Bale durván lefogyott a Fighterhez

A filmben Micky Ward, bazihíres boxoló, testvérét fogja alakítani, egy béna bűnözőt. Micky-t Mark Whalberg kelti életre amúgy.

Akármekkorát ordibált a Terminátor forgatáson, és akármennyire lett közepes a végleges filomben az alakítása, akkor is hardcore amit csinál.

human
írta
2009. 07. 14. 18:31
megjelenés
48
hozzászolás


48 hozzászólás a “Bale durván lefogyott a Fighterhez” bejegyzéshez

 1. Balenek nem újdonság egy szerepért durván lefogyni, lásd A gépészt ;) . Na nálam ott kezdődik a hardcore Bale! Hatalmasat alakít abban a filmben.

 2. Ez a faszi teljesen kikészíti magát… Először a Gépész > Batman > Terminator > most meg ez. Gondolom a szervezetének nem tesz valami jót.

 3. Tényleg félelmetesen elhivatott, csak nehogy rámenjen az egészsége a dologra:S

 4. Rescue Dawn-ba is fogyott egy embereset…
  Nem normális. Lesz még ennek böjtje, ahogy mondani szokták.
  Amúgy a haja tényleg nagyobbat üt!

 5. nem semmi a pali…ezért is jó látni a vásznon , képernyőn…
  őrűlt (jóértelemben persze)

 6. A Rescue Dawn-ba is eléggé lefogyott úgyemlékszem:S csak nehogy vmi baja legyen belőle hosszútávon az ilyenekből

 7. pontosan.
  +equilibrium -gepesz +batman -rescue dawn +batman -fighter, gondolom a kovetkezo batmanre/terminatorra megint ki lesz gyurva. egyertelmu, hogy szetkurja az egeszseget, de azert le a kalappal, ezt nem sokan csinalnak utana. foleg nem ennyi ido alatt meg ilyen sokszor.

 8. Ja, ez aztán igen durva, bár a gépészt még nemláttam, majd megnézem. Mellesleg Whalberg bekaphatja, nálam 1általán nem jó színész -_-

 9. egyébként ez szerintem tuti alkat kérdése is hogy ennyire tudja le fel dobálni a kilókat, meg ki hogy bírja az étkezés megvonást satöbbi. Neki megy, hát él vele. Szerintem élvezi, nagyonis.

 10. PRESTIGE SPOILER

  “18. yano
  2009. 07. 14. 21:08

  nem látjátok a fától az erdőt, ikertesója van.”

  legalább nem kellett trükkfelvétel a Tökéletes trükk című filmje forgatásán:D

 11. Oké, hogy tud fogyni, de kezd kicsit unalmassá válni, hogy újra erre épít… számomra a gépészben fokozta a filmélményt, de ez már kezd öncélú lenni.

 12. uncsi?? mi? h azonosul a szerepével? durván nyomja, szinte biztos h abnormálisan, de azért soha nem nyomta szarúl a dolgot. so lehet h hülye, de biztos h nem uncsi. ;)

 13. Hát emberek ez nagyon durva! Mikre képes ez a Bale, hihetetlen…! Amúgy olyan mintha kopaszodna, vagy csak nekem rossz a szemem? :D

 14. Akkor lehet, hogy mindig neki szólnak, ha fogyós szerep van. :D De egyébként, tudjuk hogy sose nyomd “full retarded”. Kirk Lazarus megmondta.

 15. öcsém, hogy nézhet ki így…nekem hiányzik az izma :D no meg a haja is :P én tuti éhen halnék…
  de azért el kell ismerni hogy jó színész

 16. Akármennyire is minden maradék (American Psycho óta meglévő) hitelét eljátszotta ebben a lehetetlenül semmilyen-béna-szemét-felesleges Terminátorban, ami miatt soha többet nem leszek kíváncsi egyetlen további filmjére sem.

  [legközelebb vesszőkkel – a zerk]

 17. beteg:D a haja meg aztán végképp:DD ezért tuti nem 2dolcsit kap, az fix..vagy ha nem a pénz motiválja, hanem szimplán a kihívás és megfelelés, akkor azt mondom, h valóban nemszázas az ürge :D

 18. de az volt a durva, hogy a gépész után néhány hónappal már a batmant forgatták és addigra fel is pumpálta magát.
  amúgy még de niro volt ilyen állat. pl dühöngő bika

 19. Atyaég.
  Ez nem normális. Minden tiszteletem az elhivatottságáé, de ha ezt csinálja magával folyamatosan nem sokáig fogja bírni.
  Ezen a képen mintha 20év + lenne. Márcsak az orrát meg a pofacsonjtán lévő bőrt kéne kipirosítani, és simán elnézném egy iszákos csöves, öreg Bale hasonmásnak.

 20. Hát.. tényleg nagyon örvendetes, hogy egy szerepkedvéért így.. hogy is mondjam …rákészül. De tényleg félelmetes. Én is az aggódók közé állnék (“nem tesz jót a szervezetnek”); nagy kár lenne, ha emiatt valami rossz történne vele, és szerintem azt senki sem szeretné.

  (persze ez csak károgás, valaki biztos jobban tudja)

 21. Christian Bale anno saját maga vallotta be mennyire tönkretette a szervezetét a “Gépész” film kedvéért a lefogyás/lefogyasztása. Az a gond, hogy Tom Hanks is a “Számkivetett” film óta válogatja meg igazán a filmjeit, mert ott bevallotta, hogy az egyik veséje is majdnem leállt a hirtelen fogyasztástól, majd híztatástól. Habár ez nem újdonság…nem furcsa, hogy Will Smith kidolgozott izmai,amik a “Legenda vagyok”-ban voltak,milyen gyorsan eltűntek a “7 élet-re”?

 22. Bale nagy király, szó se róla, minden tiszteletem az övé, csak azon gondolkodtam, valahogy kiváló orvosi felügyelet mellett, kiváló személyi edzővel (vagy edzőkkel), tanácsadóval, úgy, hogy szinte semmi más komolyabb dolgod, minden adott, így nyugodtan koncentrálhatsz a fogyásra, nekem nem tűnik egy olyan borzalmas, vagy egyedülálló teljesítménynek. Tom Hanks is többször rengeteget fogyott-hízott a szerepekért, Michael Fassbender is kb. annyit adott le Bobby Sands szerepéért, mint Bale anno a Gépészért, De Niro kb. 25 kilót hízott a Dühöngő Bika pár jelenetéért, stb :) Mondjuk ez azzal szemben, ha valaki hivatásosan csinálja ezt, és gyakran teljesen saját kútfőből, hosszú hónapokig készül, és szenved egy versenyfelkészüléssel, majd jobb esetben kap érte valami jutalmat, hát, össze sem hasonlítható.

 23. Anno pedig mintha azt mondta volna, hogy nem fog többet fogyni szerepek miatt. Pedig most úgy néz ki, hogy de.

 24. az egyik legelhivatottabb kortárs színész ez a Bale gyerek szerintem. az a módszer, amivel azt a kb. 30 kilós fogyást elérte ismert, de igen rizikós, Balenek egyszer már majdnem ráment az egészsége, hat hónapig tartott, hogy visszaszedje a leadott kilókat, és állítólag 2 évig, hogy rendbejöjjön. kevés színész vállal ilyet egy szerepért, nekem élből két név ugrik be, Robert de Niro, és Daniel-Day Lewis. előbbi a Dühöngő bikával és a Rettegés foka remake-kel, utóbbi a kanadai rezervátumban indiánok között töltött hat hónappal (Utolsó mohikán), Írországban töltött hónapokkal (Apám nevében), illetve a a New York bandái előtt hónapokig böllérként melózott valami hentes mellett. van még egy szerepe, amire hónapokt, ha nem éveket készült, de nem ugrik be, hogy melyik az, ahogy Bale fogyási módszerének neve (névadója) sem… reggel van még, megyek kávézni. :)

 25. “soha többet nem leszek kíváncsi egyetlen további filmjére sem.”

  no, ez az első filmje a T4 után amiben felbukkan, és te olvasod, írsz róla… önellentmondás lenne? :)

 26. nem arra gondolt, a fightert meg tényleg nem látta senki, hiszen most forgatják.

 27. Először Bateman aztán Batman, most pedig vissza a csont és bőr időszakhoz. Kedvem, jó színész, nem kellene ilyen suttyóságokkal celebkednie, h kit vert meg és h neki bizony van sötét oldala stb. Ami viszont meglep, hogy alig van barátnőm, nőismerősöm, aki ne lenne oda érte, h milyen oltárian jóképű…

 28. Bale remek színész, és biztos nem véletlen szerintem, hogy ennek a szerepnek a kedvéért fogyott ennyit. Akkor gondolom nem lesz egy szar film, annak ellenére, hogy Marky Mark lesz a főszereplő, de nemtudom. Nem tudtam, hogy a gépész ennyire megviselte bár tény, hogy ott brutális volt. Ez azért még nem annyira durva. Biztos megtanulta akkor, hogy mit lehet és mit nem, szal szerintem itt már ésszel játszik a dolgokkal és magával.
  Nem lenne jó ha vmi baja lenne, de ilyen színész kevés van. Terminátort nem láttam, de mindenkinek van szar szerepe és rossz játéka

 29. Emelem kalapom! De tényleg aggasztó,hogy zsinórban évek óta nyomja ezt a jo-jo diétázást. Hosszú távon nem egészéges. Ja, azért valljuk meg, hogy nem attól nagyon jó/jó színész, hogy hízik/fogy, hanem -nekem legalább is- attól, h nagyon jó karakter színész!

 30. Nahát! Nem említette senki Charlize Theron, a Szörny (Monster, 2003) című filmhez való brutális átalakulását. – Amit Ő megtett magával a szerep hiteles megformálásáért, azt még nem láttam más színésznőtől. – :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.