Jennifer’s poster

Bár az előzetesek egyike sem nyűgözött le igazán, az azért tetszik, hogy ennyire komolytalanra veszik a dolgot. Az oscar díjas író részre gondolok konkrétan, meg hát hell yes és ott egy kezecske.

Jennifer's Body's Poster's Fox

20 hozzászólás a “Jennifer’s poster” bejegyzéshez

 1. a horrorért nem vagyok oda de ezt akkor is nézném ha nem ez a két hölgyemény lenne a főszereplő. Így pedig “Hell yeah” kategória.

 2. Nem moziban nézős az tuti de a trailer alapján egy unalmas estére fél liter kóla meg popcorn mellé ideális választás lesz. :)

 3. Nem hiszem el, hogy senki sem lőtte még le a HELL NO! poént. Köszönöm a lehetőséget.

 4. Ja, a kilógó kéz nagyon balfasz én tapadnék Megan kisasszony fenekére, ahogy nem szégyellném, nem ám lógók bele a nagyvilágba.

 5. a film fő vonzereje, hogy Megan kisasszony lóbálja benen a punciját ? :)

 6. CharlieSierra

  Igy van. Pontosan. Jól összefoglaltad. Az utóbbi években már csak erről szól Hollywood.

 7. Én meg vok olyan barom és megnézek egy csomó olyan filmet, amiben csak nekem bejövő színésznőcskék “lóbálják a puncijuk”!

  Ilyen gyarló férfi vok és Megan nagyon bajön (leszarom mennyire jó/rossz színésznő, vagy mennire okos/buta)!

 8. félreértés ne essék, nem akarok olyan szerepben tetszelegni aki csak azért fikáz valamit mert sok más embernek teszik. de, hogy ez lenne az egyik fő vonzereje a filmnek azt kár vitatni. a kép szexy, ez is vitán felül áll. (a vadnyugatos ruhaköltemény jobban bejön azért :P)

 9. Hát ha nem Megané lenne a főszerep szerintem nem érdekelne senkit ezen a világon :D

 10. human

  Dehogynem gondolom komolyan. Nekem is hobbim a mozizás és nemvagyok válogatós sem. Jöhet bármilyen stilus.De szerintem az utóbbi években a blockbustereket elintézik azzal, hogy legyen benne sok CGI meg egy jó nő. Ja hogy nem tud abszolút játszani? Kit érdekel? Hogy nincs forgatókönyv? Kit érdekel? Jól néz ki csaj nem vitás, de szerintem régebben ilyen “szinésznők” labdába sem rúghattak volna. De remélem nem lesz igazam, a film kurva jó lesz és Megan Oscar-dijat kap érte. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.