávó.

Na, ezen a traileren szerintem tipikusan ront a sok beidézett kritika. Lehet, hogy tényleg jó a film, de egy átlagos bemutató pörög, miközben olyanokat írnak ki, hogy “this is a keeper”, meg hogy funny, csak ebből semmi nem jutott ebbe a 2 percbe.

human
írta
2009. 07. 08. 04:20
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Big Fan-bemutató” bejegyzéshez

  1. Szerintem pedig nagyon ütős! Nem az a tipikus dráma, ezekben a témákban nem szoktak filmet csinálni (nem véletlenül?). Ellenben ilyenből is kell, nem csak a szerelmes meg az “elvesztem egy szerettemet” drámákra van szükség!

  2. Krisdoggnak igazat adok nem csak azokra van szükség. Ez meg egész jónak néz ki, bár nekem annyria Patton Oswalt nem meggyőző, de érdekes a film megközelítése. A Wrestler nekem nagyon bejött, de sztem jócskán le fog maradni, mert tuti az lesz, hogy legalább annyira de inkább ütősebbet akart az író ez viszont nem fog össze-
    jönni. Meg a Wrestler be ugye pankráció itt meg az amcsi focival vegyített dráma. Háát..

  3. Oswalt szerintem nem egy nagy színész, de stand-up komikusként zseniális, a cédéi elképesztően klasszak
    A film meg bár nem igazán ugrotta meg az ingerküszöböm a trailer alapján, de hányszor volt már fordítva, aztán a moziban meg csalódás.
    Lehet hogy itt a rossz előzetes után majd jó filmet kapunk.

  4. Véleményem szerint teljesen rendben lesz a film. Oswalt-ról csak annyit, hogy teljesen rá van irva a szerep, vmi hasonlót játszik a Férjek gyöngyében is(ott csak a poén rész megy) – ott metróban jegyszedö,itt kapuör+ebben is benne van az anyjával való állandó konfliktus + a fanatizmusa is benne van ott a sci-fi iránt itt az amerikai foci iránt.
    Majdnem ua. Én már elhittem neki a trailer alapján hogy meghalna a fociért.

  5. Nagyon tetszik, és akkoris amerikai foci legyen itt néha negatívan is beállítva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.